Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sdikr είπε

Αν ο πωλητής είναι το amazon ή είναι fulfilled by amazon  θα έλεγα προχωράς χωρίς άγχος,  καλύτερη αντιμετώπιση απο τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα

Εδώ ειμαστε! τι λες?

Screenshot2023-05-12at23_10_24.png.430d59c3c018ae96b609d8646055cfcf.png

• Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ρώτησα σε διπλανό θέμα, αλλά ρωτάω και εδώ διότι έχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Έχει κάποιος εμπειρία από επιστροφή στο γαλλικό amazon;

Γίνεται όπως στο γερμανικό με voucher της DHL;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Καλησπέρα,

Ρώτησα σε διπλανό θέμα, αλλά ρωτάω και εδώ διότι έχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Έχει κάποιος εμπειρία από επιστροφή στο γαλλικό amazon;

Γίνεται όπως στο γερμανικό με voucher της DHL;

To ολόιδιο 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Για ένα μεταχειρισμένο βιβλίο από το αγγλικό Αμαζον που συνολικά με τα μεταφορικά κοστίζει 6,50€, θα κληθώ να πληρώσω τελωνείο στα ΕΛΤΑ, ξέρει κανείς;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris2022k είπε

Καλημέρα παιδιά,

Για ένα μεταχειρισμένο βιβλίο από το αγγλικό Αμαζον που συνολικά με τα μεταφορικά κοστίζει 6,50€, θα κληθώ να πληρώσω τελωνείο στα ΕΛΤΑ, ξέρει κανείς;

Ευχαριστώ

Oχι δεν πληρώνεις 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Έχει κανένας πρόβλημα με τους OTP κωδικούς στο Amazon αυτή τη στιγμή; Δεν μπορώ πρακτικά να μπω στον λογαριασμό μου.

Ναι, είχα το ίδιο πρόβλημα. Δεν ερχόταν ο OTP κωδικός στο κινητό που έχω δηλωμένο. Αλλά μπήκα με τον κωδικό από το Google authenticator app, που έχω βάλει ως εναλλακτική λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον OTP κωδικο και δεν με αφηνει να μπω με αλλο τροπο. Ξερει κανεις τι γινεται?

Δημοσ.

Είχα πρόβλημα με το OTP εδώ και 1 μήνα τουλάχιστον, αλλά 1 στις 10 τα κατάφερνε το μήνυμα και έφτανε στο κινητό μου. Χρησιμοποίησα μία από αυτές τις φορές για να μπω στο προφίλ και να το απενεργοποιήσω.

Έχω πρόβλημα με τις πληρωμές όμως (άσχετο με το OTP). Δε δέχεται ούτε debit, ούτε credit από καμία τράπεζα. Η αγορά γίνεται αλλά 2-3 μέρες μέτα στέλνει email ότι 'payment has been declined'. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/7/2023 στις 4:42 ΜΜ, majunior είπε

Έχω πρόβλημα με τις πληρωμές όμως (άσχετο με το OTP). Δε δέχεται ούτε debit, ούτε credit από καμία τράπεζα. Η αγορά γίνεται αλλά 2-3 μέρες μέτα στέλνει email ότι 'payment has been declined'. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;

Σε άλλες σελίδες αγοράζεις κανονικά?? Αν όχι επικοινώνησε με τραπεζα μηπως δεν ειναι ενεργή για online καταστήματα/αγορες κ δεν περνάει η online πληρωμή. 

Δημοσ.
Στις 15/5/2023 στις 11:18 ΠΜ, Ribopaido είπε

Ευχαριστω παιδια! 
Παραγγειλα πρωι σαββατου και ακομα ειναι στη κατασταση αυτη.. 
Για να δουμε…

IMG_1924.jpeg

τελικα παρελαβες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!!

Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από το amazon.de αλλά ο πωλητής είναι το trade.inn που δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο..

Δεν θέλω να παραγγείλω απευθείας από το site της tradeinn γιατί φοβάμαι ότι θα μου φάνε τα λεφτά, αν και μου βγαίνει φθηνότερα.

Από το amazon.de καλύπτομαι σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε? Επίσης οι επιστροφές είναι δωρεάν η όχι??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!

Επεξ/σία από sxetikos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...