Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σκληρό δίσκο samsung 300gb 2.5 (δεν θυμάμαι περισσότερα) ο οποίος έχει 100% απόδοση αλλά 0% υγεία. Τον έκανα φορματ, έβαλα Windows 10 32 bit

και δουλεύει. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως γίνεται αυτό; Επίσης θα αντέξει καθόλου; Και αν ποσό καιρό; Και τι μπορώ να τον κάνω ώστε να δουλεύει για καιρό. Το έχω πάνω σε Acer laptop.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ο δίσκος αν είναι SSD  λογικά το πρόγραμμα κάνει λάθος, αν είναι μηχανικός ανέβασε το SMART από το HD Sentinel να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκετε μήπως κάνει κάποιο λάθος το πρόγραμμα.

Δημοσ.

το 0% υγεία σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ελεύθεροι τομείς σε περίπτωση που χτυπήσει κανένας ακόμα.

Ναι φυσικά και ειναι λογικό να λειτουργεί,δεν είναι ούτε στοιχειωμένος ούτε τίποτα.

Απλά δεν είναι δίσκος για να εμπιστεύεσαι αρχεία σημαντικά κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Τρέξε και το διαγνωστικό του δίκσου σου αλλά το πιθανότερο είναι να σε αφήνει ο δισκος.

Καλησπέρα. Ο δίσκος αν είναι SSD  λογικά το πρόγραμμα κάνει λάθος, αν είναι μηχανικός ανέβασε το SMART από το HD Sentinel να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκετε μήπως κάνει κάποιο λάθος το πρόγραμμα.

Μηχανικός πρέπει να ναι.

Δημοσ.

0% Υγεία χμμμ κάτι λεπτά και αν.Λογικά θα έχεις και πολλά μικροκολλήματα.

Δεν έχει κολλήματα, τρέχει μια χαρά.

Επίσης μου βγάζουν τα windows μηνύματα ότι έχει θέμα ο σκληρός δίσκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...