johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το ότι το λέει ένας ή κάποιοι δεν σημαίνει τίποτα. Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όλο και κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει. Όσοι έμειναν ευχαριστημένοι δεν θα μπουν να σχολιάσουν. Η μπαταρία είναι μέτρια και η φόρτιση πολύ γρήγορη, σίγουρα πιο γρήγορη από απλά κινητά. Αν θες να ισχυριστείς το αντίθετο δώσε και αποδείξεις. Εγώ σου λέω πάντως ότι το ρεύμα εισόδου είναι μεγαλύτερο με αυτό το πρότυπο και συνεπώς φορτίζει πιο γρήγορα, τώρα περί συνωμοσίες μαρκετινγκ μόνο εσύ τα λες και δεν τα θεωρώ σοβαρά. Σε συνδυασμό με την γρήγορη φόρτιση πάντως δεν έχει κανένα θέμα η μπαταρία, βγάζει άνετα μια μέρα και με μισή ώρα φόρτιση μπορεί να σε βγάλει πολλές ώρες. Και σε σύγκριση με το p9 lite ελάχιστη θα είναι η διαφορά. Έχει κάμποσα αρνητικά το τηλέφωνο τα οποία τα έχω επισημάνει και σε άλλα θέματα αλλά για τα χρήματά του την μπαταρία του δεν την λες και αρνητικό, απλά μέτρια και για την χρήση που το θέλει ο φίλος το παίρνει με κλειστά τα μάτια, θα εκμεταλευτεί όλα τα θετικά του τηλεφώνου στο full. Επίσης λένε ότι το nexus έχει πολύ καλό gps, το έχω διαπιστώσει κι εγώ, με το που το ανοίγω βρίσκει σήμα. φυσικά και είναι θέμα που οι χρήστες του λένε ότι δεν αρκεί. δεν είπα οτι είναι χάλια, είπα ότι το p9 lite έχει καλύτερη και λόγο μεγαλύτερης χωρητικότητα και λόγο του ότι ο kirin είναι λιγότερο ενεργοβόρος από τον sd.έχει και μικρότερη ισχύ(αμελητέα) και μικρότερη κάρτα γραφικών που δε ενδιαφέρει κανέναν όπως και τον φίλο που είπε δεν θα παίξει παιχνίδια, αρα και καλύτερη αυτονομία. δεν διαφώνησα πουθενά ότι το νεξους είναι καλό κινητό, φυσικά και είναι αλλά η google έχει μείνει πίσω στο θέμα χωρητικότητα.επειδή έχω κινητό με 16gb ρομ, αν δεν είχε sd θα το είχα σουτάρει στο χρόνο και δεν αποθηκεύω τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο φωτογραφίες έχει μέσα και πάλι γεμίζει για πλάκα. η κύρια διαφωνία μου είναι ότι λες θετικό το qc που δεν είναι γιατί πηδάει την μπαταρία. το qc δίνει πολλά αμπερ μέχρι 80% και μετά πέφτει στο μισό.στην ουσία αυτό σου δίνει ταχεία φόρτιση μέχρι το 80% και μετά πέφτει.ο χρόνος μιας πλήρης φόρτισης από 10% - 100% είναι ίδιος με ένα κινητό που δεν έχει.
teo_3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τι χάλια μπαταρία ρε φίλε. Ένας είναι και το συγκρίνει με κινητό που έχει 4000mAh μπαταρία. Ε φυσικά σε σχέση με αυτό είναι χειρότερη, όπως και το 90% των επώνυμων συσκευών στην αγορά. Αν οι ανάγκες σου καλύπτονται απο ένα Xiaomi, τότε δε βρίσκω το λόγο να μη το επιλέξεις. Αλλά όχι και να κάνουμε μέτρο σύγκρισης ένα κινέζικο με τούμπανο μπαταρία. Η μπαταρία του Nexus είναι αξιοπρεπέστατη.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 έγραψα εγώ χάλια?έγραψα ότι οι χρήστες του γκρινιάζουν και ότι του p9 είναι καλύτερη.μην διαβάζετε ότι σας κατέβει.
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Το quickcharge ειναι απιστευτα βολικο. Και φυσικα τον χρηστη δεν τον ενδιαφερει τοσο ο πληρης χρονος φορτισης, μιας κ το βραδυ που φορτιζει δεν σε νοιαζει τοσο να ειναι γρηγορο. Αλλα οταν με μονο 15-20 λεπτα φορτιστης φορτιζεις 40-50% την μπαταρια, ειναι πραγματικα ιδανικο για να μην ξεμεινεις απο μπαταρια οταν εισαι εξω. Κανεις μια μικρη φορτιση κ φευγεις απο το γραφειο/σπιτι/αυτοκινητο. Ιδανικο για ενδιαμεσες φορτισεις. Αλλα ακομα και για φουλ φορτιση που θελει 1 ωρα και 20 λεπτα ειναι αισθητα καλυτερα απο τις ~2 ωρες που θελουν τα κινητα χωρις qc. Τωρα οσον αφορα τις επιδοσεις σε browsing, την αντοχη στο χρονο κλπ δεν υπαρχει συγκριση: το nexus 5x ειναι αισθητα πιο δυνατο κ γρηγορο. Ενδεικτικα, το huawei p9 lite ειναι πιο κοντα σε επιδοσεις σε ενα moto g απο οτι στο nexus 5x. Το μειονεκτημα του nexus 5x ειναι τα 16gb μνημης, αν ομως μπορεις να πας στα 32gb(πχ ακομα κ με αγορα απο εξω) δεν υπαρχει κανενας λογος που να μην το σκεφτεσαι. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από haHa
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ χωρίς qc και με μπαταρία 3000. κοροϊδία είναι. για το 32 gb 5x συμφωνώ, τα 16 είναι αέρας.
teo_3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 έγραψα εγώ χάλια?έγραψα ότι οι χρήστες του γκρινιάζουν και ότι του p9 είναι καλύτερη.μην διαβάζετε ότι σας κατέβει. Αναφέρεσε στη συζήτηση και τα παράπονα στο myphone όπου αναφέρουν την απόδοση της μπαταρίας ως "χάλια" απο δύο χρήστες. 'Η συννενοούμαστε ή όχι όμως. Διαβάζουμε ότι ακριβώς γράφεις.
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ χωρίς qc και με μπαταρία 3000. κοροϊδία είναι. Oχι δεν εχεις τους ιδιους χρονους. Δεν φορτιζει χωρις qc σε 1 ωρα και 20 λεπτα απο 1-100%. Και ακομα πιο σημαντικα, δεν φορτιζει 40% η μπαταρια σε μονο 15-20 λεπτα .
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αναφέρεσε στη συζήτηση και τα παράπονα στο myphone όπου αναφέρουν την απόδοση της μπαταρίας ως "χάλια" απο δύο χρήστες. 'Η συννενοούμαστε ή όχι όμως. Διαβάζουμε ότι ακριβώς γράφεις. ότι θες διαβάζεις. Oχι δεν εχεις τους ιδιους χρονους. Δεν φορτιζει χωρις qc σε 1 ωρα και 20 λεπτα απο 1-100%. Και ακομα πιο σημαντικα, δεν φορτιζει σε 15λεπτα 30+% η μπαταρια. 0-100% σε λιγότερο από 2 ώρες με 300mah μεγαλύτερη μπαταρία.θαύματα κάνει το qc. υγ τα νούμερα είναι ότι να ναι, σιγά μην κάνει 7 μέρες το moto g, ήμαρτον.
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 0-100% σε λιγότερο από 2 ώρες με 300mah μεγαλύτερη μπαταρία.θαύματα κάνει το qc. Αρα κανει ~30% παραπανω χρονο για να φορτισει (με υπολογισμενη και την μεγαλυτερη μπαταρια). Καμμια σχεση με αυτο που εγραψες και δεν ισχυει: τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ χωρίς qc και με μπαταρία 3000. κοροϊδία είναι. ο χρόνος μιας πλήρης φόρτισης από 10% - 100% είναι ίδιος με ένα κινητό που δεν έχει. Τελος, το πιο σημαντικο πλεονεκτημα του quickcharge (εκτος απο την ταχυτερη φουλ φορτιση) ειναι η πολυ πιο γρηγορη μερικη φορτιση: σε 15-20 λεπτα μπορεις να φορτισεις ~40% την μπαταρια , οταν χωρις qc δεν θα εχει περασει ουτε το 20%. Ετσι με το qc κανεις μια μικρη φορτιση κ φευγεις απο το γραφειο/σπιτι/αυτοκινητο. Ιδανικο για ενδιαμεσες φορτισεις.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 θα κάτσουμε τώρα να βγάλουμε αν είναι 1-2 λεπτά πάνω κάτω?ουσιαστική διαφορά δεν έχει.Από ρεβιου χρηστών μόνο στο g5 διαπιστώθηκε πραγματικά γρήγορη φόρτιση.σε όλα τα άλλα η διαφορά είναι αμελητέα ως καθόλου. τέσπα δεν έχει νόημα η συζήτηση.
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 θα κάτσουμε τώρα να βγάλουμε αν είναι 1-2 λεπτά πάνω κάτω?ουσιαστική διαφορά δεν έχει.Από ρεβιου χρηστών μόνο στο g5 διαπιστώθηκε πραγματικά γρήγορη φόρτιση.σε όλα τα άλλα η διαφορά είναι αμελητέα ως καθόλου. τέσπα δεν έχει νόημα η συζήτηση. Παμε ξανα: δεν μιλαμε για 1-2 λεπτα. Μιλαμε για γυρω στο 30% διαφορα(εσυ αυτο το λες οτι δεν εχει ουσιαστικη διαφορα) για πληρη φορτιση. Φυσικα, το πιο σημαντικο πλεονεκτημα του quickcharge (εκτος απο την ταχυτερη φουλ φορτιση) ειναι η πολυ πιο γρηγορη μερικη φορτιση.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παμε ξανα: δεν μιλαμε για 1-2 λεπτα. Μιλαμε για γυρω στο 30% διαφορα(εσυ αυτο το λες οτι δεν εχει ουσιαστικη διαφορα) για πληρη φορτιση. Φυσικα, το πιο σημαντικο πλεονεκτημα του quickcharge (εκτος απο την ταχυτερη φουλ φορτιση) ειναι η πολυ πιο γρηγορη μερικη φορτιση. αυτό δεν εξηγώ πιο πάνω?το πλεονέκτημα είναι η μερική φόρτιση και όχι η πλήρη φόρτιση. ξεκινά με πολλά αμπερ και μετά πέφτει στο μισό, το έχω ήδη γράψει.που αυτό μπορείς να το πετύχεις αγοράζοντας φορτιστή με 3α πχ. χωρίς qc.
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 αυτό δεν εξηγώ πιο πάνω?το πλεονέκτημα είναι η μερική φόρτιση και όχι η πλήρη φόρτιση. ξεκινά με πολλά αμπερ και μετά πέφτει στο μισό, το έχω ήδη γράψει.που αυτό μπορείς να το πετύχεις αγοράζοντας φορτιστή με 3α πχ. χωρίς qc. Παμε ξανα: και στην πληρη φορτιση εχει διαφορα, εχει γυρω στο 30% διαφορα(με υπολογισμενη κ την διαφορα στην μπαταρια). Ενδεικτικα: Καμμια σχεση με αυτα που γραφεις, που ερχονται μαλιστα σε αντιθεση με πραγματα που γραφεις αργοτερα(πχ λες ειναι μαρκετιγνκ, αλλα αργοτερα λες οτι εχει πλεονεκτημα στην πληρη φορτιση κλπ) η γρήγορη φόρτιση είναι κοροϊδία για το μάρκετινγκ.ελάχιστα κινητά την έχουν και αυτό όχι λόγο του qc αλλά λόγο μικρής μπαταρίας. ναυαρχίδες του 16 που ντεμεκ έχουν αυτήν την ηλιθιότητα κάνουν να φορτίσουν 2 ώρες, όσο ένα κινητό πριν 2 χρόνια με την ίδια μπαταρία.ναι οκ, μια χαρά τα πάει το μαρκετινγκ. τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ χωρίς qc και με μπαταρία 3000. κοροϊδία είναι.
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παμε ξανα: και στην πληρη φορτιση εχει διαφορα, εχει γυρω στο 30% διαφορα(με υπολογισμενη κ την διαφορα στην μπαταρια). Ενδεικτικα: πάμε ξανά, τα παραπάνω νούμερα είναι για γέλια.4.50 ώρες δεν κάνει ούτε κινητό με 4000 μπαταρία.
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 πάμε ξανά, τα παραπάνω νούμερα είναι για γέλια.4.50 ώρες δεν κάνει ούτε κινητό με 4000 μπαταρία. Κι ομως τοσο κανει με τον φορτιστη που ειχε στην συσκευασια του το moto g στην Αμερικη. Κατα τα αλλα , το nexus 5x κανει 1 ωρα και 20 λεπτα για 2700Mah μπαταρια, δηλαδη αναλογικα θα εκανε 1 ωρα και 30 λεπτα αν ειχε 3000Mah, δηλαδη γυρω στο ~30% διαφορα με κινητα με 3000Mah μπαταρια χωρις quickcharge(κ με δυνατο φορτιστη). Καμμια σχεση δηλαδη αυτο που γραφεις: τους ίδιους χρόνους έχω και εγώ χωρίς qc και με μπαταρία 3000. κοροϊδία είναι. ο χρόνος μιας πλήρης φόρτισης από 10% - 100% είναι ίδιος με ένα κινητό που δεν έχει. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ξεκινά με πολλά αμπερ και μετά πέφτει στο μισό, το έχω ήδη γράψει.που αυτό μπορείς να το πετύχεις αγοράζοντας φορτιστή με 3α πχ. χωρίς qc. Οχι, δεν μπορεις αν δεν υποστηριζει η ιδια η συσκευη να τραβαει αρκετο ρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα