Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Amazon. Τι παιζει ?

KnightRider1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το Amazon δεν υποστηρίζει PayPal. 

Μονό με κάρτα ακόμα και αν είναι από ελληνική τράπεζα. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δυστυχώς το Amazon δεν υποστηρίζει PayPal. 

Μονό με κάρτα ακόμα και αν είναι από ελληνική τράπεζα. 

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου σου, πολύ περισσότερο αφού είναι γνωστή σε όλους η after sales πολιτική της Αμαζόνας και ένα μέρος της περιέγραψε ο baskon στο προηγούμενο post του.

Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι εάν πεις ότι δεν παρέλαβες ή ότι έχει ελάττωμα, σου στέλνουν νέο αμέσως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ποσό χρονικό διάστημα μπορείς να γράψεις ότι π.χ. δεν έλαβες ποτέ το δέμα ή γενικότερα είχες πρόβλημα με κάτι; 

Και αν αφού σου στείλουν νέο παραλάβεις και το αρχικό τι γίνεται; 

Επεξ/σία από Paragontas-x

5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μετά από ποσό χρονικό διάστημα μπορείς να γράψεις ότι π.χ. δεν έλαβες ποτέ το δέμα ή γενικότερα είχες πρόβλημα με κάτι; 

Και αν αφού σου στείλουν νέο παραλάβεις και το αρχικό τι γίνεται; 

Κάθε πωλητής, και η Αμαζόνα, δίνει εκτιμώμενη ημερομηνίία παραλαβής. Μετά απ' αυτήν μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων εάν δεν παρέλαβες, και εάν πάρεις επιστροφή και έρθει το δέμα πρέπει να επιστρέψεις τα χρήματα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, έχω πραγματοποιήσει μια παραγγελία απο το amazon ισπανίας 29/04 ενα λαπτοπ με γρήγορη αποστολή και εκτιμώμενη ημερομηνία 6 έως 18 Μαίου. Έως τώρα έχουν πάρει τα χρήματα και είναι στο στάδιο προετοιμασία για αποστολή.

Δεν έχει αργήσει να αποσταλεί το δέμα; (εκτός και αν έχει σταλεί και δε φαίνεται στο σύστημα ακόμα) ή είναι φυσιολογική διαδικασία στο amazon;

Screenshot_2.jpg

Επεξ/σία από kostasy2011

2 λεπτά πριν, kostasy2011 είπε

Καλησπέρα σε όλους, έχω πραγματοποιήσει μια παραγγελία απο το amazon ισπανίας 29/04 ενα λαπτοπ με γρήγορη αποστολή και εκτιμώμενη ημερομηνία 6 έως 18 Μαίου. Έως τώρα έχουν πάρει τα χρήματα και είναι στο στάδιο προετοιμασία για αποστολή.

Δεν έχει αργήσει να αποσταλεί το δέμα; (εκτός και αν έχει σταλεί και δε φαίνεται στο σύστημα ακόμα) ή είναι φυσιολογική διαδικασία στο amazon;

Screenshot_2.jpg

εχεις χρονο μεχρι τις 18 ,υπολογισε 2-3 μερες απο την στιγμη που θα ξεκινησει

Απο amazon uk έφυγε ένα πακέτο για Ελλάδα όμως το tracking number του amazon δείχνει οτι είναι στην Ιταλία και αναμένεται να παραδοθεί εκεί. Σε άλλες ιστοσελίδες ο αριθμός αποστολής δεν αναγνωρίζεται καν. Να επικοινωνήσω μαζί τους? Η αποστολή έγινε με DHL απλό ταχυδρομείο.

image.png.11ba4fd7ad95d6e100c96cb8fb8bcadc.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είχες κανενα νέο? Κι εμενα το δέμα φαίνεται στην ίδια τοποθεσια 

Στις 11/5/2020 στις 2:50 ΜΜ, Kostasallinone είπε

Απο amazon uk έφυγε ένα πακέτο για Ελλάδα όμως το tracking number του amazon δείχνει οτι είναι στην Ιταλία και αναμένεται να παραδοθεί εκεί. Σε άλλες ιστοσελίδες ο αριθμός αποστολής δεν αναγνωρίζεται καν. Να επικοινωνήσω μαζί τους? Η αποστολή έγινε με DHL απλό ταχυδρομείο.

image.png.11ba4fd7ad95d6e100c96cb8fb8bcadc.png

Στις 1/6/2020 στις 11:22 ΜΜ, margaritagr είπε

Είχες κανενα νέο? Κι εμενα το δέμα φαίνεται στην ίδια τοποθεσια 

Το έχω παραλάβει εδώ και μια εβδομάδα χωρίς να αλλάξει τίποτα από την παραπάνω εικόνα. 
Βασικά στο πρώτο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας υπάρχει μια εκτιμώμενη ημερομηνία, σε εκείνη ακριβώς μου ήρθε.

• Thanks 1

• 5 μήνες μετά...

Καλησπερα σε ολους. 

Ηθελα να ρωτησω τον μεσο χρονο παραλλαβης αυτην την περιοδο απο το Αγγλικο Amazon για Ελλαδα. 

Επισης εχουμε τελωνειο ή οχι ακομα ?

Ευχαριστω πολυ

5 λεπτά πριν, john84 είπε

Καλησπερα σε ολους. 

Ηθελα να ρωτησω τον μεσο χρονο παραλλαβης αυτην την περιοδο απο το Αγγλικο Amazon για Ελλαδα. 

Επισης εχουμε τελωνειο ή οχι ακομα ?

Ευχαριστω πολυ

Τελευταιες παραγγελιες αποστολη  11/11 και παραλαβη 24/11 προσεχε ομως 18/11 ηταν Αθηνα αλλα επειδη ειμαι Ηρακλειο Κρητης αναλαμβανει τις παραδοσεις η Γενικη Ταχυδρομικη οποτε γιαυτο ειχα τις καθυστερησεις στην παραδοση με οτι πιθανη δικαιολογια μπορεις να φανταστεις στο tracking της UPS.
Τελωνειο ακομα δεν εχουμε απο 31/12/2020 και μετα βλεπουμε ΑΛΛΑ παει αναλογα και με το ποιος ειναι ο πωλητης,αν δεν ειναι fulfilled by amazon κλπ

1 λεπτό πριν, Sotosgl είπε

Τελευταιες παραγγελιες αποστολη  11/11 και παραλαβη 24/11 προσεχε ομως 18/11 ηταν Αθηνα αλλα επειδη ειμαι Ηρακλειο Κρητης αναλαμβανει τις παραδοσεις η Γενικη Ταχυδρομικη οποτε γιαυτο ειχα τις καθυστερησεις στην παραδοση με οτι πιθανη δικαιολογια μπορεις να φανταστεις στο tracking της UPS.
Τελωνειο ακομα δεν εχουμε απο 31/12/2020 και μετα βλεπουμε ΑΛΛΑ παει αναλογα και με το ποιος ειναι ο πωλητης,αν δεν ειναι fulfilled by amazon κλπ

αααα τελεια , ευχαριστω πολυ φιλε μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 28/11/2020 στις 1:21 ΜΜ, Sotosgl είπε

Να σε ρωτήσω μιας και ξέρεις.

Παρήγγειλα ένα αντικείμενο από amazon.uk στις 27/11 με τελική ημερομηνία παράδοσης 11/12.

Στις 11/12 μου στέλνουν μήνυμα ότι το αντικείμενο θα καθυστερήσει και μου δίνουν νέα ημερομηνία παράδοσης από 12/12 μέχρι και 26/12.

Μπορώ να ζητήσω refund τα μεταφορικά ή πρέπει να περιμένω μέχρι της 26/12 πλέον ;;;

Ευχαριστώ.

5 λεπτά πριν, dpolal είπε

Να σε ρωτήσω μιας και ξέρεις.

Παρήγγειλα ένα αντικείμενο από amazon.uk στις 27/11 με τελική ημερομηνία παράδοσης 11/12.

Στις 11/12 μου στέλνουν μήνυμα ότι το αντικείμενο θα καθυστερήσει και μου δίνουν νέα ημερομηνία παράδοσης από 12/12 μέχρι και 26/12.

Μπορώ να ζητήσω refund τα μεταφορικά ή πρέπει να περιμένω μέχρι της 26/12 πλέον ;;;

Ευχαριστώ.

Εξπρές μεταφορικά πλήρωσες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

Εξπρές μεταφορικά πλήρωσες? 

Όχι, κανονική αποστολή.
Νομίζω ότι έγραφε DHL.

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...