Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλλους. πρίν λίγο καιρό αγόρασα το έν λόγο τηλέφωνο αλλά διαπιστώνω την μεγάλη δέσμευση μνήμης ram συνεχόμενα. 

δέν έχω εγκαταστήσει ούτε παιχνίδια ούτε κάν τίποτα πολλές εφαρμογές. μόνο το viber και το facebook lite. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

καθημερινά και ακόμη και εκτός σύνδεσης μου δείχνει διαθέσιμα μόλις 1,55-1,68 μνήμης ραμ apo ta 3gb!

μπορεί κάποιος κάτοχος να με βοηθήσει-δώσει συμβουλές καθώς και να μου πεί άν όλο αυτό είναι λογικό?

πού καταναλώνεται τόση μνήμη? γενικά η huawei δέν έχει το blotware της samsung πχ.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις. Λογικο ειναι. Ετσι και το δικο μου ελεφον με 3γκιγκα ραμ και αυτο. Γενικα,το ανδροιδ,οσο περισσοτερη ραμ εχει,τοσο πιο πολυ καταναλωνει.

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλλους. πρίν λίγο καιρό αγόρασα το έν λόγο τηλέφωνο αλλά διαπιστώνω την μεγάλη δέσμευση μνήμης ram συνεχόμενα. 

δέν έχω εγκαταστήσει ούτε παιχνίδια ούτε κάν τίποτα πολλές εφαρμογές. μόνο το viber και το facebook lite. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

καθημερινά και ακόμη και εκτός σύνδεσης μου δείχνει διαθέσιμα μόλις 1,55-1,68 μνήμης ραμ apo ta 3gb!

μπορεί κάποιος κάτοχος να με βοηθήσει-δώσει συμβουλές καθώς και να μου πεί άν όλο αυτό είναι λογικό?

πού καταναλώνεται τόση μνήμη? γενικά η huawei δέν έχει το blotware της samsung πχ.

μια χαρά είναι έτσι είναι το λειτουργικό + κανονικά δεν είναι 3giga ακριβώς κάποια τα δεσμεύει το hardware

Δημοσ.

είναι πολλά αυτά που καταναλώνουν ενέργεια και δυστηχώς δέν μπορώ να τα κλείσω οπότε μάλλον είναι αναγκαία κακά.... άλλη μία ερώτηση παρακαλώ. το marshmallow πότε θα μπεί στην συσκευή μου???

Δημοσ.

είναι πολλά αυτά που καταναλώνουν ενέργεια και δυστηχώς δέν μπορώ να τα κλείσω οπότε μάλλον είναι αναγκαία κακά.... άλλη μία ερώτηση παρακαλώ. το marshmallow πότε θα μπεί στην συσκευή μου???

πρώτου αγοράσεις την συσκευή έπρεπέ να το ψάξεις ... η huawei και αναβαθμίσεις δεν πάνε μαζί μπορεί να μην την πάρει και ποτέ

Δημοσ.
χε χε ξέρεις πόσες συσκευές ανακοινώνει η huawei ότι θα πάρουν επίσημη αναβάθμισή και μετά περνούν τον... και το g7 ακόμα ΜΜ περιμένει και είναι ακόμα με την ΚΚ (ή τεστ λολλιποπ)
δες εδώ μπορείς να περάσεις χειροκίνητα την ΜΜ

http://huaweifirmware.com/huawei-mate-s

Δημοσ.

Το ότι χρησιμοποιείται η ραμ δε σημαίνει ότι οι εφαρμογές καταναλώνουν ενέργεια. Το αντίθετο, αν κάθε τρεις και λίγο σβηνεις τις προσωρινες εφαρμογές, για να ξανανοιξουν, θα καταναλώνει το κινητό περισσότερη ενέργεια. Αυτό που κάνει η ραμ είναι το εξης: όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα έχει, τόσες περισσότερες εφαρμογές κρατάει σταθερές / παγωμένες για να μη χρειάζεται ο επεξεργαστής να μπαίνει στη διαδικασία να τις ξανανοιγει (=και να χάνεται πιο πολλή μπαταρία)
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...