Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχω συνδέση την τηλεοραση με hdmi και την οθονη του υπολογιστη με dvi, το προβλημα που εχω ειναι οταν τις εχω και τις 2 μαζι και παιζουν το ιδιο μου βγαζει μια οριζοντια γραμη στην τηλεοραση σε γρηγορες σκηνες την καταλαβενεις που ειναι σπαστικο αν ομως ειναι η εικονα στασιμη δεν φαινετε, η οθονη του υπολογιστη παντος δεν εχει κανενα προβλημα(η τηλεοραση ειναι καινουρια samsung j6200).Η καρτα γραφικων ειναι η Graphics Chipset AMD Radeon R7 370 Series Graphics και αυτη καινουρια ειναι.Αν ομως παιζει μονο η τηλεοραση δεν υπαρχει αυτη η γραμμη μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω
pavlos77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε Windows 7.Τι windows έχεις εσυ?Υποθέτω οτι είναι πρόβλημα των drivers γιατι τώρα που έχω τα 10 δεν το κάνει πλέον....
vste Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Να υποθέσω ότι έχεις κάνει extend desktop και όχι mirror εε; Αν ναι είναι το vsync το οποίο στην secondary οθόνη είναι απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω αν μπορείς να το ενεργοποιήσεις και στις 2. Παντως γιατρευεται αν: 1) Κάνεις mirror τις οθόνες και όχι extend. 2) Κάνεις primary την οθόνη που παίζει την ταινία. Πιθανόν να υπάρχει και άλλη λύση. Κάποιος θα την γνωρίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 , Είχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε Windows 7.Τι windows έχεις εσυ?Υποθέτω οτι είναι πρόβλημα των drivers γιατι τώρα που έχω τα 10 δεν το κάνει πλέον.... windows 7 εχω αλλα ειχα και ποιο παλια τα 8 αλλα παλι μου το εκανε
Material_123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε Windows 7.Τι windows έχεις εσυ?Υποθέτω οτι είναι πρόβλημα των drivers γιατι τώρα που έχω τα 10 δεν το κάνει πλέον.... Μπορεί να είναι απλά η οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα