paul_10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 έχω ενα βιντεακι avi και θέλω να το μετατρέψω σε mp4μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως θα το κάνω?και γίνετε αυτή η μετατροπή σε ολα τα βιντεακια ?Ευχαριστω πολυ
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 έχω ενα βιντεακι avi και θέλω να το μετατρέψω σε mp4 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως θα το κάνω? και γίνετε αυτή η μετατροπή σε ολα τα βιντεακια ? Ευχαριστω πολυ Γράψε στο google "convert avi to mp4" και θα βρεις αμέτρητες λύσεις, είτε σε on line εργαλεία, είτε σε δωρεάν προγράμματα.
notist Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Freemake Video Converter.Άψογο.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.Έχει πάρα πολλές επιλογές μετατροπής αρχείων.
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 έχω ενα βιντεακι avi και θέλω να το μετατρέψω σε mp4 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως θα το κάνω? και γίνετε αυτή η μετατροπή σε ολα τα βιντεακια ? Ευχαριστω πολυ Αν θέλεις πες μας το λόγο που θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο μήπως υπάρχουν άλλες λύσεις, γιατί η μετατροπή αυτή θέλει χρόνο και θα έχεις απώλειες στο βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα