KnightRider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 @Ηaldol Γενικα φταιει οτι πολυς κοσμος στην αρχη δεν ξερουν οτι στα mac δεν εχεις την απολυτη ελευθερια να κανεις οτι θελεις ουτε customization και πως θα πρεπει να αναγκαστεις να δεχεσαι τους περιορισμους τους. Για μενα θεωρειται κλεψια το να πληρωνεις τοσα πολλα λεφτα και η apple να εξακολουθει να σε κανει οτι θελει και να σε περιοριζει σε καποια πραγματα. Οσο για την Samsung πλεον και αυτοι σαν την apple παει να γινει και δεν ειναι τιμια τιμολογημενο. Υποτιθεται οτι οταν πληρωνουμε κατι ακριβο πρεπει η εταιρια να σεβεται τον πελατη.
Haldol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αναγνωρίσουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει άλλες ανάγκες. Αυτό που εσύ λες απαράδεκτο (π.χ. την απουσία customization) εμένα μπορεί να μου φαίνεται αδιάφορο. Αυτό που εγώ λέω απαράδεκτο (π.χ. το ότι τα Windows 10 ξεκινάνε αναβαθμίσεις χωρίς να με ρωτήσουν) εσένα μπορεί να σου αρέσει, για λόγους ασφαλείας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο mobile λειτουργικά βρίσκουν το κοινό τους, (δεδομένων των εκατομμυρίων πωλήσεών τους) οπότε δε μπορούμε να κακοχαρακτηρίσουμε το ένα ή το άλλο επειδή σε εμένα ή σε σένα μπορεί να μην αρέσουν κάποια πράγματα. Για άλλα λειτουργικά, που δεν τα θέλει ο κόσμος, διαβάσαμε τις προάλλες ότι έπεσαν στο 0,7%.
Nicktech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 @Ηaldol Γενικα φταιει οτι πολυς κοσμος στην αρχη δεν ξερουν οτι στα mac δεν εχεις την απολυτη ελευθερια να κανεις οτι θελεις ουτε customization και πως θα πρεπει να αναγκαστεις να δεχεσαι τους περιορισμους τους. Για μενα θεωρειται κλεψια το να πληρωνεις τοσα πολλα λεφτα και η apple να εξακολουθει να σε κανει οτι θελει και να σε περιοριζει σε καποια πραγματα. Οσο για την Samsung πλεον και αυτοι σαν την apple παει να γινει και δεν ειναι τιμια τιμολογημενο. Υποτιθεται οτι οταν πληρωνουμε κατι ακριβο πρεπει η εταιρια να σεβεται τον πελατη. όχι φίλε κανεις λαθος αυτοί οι 'περιορισμοί' που λες εσυ εγω τους λέω λόγους για να παρεις Apple ...κλεψιά και ξεφτίλα απο την Apple ειναι να βάζεις 100$ πάνω και να προσφέρεις 32 ή 64gb που αυτους τους στοιχίζουν το παρά πολυ να πω 20$. Απο την άλλη όμως σου λεει η Apple αν θες αν δεν θες πάρε απο αλλους κινητό εμεις αυτο πουλάμε !!! ...τέλος
KnightRider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ναι αλλά μην πανε να διαφημιζουν οτι ειναι δηθεν καινουργια καινοτομια ενω την εχουμε ηδη χρονια + που μας πριζουν με τις διαφημισεις τους. Αυτη η ειδηση "Απευθείας ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram iPhone app μέσα από άλλες εφαρμογές" ειναι μεγαλη ξεφτιλα αυτο το πραγμα για μια ακριβη εταιρια που ειναι δημοφιλης. Υποτιθεται το iphone κάνει τα παντα και οτι ειναι το καλυτερο smartphone - πως θεωρειται να ειναι το καλυτερο smartphone και να εχει τετοιες ελληψεις ??
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το γεγονος οτι μπορουμε να συνδεσουμε οτι θελουμε στο κινητο ή να κανουμε οτι κάνει ένας υπολογιστης δεν θεωρειται χαρισμα ? Η Apple δεν εχει καθολου λογικη με αυτα που κάνει οχι εμεις. Αυτοι μας πλασαρουν δηθεν καινουργια καινομια ενω αυτα τα εχουμε χρονια πριν. Η Apple εξαρχης θελει να μας κανουν εμας προβατα γιατι δεν ειναι δυνατον να σκας τοσα λεφτα για apple προιον πχ iphone και να σε περιοριζει σε πολλα πραγματα. Σκεψου οτι ενα φθηνο Android smartphone κανει περισσοτερα πραγματα απο οτι ενα iphone. Το χάρισμα είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό και καλό είναι να μην το μπερδεύουμε με υλικά αγαθά. Δεν ξέρω αν κοιμάστε με το κινητό αγκαλιά στο κρεβάτι, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου και να έχω αγκαλιά την γυναίκα μου.Αφού είναι άλλο κινητό άλλο γυναίκα, θα έπρεπε να μην ανέφερεις την λέξη χάρισμα, αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει και δεν κατάλαβες το παράδειγμα μου. Κάποια πράγματα και άνθρωποι είναι προσωπικές επιλογές. Το να τα σχολιάζουμε με κριτήρια και προδιαγραφές , είναι κάπως ρατσιστικό. Άλλωστε δεν επέβαλλε κανένας την αγορά Apple συσκευής και ούτε εγώ έχω αυτή την γυναίκα με το ζόρι. Δεν νομίζω να έχεις την ίδια άποψη για τους άνθρωπους σαν αυτή με τα κινητά. Αν έχεις, θα ήθελα να μου δώσεις τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια γυναίκα αφού τα κινητά όπως λες ( λάθος) έχουν χαρίσματα.
AggelosTz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μπήκες στο topic για να κάνεις αυτό το "σχόλιο". Ας ελπίσουμε, μετά τη δημοσίευσή του, να αισθάνθηκες ανώτερος από άλλους συνανθρώπους σου. Ίσως να σου μεγάλωσε και κάποιο μέλος του σώματος - ας ελπίσουμε κάποιο χρήσιμο μέλος. Γιατί άλλο λόγο ύπαρξης δεν έχει. καλά ηρέμησε εσύ λίγο!! δεν θα σε ρωτάνε πρώτα για να πάρουν την έγκριση σου πριν μπουν σε κάθε τοπικ για να κάνουν πόστ....!!! ελπίζω και εσένα να μεγάλωσε κάποιο μέλος του σώματος σου και να είναι κάποια χρήσιμη περιοχή του εγκεφάλου!!! 1
κβαντικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κάνε λίγο undo σε κείμενο και έλα να ξαναπείς πόσο βρεφικό είναι το στάδιο του Android Ελα, μολις εκανα undo και redo. To iPhone ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο
κβαντικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και ο άγιος Βασίλης υπάρχει! Ελα παραδεξου το, δεν σε νοιαζουν τα facts, σε νοιαζει απλα να βρεις κατι να πεις να υποστηριξεις το λογισμικο σου που ακομα μπουσουλαει. Ξυδακι και περαστικα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catchingnow.undo
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ; Εσύ λες ψέματα ότι το Android έχει undo και redo. Χρειάζεται third party εφαρμογή για να κάνει κάτι βασικό σε λειτουργικό που το βρεφικό iOS κάνει περί τα εννιά χρόνια τώρα. Το μόνο fact που υπάρχει είναι ότι οι haters μπήκατε να τρολάρετε από το πρώτο μήνυμα κιόλας χωρίς ίχνος διάθεσης για κουβέντα και επιπέδου Αυτά αγαπητέ αντικειμενικέ. 1
κβαντικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγώ; Εσύ λες ψέματα ότι το Android έχει undo και redo. Χρειάζεται third party εφαρμογή για να κάνει κάτι βασικό σε λειτουργικό που το βρεφικό iOS κάνει περί τα εννιά χρόνια τώρα. Το μόνο fact που υπάρχει είναι ότι οι haters μπήκατε να τρολάρετε από το πρώτο μήνυμα κιόλας χωρίς ίχνος διάθεσης για κουβέντα και επιπέδου Αυτά αγαπητέ αντικειμενικέ. Θελει 3rd party εφαρμογη? Ε οχι ρε φιλε, πω τι παθαμε. Πηραμε smartphone και πρεπει να περασουμε 3rd party εφαρμογες? Πω, νταξει, χαριζω το android μου, δεν παει αλλο η κατασταση. Επιλογη λεγεται, αμα θες το περνας στο κινητο σου, αμα δεν θες δεν το περνας. Σε αντιθεση με το ανεβασμα στο instagram που δεν ειχες την επιλογη Για να χρησιμοποιησουμε την ιδια λογικη και παραπερα. Θελει 3rd party εφαρμογη για να μπανει στο fb, δεν εχει μια προεγκαταστημενη. Βρε καταστροφη που μας βρηκε
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όταν καταφεύγεις στην ειρωνεία, είναι ξεκάθαρο για ποιόν λόγο μπήκες στο θέμα. Υπερθεματίζεις για μια δυνατότητα που δεν είχε το iOS και είχε το Android εδώ και χρόνια χαρακτηρίζοντάς το "βρεφικό" και όταν αναφέρεται κάτι αντίστοιχο για το Android (που ακόμα δεν έχει προστεθεί στο λειτουργικό, εν αντιθέσει με το iOS που έχει τη δυνατότητα interaction μεταξύ των εφαρμογών πλέον από το iOS 8), αρχίζεις την ειρωνεία. Όπως λέει και ο Μποτρίνι, μου είναι ξεκάθαρο πλέον ποιός τρολάρει. Keep walking. 1
NexusGS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δηλαδή συγνώμη, δεν τα βάζουμε με το instagram που δεν έχει φτιάξει το extension εδώ και 2+ χρόνια (ενώ εφαρμογές λιγότερο γνωστές και με λιγότερους χρήστες το έχουν από την day-1 του iOS 8) και μας πειράζει ότι το android το έχει απο την έκδοση 1; Η αλήθεια είναι πάντως ότι η υλοποίηση με extension της Apple είναι πολύ security-oriented (αα, και privacy-oriented). Κάτι που δεν υπάρχει στο android σε καμία έκδοση (δυστυχώς..).
KnightRider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Γενικα επρεπε το iOS να ειχε ήδη καποια πραγματα που τα εχουμε ηδη χρονια τωρα. Κάποια πράγματα και άνθρωποι είναι προσωπικές επιλογές. Το να τα σχολιάζουμε με κριτήρια και προδιαγραφές , είναι κάπως ρατσιστικό. Άλλωστε δεν επέβαλλε κανένας την αγορά Apple συσκευής και ούτε εγώ έχω αυτή την γυναίκα με το ζόρι. Δεν νομίζω να έχεις την ίδια άποψη για τους άνθρωπους σαν αυτή με τα κινητά. Αν έχεις, θα ήθελα να μου δώσεις τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια γυναίκα αφού τα κινητά όπως λες ( λάθος) έχουν χαρίσματα. Σκεψου οτι η apple με τις πολλες διαφημισεις τους θελει να μας κανουν να επιβαλλουμε στο να αγοραζουμε apple προιοντα και πραγματικα εχω βαρεθει να βλεπω σε βιτρινες συνεχεια το iphone. Σκεψου οτι η apple με την διαφημιση τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στα πιτσιρικια και μετα κανουν σαν τρελοι να θελουν να αγορασουν iphone αλλα μετα τα μισα πιτσιρικια στη πορεια συνειδητοποιούν οτι εχει κλειδωμενες λειτουργειες κλπ και υστερα τα πουλανε και αγοραζουν μετα Android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα