hakunamatata Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ο άλλο λέει οτι θα παρακαλάνε τη σαμμυ να τους δώσει οθόνες. Χαχα Μαλλον το αντίθετο προβλέπεται να γίνει. Μα ικετεύει τους αλλους να δώσει οθόνες πριν ξυπνήσουν και οι άλλοι δυο και φτειαξουν πραγματικά κάτι καλό. Lg και Japan display λέω Ετσι κι αλλιως η σαμμυ ειναι ανίκανη για καινοτομίες. Φανταζομαι απο τωρα πως θα εχει πατήσει 9 στις 10 πατέντες χωρις να πληρώσει. Εξάλλου σε αυτο ειναι μανούλα. Διαφορετικά τωρα πουλούσε όστρακα. Αντε γεια.. dafaq φιλε...παιζει τιποτα η αυτη ειναι η νηφαλια αποψη σου για τη σαμμυ???ειδικα το δε βγαζει καλες οθονες και περιμενουν απο lg,jd ηταν το αποκορυφωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asorogu1981 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οταν βγει μετα απο ενα χρονο αν βγει αξιοπιστο σαν τηλεφωνο θα το παρω δεν εχω εμπιστοσυνη στην samsung για να το παρω πριν μαθω αντοχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ που 'μαι...εθισμένος στο Πόκερ, θέλω να περιμένω να βγάλουν τέτοιο/ανάλογο κινητό με... 52 οθόνες που να αναδιπλώνονται και να χωρίζουν κι όλας, για να παίζω το Texas Hold'Em πιο ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ που 'μαι...εθισμένος στο Πόκερ, θέλω να περιμένω να βγάλουν τέτοιο/ανάλογο κινητό με... 52 οθόνες που να αναδιπλώνονται και να χωρίζουν κι όλας, για να παίζω το Texas Hold'Em πιο ωραία. Ισως ετσι δοκιμαζα να ξαναπαιξω hearthstone. Ελπιζω μονο να ενωνονται και οι μπαταριες τους για να μην φορτιζουμε 52 συσκευες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ουάου τέλειο !!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Mέχρι του χρόνου μπορεί να προλάβουν άλλες εταιρίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα