vrwmiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ρεβολουτ έχω μόνο και αυτή χρησιμοποιώ σε PayPal και αμαζον για δωρεάν μετατροπή.Δεν πλήρωσα με πειπαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις paypal στην Αμαζόνα. Πλήρωσες με την κάρτα Revolut και σου κράτησε 1 €; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, makfil είπε Αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις paypal στην Αμαζόνα. Πλήρωσες με την κάρτα Revolut και σου κράτησε 1 €; Δεν πλήρωσα με PayPal στο αμαζον. Όταν έκανα την παραγγελία τράβηξε αμέσως 1€ και στις 3.30 τα υπόλοιπα.και στις δύο συναλλαγές γράφει εκκρεμεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 . 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Καλησπέρα, αγόρασα χθες ένα ρολόι και τραβήχτηκαν τα χρήματα ήδη.βλέπω σήμερα ότι η παραγγελία μου έχει ακυρωθεί από τον πωλητή χωρίς να έχουν επιστρέφει τα χρήματα πίσω.Ο πωλητής δεν είναι το αμαζον και πλήρωσα με ππ.refund θα λάβω ή τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Ωραια αν ακυρωσε ο πωλητης τα χρηματα σου θα επιστρέψουν στην ρεβολουτ σε 3-5 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δεν πλήρωσα με PayPal στο αμαζον. Όταν έκανα την παραγγελία τράβηξε αμέσως 1€ και στις 3.30 τα υπόλοιπα.και στις δύο συναλλαγές γράφει εκκρεμεί Άλλο το "εκκρεμεί" και άλλο η ακύρωση που έγραψες. Θα περιμένεις 1-2 μέρες να δεις την επόμενη φάση της παραγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε . Ωραια αν ακυρωσε ο πωλητης τα χρηματα σου θα επιστρέψουν στην ρεβολουτ σε 3-5 εργάσιμες. Μα δεν έχει πατήσει ακύρωση στα χρήματα ου του έστειλα.Λέει ότι δεν τα πήρε.γι'αυτό γράφει εκκρεμεί η μεταφορά χρημάτων 2 λεπτά πριν, makfil είπε Άλλο το "εκκρεμεί" και άλλο η ακύρωση που έγραψες. Θα περιμένεις 1-2 μέρες να δεις την επόμενη φάση της παραγγελίας. Πρώτη φορά με τυχαίνει αυτό.Που να ξέρω! Μη τα χάσω με ενδιαφέρει και ότι δεν τα έχω διαθέσιμα τώρα να πάρω άλλο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από vrwmiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αποφάσισε ακύρωσε ο πωλητής ή δεν ακύρωσε Οπως και να εχει καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αποφάσισε ακύρωσε ο πωλητής ή δεν ακύρωσε Οπως και να εχει καλη τυχη 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αποφάσισε ακύρωσε ο πωλητής ή δεν ακύρωσε Οπως και να εχει καλη τυχη Η παραγγελία ακυρώθηκε.τα χρήματα στον αέρα είναι όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παιδια θα με τρελανει το αμαζον εκανα μια παραγγελία σημερα μια τιμονιερα και ενα λεβιε ταχυτήτων και τον λεβιε ταχυτήτων δεν τον εχουν αποστειλει καθολου και την τιμονιερα μου βγαζει οτι αναμενεται σημερα να παραδοθει πριν τις 8 το βραδυ. Να τους στειλω μνμ τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, masterone είπε Παιδια θα με τρελανει το αμαζον εκανα μια παραγγελία σημερα μια τιμονιερα και ενα λεβιε ταχυτήτων και τον λεβιε ταχυτήτων δεν τον εχουν αποστειλει καθολου και την τιμονιερα μου βγαζει οτι αναμενεται σημερα να παραδοθει πριν τις 8 το βραδυ. Να τους στειλω μνμ τι να κανω? που μένεις; Ελλάδα ή σε χώρα με amazon; Παραγγελια με παραδοση αυθημερον Ελλαδα δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, isay είπε που μένεις; Ελλάδα ή σε χώρα με amazon; Παραγγελια με παραδοση αυθημερον Ελλαδα δεν γινεται. Ελλαδα μενω αφου επικοινωνησα μαζι τους μου είπαν οτι ειναι προβλημα του συστηματος λογικα λογω της ημερας τα παιξε το συστημα γτ αναγνωρισαν κατευθείαν το πρόβλημα χωρις πολλα πολλα και επισης ξεκινησαν να μ ετοιμαζουν κατευθείαν και τον λεβιε ταχυτητων. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από masterone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2018 στις 1:51 ΜΜ, isay είπε Αν ο πωλητης ΔΕΝ είναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν στελνει το ειδος απο εντος ΕΕ ή οχι. Αν το στελνει απο εντος ΕΕ, δεν εχεις κανενα λογο να μην προτιμήσεις το πιο γρηγορο expedited shipping γεία σας ! περί πωλητών amazon, σε προϊόν used (μικροσκόπιο) "ο πωλητής αναρτά να τον ρωτάμε πριν υποβάλουμε τη παραγγελία ειδάλλως οι παραγγελίες που γίνονται χωρίς τη συγκατάθεση του ακυρώνονται αυτόματα" τι πρέπει να τον ρωτάμε, αν μας επιτρέπει να παραγγείλουμε, τι παίζει μ 'αυτή την ανάρτηση ; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από arel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, arel είπε γεία σας ! περί πωλητών amazon, σε προϊόν used (μικροσκόπιο) "ο πωλητής αναρτά να τον ρωτάμε πριν υποβάλουμε τη παραγγελία ειδάλλως οι παραγγελίες που γίνονται χωρίς τη συγκατάθεση του ακυρώνονται αυτόματα" τι πρέπει να τον ρωτάμε, αν μας επιτρέπει να παραγγείλουμε, τι παίζει μ 'αυτή την ανάρτηση ; Προφανώς θα θέλει να συζητήσετε κάποια λεπτομέρεια που αλλάζει ανα χώρα ή τροπο αποστολής ή κάτι αλλο που βαριέμαι να φανταστω και ο πωλητης κρίνει οτι δε χρειάζεται/πρεπει να γράψει. Π.χ. μπορει να σου πει οτι δεν δουλευει το Χ εξάρτημα αλλα μπορει να φτιαχτεί με Υ εξτρα κοστος πριν την αποστολή.. Εσύ εφοσον ενδιαφέρεσαι θα επικοινωνήσεις μαζί του και θα τον ρωτήσεις αυτά που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, isay είπε Προφανώς θα θέλει να συζητήσετε κάποια λεπτομέρεια που αλλάζει ανα χώρα ή τροπο αποστολής ή κάτι αλλο που βαριέμαι να φανταστω και ο πωλητης κρίνει οτι δε χρειάζεται/πρεπει να γράψει. Π.χ. μπορει να σου πει οτι δεν δουλευει το Χ εξάρτημα αλλα μπορει να φτιαχτεί με Υ εξτρα κοστος πριν την αποστολή.. Εσύ εφοσον ενδιαφέρεσαι θα επικοινωνήσεις μαζί του και θα τον ρωτήσεις αυτά που θες. καλημέρα, ευχαριστώ για την αμεσότητα ! 😥 κατάλαβα, για ελλάδα δεν αποστέλλουν και έβαλα διεύθυνση φίλου στο λονδίνο που θα αναλάβει τα περαιτέρω. κι εγώ θεωρώ μάλλον για τέτοιες λεπτομέρειες θα πρόκειται, αλλά έχω τον ενδοιασμό θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε άμεσα, χρονικά ; διότι η ανάρτηση μένει για σύντομο χρονικό, πιθανολογώ ότι πωλούνται 🛒 💸 τάχιστα, σκέφτομαι να το "χτυπήσω" πρώτα και να του γράψω κατόπιν. κάποια εκτίμηση δικιά σου ; 👀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, arel είπε καλημέρα, ευχαριστώ για την αμεσότητα ! 😥 κατάλαβα, για ελλάδα δεν αποστέλλουν και έβαλα διεύθυνση φίλου στο λονδίνο που θα αναλάβει τα περαιτέρω. κι εγώ θεωρώ μάλλον για τέτοιες λεπτομέρειες θα πρόκειται, αλλά έχω τον ενδοιασμό θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε άμεσα, χρονικά ; διότι η ανάρτηση μένει για σύντομο χρονικό, πιθανολογώ ότι πωλούνται 🛒 💸 τάχιστα, σκέφτομαι να το "χτυπήσω" πρώτα και να του γράψω κατόπιν. κάποια εκτίμηση δικιά σου ; 👀 Δεν ξέρω το κοστος του μικροσκοπίου και αν αξιζει το ρισκο, αλλα εγώ γενικά δε δουλευω ετσι. Εσυ βλέπεις την αγγελία για να εχεις εικονα, οποτε αν το προβλημα που περιέγραψες θεωρείς οτι δε στελνει Ελλαδα, παω πάσο, αλλά οπως το περιεγραψες νωριτερα καταλαβα οτι ολες οι παραγγελιες του θέλουν επιβεβαιωση, πραγμα που δεν ειναι συνηθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα