katsikoula Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θα το δοκιμάσω αύριο γιατι πρέπει να παω για δουλειά. θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα μπορώ αλλα πρώτα λέω να δοκιμάσω το H2testw, μου ζητάει περίπου 5 ώρες πάντως για να τελειώσει το Test. ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει η επιλογή Fat32? Να αναφέρω πως το USB SD adapter που έχω είναι της πλάκας που είχα πάρει στα 0,01 ευρώ οπότε τα 8,2mb/s που πιάνει φαντάζομαι είναι δικαιολογημένα; έχω παρατηρήσει ότι οποιοδήποτε φλασάκι ή μνήμη MicroSD από 64GB και πάνω δεν μπορεί να διαμορφωθεί ως Fat32 από το μενού αυτό. Για κάποιον λόγο δεν βγάζει την επιλογή. Ίσως από diskpart να καταφέρεις να το κάνεις.
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Επίσημα, το FAT32 δεν υποστηρίζει αποθηκευτικά μέσα μεγαλύτερα από 32GB. Γίνεται με πλάγιους τρόπους αν και δεν θα το πρότεινα. Δεν υπάρχει λόγος για FAT32, το NTFS το βλέπουν σχεδόν όλες οι σύγχρονες συσκευές. 2
BoullyBoy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πειράζει να μείνει σε exFat; μόλις κάνω δοκιμές και περάσει (μακάρι) θέλω να την έχω για την D3200 που έχω. Πάντως μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη κάρτα. Δεν θα καταλάβαινα γιατί κάποιος ερασιτέχνης να έπαιρνε μια τόσο μεγάλης χωρητικότητας κάρτα sd
carolosjk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θα το δοκιμάσω αύριο γιατι πρέπει να παω για δουλειά. θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα μπορώ αλλα πρώτα λέω να δοκιμάσω το H2testw, μου ζητάει περίπου 5 ώρες πάντως για να τελειώσει το Test. ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει η επιλογή Fat32? Να αναφέρω πως το USB SD adapter που έχω είναι της πλάκας που είχα πάρει στα 0,01 ευρώ οπότε τα 8,2mb/s που πιάνει φαντάζομαι είναι δικαιολογημένα; Δυστυχώς υπάρχει το θέμα πως αν η κάρτα είναι μούφα πάλι κοντά στα 5-10MB/s θα έπιανε, οπότε αν έχεις δοκίμασε με κανα SD Adaptor ή κανα usb 3.0.Μακάρι να είναι αυθεντική, αλλά σε τέτοια τιμή δυστυχώς χλωμό!Πάντως αν επικοινωνήσεις με το support της Samsung θα σου δώσουν ενα e-mail στο οποίο αν στείλεις 2 καλές φωτογραφίες, το μπροστά και πίσω μέρος της κάρτας θα σου απαντήσουν αν είναι αυθεντική. Το έχω κάνει 3-4 φορές στο παρελθόν που είχα αμφιβολίες για κάρτες από ebay. To e-mail πρέπει να είναι το : [email protected] αν σε ενδιαφέρει. Υ.Γ.Έχω να επικοινωνήσω με αυτό το e-mail πάνω από 1 χρόνο, όποτε δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Βαλε 70GB αρχεια και αν τα παρει ολα καλα (θεωρητικα στα 16 το πολυ θα φαει κοκομπλοκο).
zacharis1955 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) WHAT does it means???? Σημαίνει να μην ξανααναρτήσεις τέτοια...κελεπούρια που βρωμάνε από απόσταση! Αν είναι δυνατόν Memory Card 128 GB και μάλιστα Samsung EVO να πωλείται 10 $! μόλις παρέλαβα την κάρτα και μου φαίνεται πολύ πειστική. Το μόνο που μου φέρνει υποψίες είναι η ρυθμίσεις που είναι προεπιλεγμένες στην διαμόρφωση. Τη μπορώ να κάνω για να σιγουρευτώ οτι είναι μούφα η SD? ... Πολλοί "ξύπνιοι" ειδικά στο ebay πουλάνε Memory Cards & USB Keys μικρής χωρητικότητας με πειραγμένους τους ενσωματωμένους controlers ώστε όταν συνδέονται στο PC να εμφανίζονται σαν πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η διαδικασία τροποποίησης της εμφανιζόμενης χωρητικότητας είναι δυστυχώς πολύ εύκολη και ο μόνος σίγουρος τρόπος για να διαπιστωθεί είναι κάνοντας μεταφορά αρχείων μεγάλου μεγέθους από το PC στο "ύποπτο" μαγνητικό μέσο αποθήκευσης π.χ. 25-30GB σε Memory Card ή USB Key των 32GB. Αν ολοκληρωθεί η μεταφορά χωρίς σφάλματα συνεχίζουμε το τεστ μεταφέροντας παλι αυτά τα αρχεία στο PC... Η μεταφορά αρχείων απο και προς μαγνητικά μέσα αποθήκευσης με πειραγμένους controlers είναι συνήθως υπερβολικά αργή και αν ολοκληρωθεί χωρίς σφάλματα τα μεταφερθέντα αρχεία εμφανίζονται ως κατεστραμμένα... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από zacharis1955
BoullyBoy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 πάπ@λα. ούτε καν 16GB είναι. μονο 8GB ρε σύ. πάμε για refund, τουλάχιστον για 8GB μπορώ να την χρησιμοποιήσω;
king2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 πάπ@λα. ούτε καν 16GB είναι. μονο 8GB ρε σύ. πάμε για refund, τουλάχιστον για 8GB μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Τι περιμενες παραπανω?Και πολυ ειναι.Ουτε για 8 μην την χρησιμοποιεις γιατι δεν την κοβω για αξιοπιστη και πιθανως να σου καταστρεψει αρχεια. 1
Mr V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 χαχαχα η αφέλεια μερικών είναι δραματική... περίμενες με 9$ να παρεις original καρτα των 50$? μην την χρησημοποιησεις για τιποτα...οτι κ να βαλεις μεσα και 1 mb,ειναι πολυ πιθανο να στο βγάλει corrupted file καποια στιγμη... ειναι απλα για πεταμα...παρε το refund κ ανακυκλωση... 5
zacharis1955 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ... ...τουλάχιστον για 8GB μπορώ να την χρησιμοποιήσω; Όχι, πέταξε την... 1
Hellraiser76 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 χαχαχα η αφέλεια μερικών είναι δραματική... περίμενες με 9$ να παρεις original καρτα των 50$? μην την χρησημοποιησεις για τιποτα...οτι κ να βαλεις μεσα και 1 mb,ειναι πολυ πιθανο να στο βγάλει corrupted file καποια στιγμη... ειναι απλα για πεταμα...παρε το refund κ ανακυκλωση... Πλεον απο ενα σημειο και μετα η λεξη αφελεια ειναι επιεικος χαρακτηρισμος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα