Προς το περιεχόμενο

Overclocking GTX 980/i5 4690k και αποριες.

Kadaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Λεω να δοκιμασω το χερι μου πρωτη φορα σε OC. Κανα δυο ερωτησεις:

1. Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση αν θελω να κανω OC την καρτα απο το afterburner ετσι ωστε να μη τα μπλεκει με το UEFI? Εχω z97x killer mobo.

2.Ο CPU μερικες φορες και για μικρα χρονικα διαστηματα, ειχε φτασει 100C οταν δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε χαλασει η στοκ ψυκτρα. Τωρα ειναι κομπλε με την 212 (μαξ 64 στο gta με 100% load). Λετε να του χει αφησει κανα κουσουρι η υπερθερμανση?

Τελος, θα δω αισθητη διαφορα στα frames λετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Καλησπερα. Λεω να δοκιμασω το χερι μου πρωτη φορα σε OC. Κανα δυο ερωτησεις:

1. Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση αν θελω να κανω OC την καρτα απο το afterburner ετσι ωστε να μη τα μπλεκει με το UEFI? Εχω z97x killer mobo.

2.Ο CPU μερικες φορες και για μικρα χρονικα διαστηματα, ειχε φτασει 100C οταν δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε χαλασει η στοκ ψυκτρα. Τωρα ειναι κομπλε με την 212 (μαξ 64 στο gta με 100% load). Λετε να του χει αφησει κανα κουσουρι η υπερθερμανση?

Τελος, θα δω αισθητη διαφορα στα frames λετε?

Το oc της καρτας δεν εχει καμια σχεση με το UEFI αν δοκιμασεις OC μην ξεχασεις να επιλεξεις το Apply OC at system startup

Αν δεν μιλαμε να το δουλευες με της μερες συνεχομενα στους 100 το πιο πιθανο ειναι δεν θα εχεις προβλημα

Τωρα το τι διαφορα θα δεις ειναι αναλογα το OC αλλα και το παιχνιδι

Βεβαια διαλεξες την χειροτερη στιγμη του χρονου να κανεις OC μιας και τωρα ξεκινανε οι ζεστες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...