AlexPc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Θελω να επιχυρήσω τη πρωτη μου αγορα απο amazon.de. εγω βρει ενα προιον 859 ευρώ δωρεαν μεταφορικά. υπάρχει περίπτωση να εχω θέμα με τελωνείο, παίζουν αυτά; γτ θέμα με τελωνείο είχα μονο απο παραγγελίες κίνας. επίσης, έχω ακούσει απο φίλο ότι μπορεί να κάνεις πλάνο δόσεων, ισχύει; διότι δε βρίσκω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, AlexPc είπε Θελω να επιχυρήσω τη πρωτη μου αγορα απο amazon.de. εγω βρει ενα προιον 859 ευρώ δωρεαν μεταφορικά. υπάρχει περίπτωση να εχω θέμα με τελωνείο, παίζουν αυτά; γτ θέμα με τελωνείο είχα μονο απο παραγγελίες κίνας. επίσης, έχω ακούσει απο φίλο ότι μπορεί να κάνεις πλάνο δόσεων, ισχύει; διότι δε βρίσκω κατι. αν ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν στελνει το συγκεκριμένο ειδος απο εντός ή εκτός ΕΕ. Πλάνο δόσεων δεν παιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexPc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, isay είπε αν ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν στελνει το συγκεκριμένο ειδος απο εντός ή εκτός ΕΕ. Πλάνο δόσεων δεν παιζει. Θεωρητικά το στέλνει και υπολογίζει και τα έξοδα αποστολής. Απλά φοβάμαι το τελωνείο; να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή οχι; iPhone θελω να παραγγειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, AlexPc είπε Θεωρητικά το στέλνει και υπολογίζει και τα έξοδα αποστολής. Απλά φοβάμαι το τελωνείο; να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή οχι; iPhone θελω να παραγγειλω. Ασε τα θεωρητικά και τι νομιζεις οτι γινεται. Αν το προιόν αποστέλλεται απο χώρα εντος ΕΕ, δεν υφισταται κοστος τελωνειου. Επισης θα σου προτεινα σφόδρα να ριξεις και μια καλη ματια στον παρακάτω οδηγο https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AlexPc είπε Θελω να επιχυρήσω τη πρωτη μου αγορα απο amazon.de. εγω βρει ενα προιον 859 ευρώ δωρεαν μεταφορικά. υπάρχει περίπτωση να εχω θέμα με τελωνείο, παίζουν αυτά; γτ θέμα με τελωνείο είχα μονο απο παραγγελίες κίνας. επίσης, έχω ακούσει απο φίλο ότι μπορεί να κάνεις πλάνο δόσεων, ισχύει; διότι δε βρίσκω κατι. Ασε που δεν παίζουν τα δωρεάν μεταφορικά αλλά ουτε και η τιμη αυτή που έχεις γράψει Για να δεις τι θα πληρώσεις πρεπει να προχωρήσεις την παραγγελία ενα βημα πριν την ολοκληρωση της πληρωμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια θελω να κανω μια αγορα απο γερμανικο αμαζον και βλεπω οταν παω για το checkout οτι ειναι δωρεαν το expidicted shipping. Να το προτιμησω ή να μεινω στο standart shipping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, masterone είπε Γεια σας παιδια θελω να κανω μια αγορα απο γερμανικο αμαζον και βλεπω οταν παω για το checkout οτι ειναι δωρεαν το expidicted shipping. Να το προτιμησω ή να μεινω στο standart shipping? Αν ο πωλητης ΔΕΝ είναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν στελνει το ειδος απο εντος ΕΕ ή οχι. Αν το στελνει απο εντος ΕΕ, δεν εχεις κανενα λογο να μην προτιμήσεις το πιο γρηγορο expedited shipping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, masterone είπε Γεια σας παιδια θελω να κανω μια αγορα απο γερμανικο αμαζον και βλεπω οταν παω για το checkout οτι ειναι δωρεαν το expidicted shipping. Να το προτιμησω ή να μεινω στο standart shipping? Εκτός από τη σωστή συμβουλή του isay, μήπως δεν πρόσεξες ότι η δωρεάν αποστολή απευθύνεται στους Γερμανούς, όπως συνηθίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, isay είπε Αν ο πωλητης ΔΕΝ είναι το ιδιο το amazon, επικοινωνησε με τον πωλητη και ρώτησε τον αν στελνει το ειδος απο εντος ΕΕ ή οχι. Αν το στελνει απο εντος ΕΕ, δεν εχεις κανενα λογο να μην προτιμήσεις το πιο γρηγορο expedited shipping Ο πωλητης ειναι το amazon.de οποτε δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα 14 λεπτά πριν, makfil είπε Εκτός από τη σωστή συμβουλή του isay, μήπως δεν πρόσεξες ότι η δωρεάν αποστολή απευθύνεται στους Γερμανούς, όπως συνηθίζεται; Εχω φτασει ενα βημα πριν το pay και δεν μου βγαζει επιπλεον χρηματα για την μεθοδο αποστολης ειτε επιλεξω standart shipping ειτε expedicted delivery σε αντιθεση με το ισπανικο amazon που οταν εφτανα σε εκεινο το σημειο στοιχιζει καπου 35 ευρω η απλη αποστολη και 45 η expedicted Επισης να προτιμησω γερμανικο ή γαλλικο αμαζον στην ιδια τιμη Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από masterone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Αγοραζω αρκετα συχνα απο το amazon. Δυστυχως απ'οτι παρατηρω τα μεταφορικα ολοενα και αυξανουν.. Δεν ξερω αν φταιει η Ελλαδα ή ετσι γινεται και στις υπολοιπες χωρες, αν και αμφιβαλλω.. Μπορω να κανω κατι ωστε να γλυτωνω καποια χρηματα; Αξιζει να μπω σε καποιο προγραμμα που εχουν, πχ Prime ή να βγαλω την καρτα τους; Υπαρχει κατι εναλλακτικο με λιγοτερα μεταφορικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εάν αγοράζεις συχνά, ίσως, συμφέρει η εγγραφή στο prime. Έχει, βέβαια, μηνιαία συνδρομή (δεν θυμάμαι πόσο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πως μας εχουν καταντησει ετσι ρε γμτ.. Η Ελλαδα να εχει τα μεγαλυτερα μεταφορικα σχεδον απο ολες τις χωρες της Ε.Ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 παιδες εγω σημερα παραγγειλα απο amazon μια τσαντα lowepro την οποια την βρηκα αλλου πιο φθηνα, σε διαστημα μισης ωρας την ακυρωσα αλλα μου δεσμευσαν τα χρηματα, ξερετε ποσο καιρο κανουν να αποδεσμευτουν απο πειραιως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχει σημασία αν είναι η αμαζόνα ή οποιοσδήποτε άλλος πωλητής. Δίνοντας την παραγγελία, δεσμεύεται το ποσό για να κατοχυρωθεί ο πωλητής και το παίρνει όταν στείλει το δέμα. Σε περιπτώσεις όπως η δική σου, θα αποδεσμευτούν τα χρήματα μετά από 10 μέρες περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 χρειαζεται να τους στειλω οτι τα χρηματα μου εχουν δεσμευτει η να παρω τηλ την τραπεζα η θα γινει αυτοματα? αν και στο site τους μετα απο ψαξιμο διαβασα 3-5 εργασιμες αλλα επειδη ειναι το Αμερικανικο πιστευω θα παρει οντως 10 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα