arel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @isay πρόκειται για μικροσκόπιο "Meiji Techno EMZ-8TR Trinocular, Stereo Head Magnification: 7x - 45x" Meiji Techno EMZ-8TR Trinocular, Stereo Head Magnification: 7x - 45x τιμή amazon.co.uk new from £1,640.06 από διάφορους ιδιώτες πωλητές όποτε αναρτάτε used στα £455.00 περίπου πάντα. όλοι τους ζητούν πάντα προσυνεννόηση με τον αγοραστή. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από arel
masterone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια ξερει καποιος τι παιζει με το δεμα μ? Το αμαζον λεει οτι εγινε προσπάθεια παραδοσης και οτι δεν παραδοθηκε και είναι κατεστραμμένο και στα ελτα οτι απλα εχει φτασει. Δυστυχως την τριτη θα παω να δω τι γινεται στα ελτα της πολης μ?
Conan2046 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Γεια σας. θέλω να αγοράσω από το γερμανικό amazon. Στην αποστολή έχει 2 επιλογές standard delivery και expended. Στο πρώτο δίνει ως ημερομηνία από 1 Ιουλίου ενώ στο δεύτερο δίνει ημερομηνία παράδοσης αυτήν την Τρίτη. Είναι πραγματική η ημερομηνία; Δεν μ' ενδιαφέρει να καθυστερήσει 1-2 μέρες αλλά θα ήθελα να το έχω ως την άλλη Παρασκευή για να ξέρω αν θα κάνω ή όχι την παραγγελία.
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Λογικά θα έρθει και μια ημέρα νωρίτερα από αυτό που λέει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Αν βιάζεσαι δεν κάνεις αγορές από το ίντερνετ. Αυτός είναι γενικός κανόνας
Conan2046 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν βιάζεσαι δεν κάνεις αγορές από το ίντερνετ. Αυτός είναι γενικός κανόνας Αυτό που θέλω δεν είναι προς το παρών διαθέσιμο στην Ελλάδα, θα είναι σε κανένα μήνα από τώρα όπως μου έχουν πει στο μαγαζί που έχω ρωτήσει. Αντίθετα στο amazon είναι. Οπότε αν ισχύουν οι χρόνοι παράδοσης γιατί όχι, αν πάλι δεν ισχύουν περιμένω και αγοράζω από ελληνικό κατάστημα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Conan2046
Conan2046 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού μπορείς να περιμένεις τι έγινε αν έρθει και 2 μέρες πιο μετά απο το άμαζον? Λογική η απορία σου. Αλλά θέλω να το πάρω στις διακοπές μου μαζί και φεύγω το άλλο Σαββάτο, οπότε αν δεν το έχω ως την άλλη Παρασκευή πλέον δεν με νοιάζει αν έρθει σε 2 μέρες ή σε 3 εβδομάδες. Το παράγγειλα σε κάθε περίπτωση και θα δείξει.
slk200gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Γεια σας. θέλω να αγοράσω από το γερμανικό amazon. Στην αποστολή έχει 2 επιλογές standard delivery και expended. Στο πρώτο δίνει ως ημερομηνία από 1 Ιουλίου ενώ στο δεύτερο δίνει ημερομηνία παράδοσης αυτήν την Τρίτη. Είναι πραγματική η ημερομηνία; Δεν μ' ενδιαφέρει να καθυστερήσει 1-2 μέρες αλλά θα ήθελα να το έχω ως την άλλη Παρασκευή για να ξέρω αν θα κάνω ή όχι την παραγγελία. 99,99999999% θα ερθει πιο γρηγορα ειδικα με την εξπρες αποστολη ,μετα απο εκαντοταδες αγορες μονο μια φορα αργησε και ηταν απο κινεζο ,το εκανα και report kai και μου ζητηθηκε συγνωμη και μου αφαιρεσαν τα μεταφορικα ,αμαζον κορυφη στους χρονους
Conan2046 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 20/6/2019 στις 3:42 ΜΜ, slk200gr είπε 99,99999999% θα ερθει πιο γρηγορα ειδικα με την εξπρες αποστολη ,μετα απο εκαντοταδες αγορες μονο μια φορα αργησε και ηταν απο κινεζο ,το εκανα και report kai και μου ζητηθηκε συγνωμη και μου αφαιρεσαν τα μεταφορικα ,αμαζον κορυφη στους χρονους Πραγματικά, μου το έφεραν σήμερα το πρωί ενώ το είχα παραγγείλει Πέμπτη μεσημέρι, μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο. 1
slk200gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Πραγματικά, μου το έφεραν σήμερα το πρωί ενώ το είχα παραγγείλει Πέμπτη μεσημέρι, μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο. αμαζον απλα δεν υπαρχει ,που να δεις και με τις εγγυησεις ποσο γρηγορη ειναι ,οχι οπως εδω στην ελλαδα ,καποτε πηρα ενα ηλεκτρονικο που το εκαψα εγω λογο τασης ,εκανα μαιλ επιστροφη και σε 2μερες ηταν εδω το καινουριο ,το παλιο ουτε καν το ειχα στειλει (τα μεταφορικα επιστροης στα πληρωνει η αμαζον ,θελεις και το καλυτερο ,εστω οτι πηρες κατι και το μετανοιωσες η δεν ηταν αυτο που φανταζοσουν,το επιστρεφεις εντος 20 μερες (μεταφορικα τα πληρωνει η αμαζον ) και στο αφιρουν απο την καρτα,τοσο απλα 1
hondakkias31 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Στις 24/6/2019 στις 11:54 ΠΜ, slk200gr είπε αμαζον απλα δεν υπαρχει ,που να δεις και με τις εγγυησεις ποσο γρηγορη ειναι ,οχι οπως εδω στην ελλαδα ,καποτε πηρα ενα ηλεκτρονικο που το εκαψα εγω λογο τασης ,εκανα μαιλ επιστροφη και σε 2μερες ηταν εδω το καινουριο ,το παλιο ουτε καν το ειχα στειλει (τα μεταφορικα επιστροης στα πληρωνει η αμαζον ,θελεις και το καλυτερο ,εστω οτι πηρες κατι και το μετανοιωσες η δεν ηταν αυτο που φανταζοσουν,το επιστρεφεις εντος 20 μερες (μεταφορικα τα πληρωνει η αμαζον ) και στο αφιρουν απο την καρτα,τοσο απλα καλησπερα εισε σιγουρος γιαυτο μηπως εχει αλλαξει εν ετη 2019 απο amazon.it μολις επεστρεψα εντος προθεσμιας μια action camera την οποια την αγορασα 118 ελαβα 110 και αλλα 11 εδωσα για εξοδα αποστολης τους εστειλα email να με ενημερωσουν για το τι ισχυει τελικα αυτο που γραφεται εδω κ εχω διαβασει κατα καιρους ή κατι αλλο
slk200gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε καλησπερα εισε σιγουρος γιαυτο μηπως εχει αλλαξει εν ετη 2019 απο amazon.it μολις επεστρεψα εντος προθεσμιας μια action camera την οποια την αγορασα 118 ελαβα 110 και αλλα 11 εδωσα για εξοδα αποστολης τους εστειλα email να με ενημερωσουν για το τι ισχυει τελικα αυτο που γραφεται εδω κ εχω διαβασει κατα καιρους ή κατι αλλο Άλλαξε?δεν έχω επιστρέψει κάτι φέτος αλλά πέρσυ επέστρεψα και τα πήρα όλα κανονικά πίσω
mobile_32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα, βρηκα ένα προϊόν apple που θέλω να αγοράσω από το Amazon.it στο οποίο δεν είναι και εύκολο να συνεννοηθείς στα αγγλικά. Σε αντίθεση με το γερμανικό αμαζον που έχει το site και στα αγγλικά και απαντάνε και στα αγγλικά στα email και το οποίο δεν έχει πλέον διαθέσιμο το προϊόν που θέλω - όπως και στην Ελλάδα. Η ερωτηση είναι η εξής: επειδή ο δεύτερος χρόνος εγγύησης στα προϊόντα apple καλύπτεται από τον πωλητή (δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση από το ιταλικό αμαζον) αν το προϊόν παρουσιάσει βλάβη στο δεύτερο έτος εγγύηση το στέλνω πίσω σε αυτούς για επισκευή.....όμως θα θέλεις κανένα 20€ μεταφορικά ...... Έχει τύχη καμία ανάλογα περίπτωση σε κανέναν ?
agnostos13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Αν γίνει αγορά από amazon σε συνεργαζόμενο πωλητή και όχι στην αποθήκη του amazon ισχύει η εγγύηση του amazon ή πρέπει να βρεις άκρη με τον πωλητή αν προκύψει κάτι (ο οποίος μπορεί και να έχει βγει από την πλατφόρμα μέχρι τότε);
baskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα μια σχετικά μεγάλη αγορά από άμαζον.it (Fullfilled by amazon). Με Express φτανει την επόμενη μέρα από αυτή που το στέλνουν (γενικά 3 μέρες από την παραγγελία). Δυστυχώς υπήρχε λάθος στην περιγραφήτου προιόντος οπότε φύγαμε για επιστροφή. Κανένα πρόβλημα από το amazon είπαν ότι θα καλύψουν τα πάντα (δεν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε παλιότερα από φίλο δηλαδή). Λέω αφού καλύπτουν τα πάντα ας ρωτήσω σε courier το κόστος αποστολής να μη ταλαιπωρίεμαι. Κάτω από 2 κιλά το προιόν, αλλά η εξωτερική κούτα σχετικά μεγάλη (σαν κούτα λάπτοπ 17 ινστών στο περίπου). Οι κουριεράδες θέλουν από 85 εώς >200 ευρώ για να το στείλουν! Μου φάνηκε περίεργο και για να είμαι καλυμμένος ρώτησα το αμαζον. Ολα οκ μου λένε. Το στειλα με τη κοντινή μου ΓΕΝΙΚΗ (στα 85 ευρώ) και μέσα σε 24 ώρες μου επέστρεψε το άμαζον τα χρήματα μου της επιστροφής! Τώρα περιμένω να παραλάβουν για να βάλουν και τα υπόλοιπα ~200 ευρώ. Η επιστροφή σε λιγότερο από 24 ώρες έγινε στη Revolut όπου έχω δει ότι έχει πολύ καλύτερους χρόνους σε σχέση με ελληνικές κάρτες (κρατάνε τα χρήματα μας για αρκετές εργάσιμες..) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από baskon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα