Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο forum και ψαχνω για smartphone μεχρι 200 Euro. Ημουνα πρωην κατοχος πολλων Windows Phone και εχω απογοητευτει. Ετσι κοιταζω προς lG G3 η P8 Lite η Sony M4 Aqua η Honor 4c. Αλλα νομιζω οτι καταλιγω στο LG G3 εχωντας αμφιβολιες για BootLoop - Υπερεθερμανση. Εαν ξερεται να μου προτηνετε μια συσκευη που θα την κρατισω για 2 χρονια τοτε παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας. Δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις μονο να εχει καλη αναλυση και οι καμερα η πισω να ειναι καλη. Αγορα κινητου απο Κινα δεν με ενδιαφερει καθος την πατισα πολυ ασχημα περιμενωντας 3 μηνες και τελικα δεν πηρα συσκευη στα χερια μου ποτε. Αυτα !! Εαν σας κουρασα συγνωμη  :-)

Δημοσ.

Φιλε μου εγω θα επερνα με κλειστα ματια το moto x 2 gen και σιγουρα οχι το g3

Kαλα για p8 liti και m4 και κατι τετοια δεν το συζητω,μεινε μακρια  !!

Μιας και οπως λες θες να σου κρατησει 2 χρονακια περνεις το moto x με το πολυ καλο λογισμικο,τρεχει ανδροιοδ 6,εχει καλη αμολεντ οθονη,καλη πισω καμερα αλλα να ξερεις δεν εχει υποδοχη για επεκταση μνημης,οποτε μενεις με τα 16gb ram

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ειμαι νεος στο forum και ψαχνω για smartphone μεχρι 200 Euro. Ημουνα πρωην κατοχος πολλων Windows Phone και εχω απογοητευτει. Ετσι κοιταζω προς lG G3 η P8 Lite η Sony M4 Aqua η Honor 4c. Αλλα νομιζω οτι καταλιγω στο LG G3 εχωντας αμφιβολιες για BootLoop - Υπερεθερμανση. Εαν ξερεται να μου προτηνετε μια συσκευη που θα την κρατισω για 2 χρονια τοτε παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας. Δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις μονο να εχει καλη αναλυση και οι καμερα η πισω να ειναι καλη. Αγορα κινητου απο Κινα δεν με ενδιαφερει καθος την πατισα πολυ ασχημα περιμενωντας 3 μηνες και τελικα δεν πηρα συσκευη στα χερια μου ποτε. Αυτα !! Εαν σας κουρασα συγνωμη  :-)

το g4 παθαίνει bootloop το g3 παρουσιάζει άλλα προβλήματά όπως κάθε lg που σέβεστε τον εαυτό του

+1 για το motorola

Δημοσ.

Το ειδα απο κοντα δεν με τρελανε ... Καμια αλλη επιλογη ? Και γενικα γιατι τοση εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο?? Δεστε εδω ο Κωτσοβολος ποσο το δινει .... Παντος θα το εχω στα υποψην μου.

https://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html

ΚΛΑΙΩ  :cry:   :cry:   :cry:   :cry:   :cry:   :cry:   :cry:   :cry:   :cry:

Δημοσ.

Το ειδα απο κοντα δεν με τρελανε ... Καμια αλλη επιλογη ? Και γενικα γιατι τοση εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο?? Δεστε εδω ο Κωτσοβολος ποσο το δινει .... Παντος θα το εχω στα υποψην μου.

Με 200 ευρω μην περιμενεις να παρεις και το πιο ομορφο τηλεφωνο,ασε που το moto x για τα λεφτα του ειναι στιβαρο/μεταλλικο/μικρα μπεζελ/επεξεργαστης αρκετα ανωτερος απο τα αλλα που κοιτας/λογισμικο για να σε βγαλει 2 χρονια για πλακα/καμερα και οθονη αρκετα καλη..Μαλλον πρεπει να πουμε κ ευχαριστω που υπαρχει αυτη η επιλογη στα 190 απο Ελλαδα !!

Δηλαδη σου αρεσαν τα αλλα τα πλαστικα που κοιτας και δεν σου αρεσε το moto;;;

Κοιτα το Α3 2016 το οποιο λογικα θα σου αρεσει (δεν χρειαζεται να πω ποσο υποδεεστερο ειναι απο το moto x,αλλα μιας κ δινεις βαση στην εμφανιση νομιζω θα σε καλυψει)...Γενικα αν θες ενα κινητο το οποιο θες να σου αρεσει και μονο,πηγαινε σε ενα καταστημα και παρε αυτο που σου αρεσει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...