fotiskam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, Θα θελα να με ενημερωσει εαν καποιος ειναι γνωστης σχετικα με το ποιο τηλεφωνικο κεντρο χρειαζομαι. Αυτα που εχω και αυτα που θελω να συνδυασω ειναι τα εξης: Εχω PSTN γραμμη(Γραμμη 1) στο προγραμμα forthnet professional economy με σταθερο ip και ταυτοχρονα 2η γραμμη(Γραμμη 2) μεσω voip. Στο χωρο μου εχω 3 θεσεις τηλεφωνων, 1,2 και 3. Αυτη τη στιγμη την Γραμμη 1 την εχω συνδεδεμενη και στις 3 θεςεις ενω την Γραμμη 2 (voip) την εχω μονο στη θεση Νο1. Ταυτοχρονα η Γραμμη 2 ειναι συνδεδεμενη και με fax στην ιδια θεση ( σε πολυμηχανημα ). Αυτο που θελω ειναι: Η Γραμμη 1 να χτυπαει οταν ερχεται κληση ταυτοχρονα σε ολες τις θεσεις (εχοντας αναγνωριση κλησης οπως τωρα) αλλα ομως να μπορω π.χ. αφου σηκωσω την γραμμη απο μια θεση να μπορω να την προωθησω σε αλλη θεση( οπου θα χτυπησει ξανα ) . Η Γραμμη 2 δεν με απασχολει τοσο, καθως την εχω σε μια θεση οποτε θα θελα να παραμεινει ετσι. Επισης κατι που σκεφτομουν ειναι να μπορουσε εξ αρχης "ο καλουντας " να διαλεξει την θεση πιεζοντας 1 πληκτρο. Οι συσκευες που εχω ειναι δυο συσκευες fax της panasonic ( δεν τις χρησιμοποιω ως φαξ απλα αν μπορουσα να τις χρησιμοποιησω στο τηλεφωνικο κεντρο θα γλυτωνα καποια εξοδα) και μια απλη συσκευη. Επειδη δεν εχω καθολου ιδεα θα το εκτιμουσα αν μπορουσες καποιος να δωσει τα φωτα του..
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Την προώθηση κλησης απο την μια συσκευη στην αλλη την κανει και το τελευταίο τλφ κέντρο, οσο για την επιλογή πατήστε 1 κλπ εκει τα πράγματα ειναι δύσκολα θέλεις κέντρο με ivr 1
fotiskam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Την προώθηση κλησης απο την μια συσκευη στην αλλη την κανει και το τελευταίο τλφ κέντρο, οσο για την επιλογή πατήστε 1 κλπ εκει τα πράγματα ειναι δύσκολα θέλεις κέντρο με ivr Τις συσκευές που έχω μπορώ να τις κρατήσω ή θα χρειαστεί μαζί με το τηλεφωνικό κέντρο να παρω και συγκεκριμένες τηλεφωνικές συσκευές? Επίσης βλέπω ότι τα περισσότερα κέντρα έχουν μία κεντρική συσκευή μαζί , μόνο απο αυτή γινονται οι προωθήσεις ή και απο τις υπόλοιπες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα