git Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 εψαχνα ολη μερα σημερα για 9600προ και δεν βρηκα για Θεσσαλονικη παντα, βρηκα μονο μια στο infoshop.gr(cybersoft) η οποια λεει ειναι κατασκευη της ιδιας της ΑΤΙ!!!!! οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και ξερει που να βρω ας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martyras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 e-shop.gr stelnoun kai se sena. GIGABYTE einai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelob7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Κάρτες build by ATI μπορείς να βρείς μόνο στην Αμερική-Καναδά.Η καλύτερη πρόταση για μας στην Ελλάδα είναι,κατα την γνώμη μου,η Gigabyte όπως είπε και ο martyras.Την κάρτα αυτή την αγόρασα πριν 1 εβδομάδα από το e-shop με αντικαταβολή και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.( μνήμες samsung 2.8,Power dvd 5,3 games και φωτιζόμενα led στο ανεμηστηράκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
git Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 παιδια μες στο μυαλο μου εισται το ιδιο σκεφτομουν να κανω και εγω αλλα εχω την εξης απορια αν παθει κατι η καρτα (μεσα στο στον χρονο της εγγυησης) τι κανω; πως θα την στειλω στο e-shop να την κοιταξουν ειναι στην Αθηνα και εγω ειμαι Θεσ/νικη. μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πληρψσατε τελικα μαζι με τα εξοδα αποστολης, παρακαλω απαντηστε γιατι καιγομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelob7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Τα έξοδα αποστολής με courier ήταν 6 ευρω.Τώρα για επιστροφές λογικά επιβαρυνόμαστε εμείς τα έξοδα αποστολής με το courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeankoyg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δες και στο ZEROONE έχει διάφορες με ΑΤΙ 9600pro. Στο online shop --->http://shop.zeroone.gr/cgi-bin/zeroone.storefront ή από το κατάστημα του στην Εμμ. Ροίδη. Είναι αξιόπιστο και από εκεί πέρνω τα πάντα. Είναι και φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Proxthes phra thn gigabyte radeon pro9600 apo to eshop. Ta eksoda apostolhs htan 5,5 evrw kai hrthe se mia mera. Ki egw thn epsaxna edw thessaloniki kai den mporesa na thn vrw se 5-6 magazia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 ksexasa na pw oti eimai yperefxaristhmenos mexri twra thn dokimasa se pola nea games me full analyseis kai details kai den mashse pouthena. epishs sthn syskevasia eixe kai 7cds me drivers, programmata kai games (ta 5,5 evrw einai gia courrier, me elta einai fthnotera) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
git Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 μαλλον θα παρω και εγω την gigabyte απο το e-shopm, στο zeroone εχει αλλα ειναι club 3d(δεν τις εμπιστευομαι), παντως δεν ειναι κατασταση αυτη ολοκληρη Θεσσαλονικη και δεν μπορουμε να βρουμε μια καρτα γραφικων της μεσαιας κατηγοριας κιολας οχι καμια σπανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 partin apo to e-shop egw tin pira kai eimai apolyta euxaristimenos-kai apo thn karta kai apo to e-shop- oti k na pathei ti stelneis k sou thn allazoun. den eixa pote provlima mazi tous. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
git Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 δεν ειναι δυνατον...την γκαντεμια μου! μωλις πηγα να παραγγειλω και νομιζεται οτι ειδα τελειωσαν οι gigabyte 9600 pro! αντε τωρα να βρω! ξερετε κανα αλλο καλο online καταστημα γιατι στην Θεσσαλονικη σιγα μην βρω (εκτος βεβαια απο club 3d) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Kοίτα στον Ματσούκα (Μητροπόλεως, απέναντι απο τον Φωκά). Σίγουρα θα βρείς κάτι. Επίσης δες και το http://www.matsoukasbros.com για τιμές, διαθεσιμότητα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 powercolor soy kanei?mallon oxi... pantws koita to http://www.eland.gr To afentiko einai poly ksigimeno atomo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.