giorgos147 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, aces είπε Το Αμαζον (ειτε .de .fr .it .es) φιλοξενει τους παντες μεσα εντος ΕΕ εκτος ΕΕ αλλα κ Ασία. Ειναι ενα marketplace οπως και το ebay. Εφοσον το κατ/μα εχει εδρα Αγγλια κ κατ επεκταση κ το προιον στελνεται απο εκει θεωρειται 3η χωρα αρα θα παει για τελωνειακο ελεγχο. Ειτε .de .fr .it οι πωλητες φιλοξενουνται απο παντου αφου μιλαμε πλεον για marketplace. Εν ολιγης, Σωστα θα χρεωθεις εκτος αν στο τελικο checkout στα περιλαμβανει μεσα τα import fees & tax κατι που εξαρταται ανα περιπτωση κ τη συμφωνια πωλητη-αμαζον. Ναι, έτσι έχουν τα πράγματα. Οκ, απλά δεν είδα κάποια επισήμανση κατά το checkout, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου τυχόν τελωνειακά κόστη κ.λπ. Έστειλε τώρα το Amazon, στον πωλητή ερώτημα, συμπεριλαμβανομένης της πρότασης: Note that if the fee is too high, the customer has the right to refuse the delivery, as nothing was mentioned in the check out about the customs. Το κατάστημα βέβαια απάντησε απλά "το προϊόν ειναι Ελλάδα και θα το παραλάβεις πολύ σύντομα" 😆. Σε αναμονή λοιπόν, να βγει και το ποσό από το import. Θενκς! 1
slk200gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Στις 15/1/2023 στις 9:14 ΜΜ, d_gkal είπε Μπορώ να αγοράσω κάτι απ' το amazon.de και να το επιστρέψω δωρεαν αν δε με βολεψει; Πωλητής είναι το ίδιο το amazon. Ισχυει το ίδιο και στα μεταχειρισμένα απ' το warehouse; 1) ναι αλλά πληρώνεις τα μεταφορικά 2 ) όχι δεν γίνονται επιστροφές στα μεταχειρισμένα 1
slk200gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, Mimisr21 είπε Αξίζει από Αμαζον Αγγλίας ;;; Και γιατί να μην το πάρεις από γερμανια φτηνότερα και χωρίς μπλεξίματα με τελωνείο ? https://www.amazon.de/PS5TM-Digital-Ragnarök-Bundle-Download/dp/B0BK9KCLN9/ref=sr_1_2?crid=15KRKX9SB01NY&keywords=playstation+5&qid=1675236392&sprefix=Play%2Caps%2C165&sr=8-2 1
empire21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Για κάτι που έχω αγοράσει από το ισπανικό amazon υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί τους στα αγγλικά; Στο live chat που δοκίμασα απαντούν μόνο στα ισπανικά και με translate δεν γίνεται δουλειά.
l3ft3r1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, empire21 είπε Για κάτι που έχω αγοράσει από το ισπανικό amazon υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί τους στα αγγλικά; Στο live chat που δοκίμασα απαντούν μόνο στα ισπανικά και με translate δεν γίνεται δουλειά. Αν πήγες μέσω του path Homepage --> Contactanos --> Επιλογή προϊόντος --> Don't speak Spanish, contact us in English --> Necesito más ayuda --> Envíanos un correo electrónico, το chat που θα ανοίξει πρέπει να μιλάει Αγγλικά. Αν όχι, από την ίδια οθόνη στείλε email ("Envíanos un correo electrónico" αντί για "Chatea con nosotros"). Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από l3ft3r1s 1
Conan2046 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Έχω ένα αντικείμενο που έχει καθυστερήσει να έρθει και έχω μήνυμα από το amazon ότι μπορώ να ζητήσω refund, κάπου στο παρελθόν μου είχε ξανατύχει αλλά δεν το είχα κάνει. Το refund είναι για το αντικείμενο που παράγγειλα, που δεν είναι και πολύ σωστό αφού θα το παραλάβω τελικά, ή επί των ταχυδρομικών που μου χρέωσαν; (που μου φαίνεται δίκαιο), και ποιος το επιβαρύνεται, ο έμπορας ή το amazon;
slk200gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Είναι για το προϊόν που παρηγγειλες ,μάλλον πέρασαν πάνω από 14 μέρες από την ημέρα που έπρεπε να παραλάβεις ,την τελευταία ερώτηση κανείς δεν μπορεί να στην απαντήσει εκτός αν δουλεύει στα κεντρικά της αμαζον,τέλος αν είναι από Κίνα πιθανόν και να μην το παραλάβεις ποτέ ,μου έχει συμβεί
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Έχω ένα αντικείμενο που έχει καθυστερήσει να έρθει και έχω μήνυμα από το amazon ότι μπορώ να ζητήσω refund, κάπου στο παρελθόν μου είχε ξανατύχει αλλά δεν το είχα κάνει. Το refund είναι για το αντικείμενο που παράγγειλα, που δεν είναι και πολύ σωστό αφού θα το παραλάβω τελικά, ή επί των ταχυδρομικών που μου χρέωσαν; (που μου φαίνεται δίκαιο), και ποιος το επιβαρύνεται, ο έμπορας ή το amazon; αφου θα το παραλάβεις γιατί να ζητήσεις refund?
Conan2046 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αφου θα το παραλάβεις γιατί να ζητήσεις refund? Αν είναι τα ταχυδρομικά γιατί όχι; Έδωσαν νέα ημερομηνία στην αρχή και τώρα ξεπεράστηκε και αυτή, το ίδιο το Amazon δίνει την επιλογή, απλώς θέλω να ξέρω τι ισχύει. Στην Ιταλία είναι κολλημένο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Conan2046
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Αν είναι τα ταχυδρομικά γιατί όχι; Έδωσαν νέα ημερομηνία στην αρχή και τώρα ξεπεράστηκε και αυτή, το ίδιο το Amazon δίνει την επιλογή, απλώς θέλω να ξέρω τι ισχύει. Στην Ιταλία είναι κολλημένο. Συνήθως τα ταχυδρομικά είναι, ναι. Μου έχει συμβεί μία φορά και μόνοι τους μου έκαναν επιστροφή (αφού πρώτα, έλαβα το ίδιο μήνυμα με εσάς). Marketplace απ' ό,τι καταλαβαίνω από την ανάρτησή σας, σωστά ; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από MauroPaltoudias
Conan2046 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Συνήθως τα ταχυδρομικά είναι, ναι. Μου έχει συμβεί μία φορά και μόνοι τους μου έκαναν επιστροφή (αφού πρώτα, έλαβα το ίδιο μήνυμα με εσάς). Marketplace απ' ό,τι καταλαβαίνω από την ανάρτησή σας, σωστά ; Fullfilled by Amazon
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Fullfilled by Amazon Ακόμα καλύτερα τότε. Προχωρήστε το.
Ribopaido Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Καλησπερα σε όλους, Θέλω να παραγγείλω λαπτοπ απο αμαζον. 20 ευρω εχει το standard και 47 το expedited. Αξίζει ρε παιδια το παραπάνω? Εχω πάρει πολλα απο το άμαζον αλλα εδω ειναι αρκετά τα λεφτα (>1000) και εχω ενα φόβο.
sdikr Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Καλησπερα σε όλους, Θέλω να παραγγείλω λαπτοπ απο αμαζον. 20 ευρω εχει το standard και 47 το expedited. Αξίζει ρε παιδια το παραπάνω? Εχω πάρει πολλα απο το άμαζον αλλα εδω ειναι αρκετά τα λεφτα (>1000) και εχω ενα φόβο. Αν ο πωλητής είναι το amazon ή είναι fulfilled by amazon θα έλεγα προχωράς χωρίς άγχος, καλύτερη αντιμετώπιση απο τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα