Zisilis9 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Λοιπον εχοντας απιστευτα περιορισμενο budget(ταβανι τα 300 ευρω) θελω να κτισω εναν υπολογιστη που να καλυπτει τουλαχιστον lol,light παιχνιδια,light προγραμματισμο και heavy browsing αλλα να εχει προοπτικες αναβαθμισης(με μια προχειρη ματια κατεληξα στο παρακατω).Το μονιτορ που θα το συνδεσω ειναι αρκετα παλιο(δεν βγαζει αναλυσεις hd) και υπαρχει προοπτικη για το μελλον να αντικατασταθει και να προστεθει μια καρτα γραφικων(αλλα για το μελλον).Επελεξα το eshop για τα τρια χρονια εγγυηση που δινει και την συναρμολογηση που κανει.Πειτε μου τις αποψεις σας και σας ευχαριστω παρα πολυ που τουλαχιστον διαβασατε το μυνημα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εμένα μου φαίνεται μια χαρά εφόσον επιλέγεις e-shop. Μόνο το κουτί και το τροφοδοτικό θα ψιλοσκεφτόμουν επειδή μιλάς για gpu. Ποιές περίπου έχεις στο μυαλό σου;
LambisElef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Συμπλήρωσε τη φόρμα. Στη σύνθεσή σου δε βλέπω δίσκο. Μήπως έχεις; Προτεινόμενη σύνθεση μέσω του e-shop που επέλεξες(αν και χωρίς τη φόρμα): Core i3 ~125€ HyperX 8GB DDR4 ~38€ Zalman ZM T4 ~23€ Βe Quiet System Power 7 400W ~47€ ASUS H110M-A ~67€ Ακριβώς 300€ πως τα κατάφερα δεν ξέρω Στην περίπτωση που δεν έχεις σκληρό πας υποχρεωτικά σε Pentium G4400, διαλέγοντας τον SSD ή HDD της αρεσκίας σου. Με το light gaming τι εννοείς όμως; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Για παιχνίδια του τύπου LoL είσαι 100% εξασφαλισμένος με τα παραπάνω.
Zisilis9 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καταρχας ευχαριστω,στα κουτια και στις psu δεν εχω ιδεα οποτε θα προτιμησω τις προτασεις του lambiselef.Σκληρο ναι εχω,ξεχασα να το αναφερω.Οταν αποφασιστει η προσθηκη καρτας γραφικων ισως υπαρξει και αναβαθμιση psu αλλα δεν επειγει τωρα το θεμα.Lighτ gaming ενοωω counter strike-like παιχνιδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 μια χαρά θα είσαι χωρίς gpu η οθόνη να σε προβληματίζει. Σκληρό άν δεν έχεις ssd μάζευε + 60-70€
Zisilis9 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ειναι και αυτο στα σχεδια για αργοτερα....Ευχαριστω παιδια μου φτανουν οι εως τωρα αποψεις σας
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ειναι και αυτο στα σχεδια για αργοτερα....Ευχαριστω παιδια μου φτανουν οι εως τωρα αποψεις σας Κάρτες θα βρείς μεταχειρισμένες εδώ σε καλές τιμές. Τον ssd μην τον αναβάλλεις, θα σου δώσει το κάτι παραπάνω σε όλα όσα αναφέρεις εκτός του gaming.
Zisilis9 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κάρτες θα βρείς μεταχειρισμένες εδώ σε καλές τιμές. Τον ssd μην τον αναβάλλεις, θα σου δώσει το κάτι παραπάνω σε όλα όσα αναφέρεις εκτός του gaming. Λογω budget θα το κανω αναγκαστικα αλλα ειναι στην λιστα προτερωτητων μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα