Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αμάξι του 1994-98 προτείνουμε τώρα κάποιο του 1984; Λογικό.

βοήθησε με, που είναι το παράλογο?...

ο φίλος δεν είπε ότι ψάχνει αυτοκίνητο εντός κάποιας συγκεκριμένης χρονολογίας ή κάνω λάθος?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 318is που λέει το παλικάρι μια χαρά είναι για αυτό που το θέλει, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και να κατεβάσει λίγο την τιμή. 140 άλογα έχει το έχω οδηγήσει κατά καιρούς και έχει πολύ καλό πάτημα και τραβάει καλά η πρώτη - δεύτερα. Δεν χρειάζονται 200 - 300 άλογα για να βγάλει γούστα κάποιος. Μόνο προσοχή γιατί η ζωή είναι ωραία;)

• Like 2
Δημοσ.

βοήθησε με, που είναι το παράλογο?...

ο φίλος δεν είπε ότι ψάχνει αυτοκίνητο εντός κάποιας συγκεκριμένης χρονολογίας ή κάνω λάθος?

Αν θεωρούμε το 316 του 1995 σε κακή κατάσταση, χρέπι κ.τ.λ., ένα αμάξι του 1985 θα είναι σε καλύτερη μηχανική κατάσταση;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ο φίλος λέει σε ένα προηγούμενο μήνυμα ότι κοιτάει και 318is 98-99 οπότε τα περί χρέπι αν είναι προσεγμένο μάλλον άστοχα είναι τα σχόλια.

Δημοσ.

Αν θεωρούμε το 316 του 1995 σε κακή κατάσταση, χρέπι κ.τ.λ., ένα αμάξι του 1985 θα είναι σε καλύτερη μηχανική κατάσταση;

ποιοί το θεωρούμε αυτό??? καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν βάση τα γραφόμενα σου έτσι?

τελοσπάντων κάποιες εναλλακτικές επιλογές έδωσα στον φίλο TS αν και μου φαίνεται πως έχει ήδη lockαρει για BMW...

όποια και αν είναι η επιλογή σου πρόσεχε τι θα κάνεις σε δημόσιο δρόμο ...  :-)

Παιδιά ο φίλος λέει σε ένα προηγούμενο μήνυμα ότι κοιτάει και 318is 98-99 οπότε τα περί χρέπι αν είναι προσεγμένο μάλλον άστοχα είναι τα σχόλια.

τώρα μάλιστα, πιο "σωστό" αυτοκίνητο και ωραίο μοτέρ...καλή επιλογή! 

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ειμαι στο ψαξιμο ακομα

εχω καταληξει σε 3-4 διαφορετικα μοντελα

316 1,6

318is

mazda mx5

πραγματι το αμαξι θα το εχω σαν δευτερο καθαρα για τα γουστα μου και μονο οσο για τους δημοσιους δρομους το ειπα εξαρχης για να αποφυγω περιεργα σχολια...ειτε μεγαρα ειτε κορωπι κλπ κλπ...παντως καποια περιοχη που να μην ειμαι ετοιμος να παρω αγκαλια τον μπροστα...

τα τριαρια θα τα δω δευτερα το ζουμ ζουμ το σαββατο

αν υπαρχει αλλη προταση μεχρι 2000 ειναι ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Αυτός στο κλασικό video έκανε μαλακία. Αλλά εφόσον το αυτοκίνητο είχε ESP, θα επενέβαινε και δε θα 'χε γίνει τίποτα. Την ίδια εξυπνάδα με το φρένο στο βίντεο έχει κάνει κι ο κολλητός πολλές φορές με το Fiesta 1.0 EcoBoost και το μόνο που έγινε ήταν να ανάψει το λαμπάκι του ESP. Το αυτοκίνητο επανήλθε μόνο του. Γι αυτό επιμένουμε σε καινούρια αμάξια, ακόμα κι αν είναι δέκα κλικ κάτω (σαν κατηγορία) από παλιές μπέμπες.

Όλα αυτά τα αμάξια που αναφέρθηκαν (Ε36, Saxo, 106, etc.) ήταν μια χαρά για την εποχή τους. Αλλά έχουμε 2016 κύριοι. Κι άμα φταίνε οι οδηγοί, (που κυρίως αυτοί φταίνε) είναι ακόμα χειρότερο να κυκλοφορούν αυτά, διότι ένα πιο καινούριο θα "προλάβει" και τη βλακεία του οδηγού.

Επειδη ειναι ο φιλος σου στοκος,πρεπει να εξαφανιστουν ολα τα παλαιοτερα αυτοκινητα?Τα Rallye-Saxo ηταν αυτοκινητα που φτιαχτηκαν καθαρα για "διασκεδαση" και αποκτηση γνωσης πανω στην οδηγηση.Δεν απευθυνονταν ουτε σε οικογενειαρχες,ουτε ηταν φτιαγμενα για μεγαλα ταξιδια γιατι πολυ απλα ηταν κουραστικα.Ηταν ομως αυτοκινητο-σχολειο.Το αν το επερνε ο καθε ανωμαλος και νομιζει οτι επειδη εχει Rally θα στριψει με 180,δεν του φταιει κανενας.Το αν καποιος εχει δωσει 30-40.000€ για να φτιαξει ενα Rallye 500 αλογα,δεν εχει καμια σχεση.Γιατι αυτος που δινει 100.000€ να φτιαξει ενα Evo,τι διαφορα εχει?

Και μαθετε επιτελους να συγκρινετε ομοια πραγματα,το ESP ειναι παθητικη ασφαλεια,τα Saxoralla εχουν ενεργητικη ασφαλεια(αναρτηση-πλαισιο,φρενα,αλογα).Οπως ειπε και ενας σοφος καποτε,η καλυτερη ασφαλεια ειναι το γκαζι(η δυναμη δλδ).Εχω δει και BMW απο στουκα με 140χλμ και απο 3 μετρα μαουνα εγινε 50 ποντους.Τα χιλιομετρα σκοτωνουν,δεν θα σωσουν κανεναν οι λαμαρινες,οσο χοντρες και μεγαλες αν ειναι.Δεν λεω οτι τα 106 ηταν τιποτα αυτοκινηταρες,για τα λεφτα τους και για τον σκοπο που φτιαχτηκαν ομως,ηταν κορυφη.

Η παραθεση δεν ηταν για σενα,μονο η πρωτη προταση αναφερεται σε σενα.Οσο για τον ts,ψαξε να χαλασεις καπου αλλου τα λεφτα σου,θα πας να παρεις το 2016 Ε36?Ανταλακτικα πανακριβα,καταναλωση αστα,γενικα πολυ ασυμφορο αυτοκινητο που δεν εχει να προσφερει τιποτα απολυτως.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση...το 316 98' compact με πρόγραμμα έχει κάποια διαφορά σε κατανάλωση???το γουστάρω πολύ αυτό το αμαξάκι και το σκέφτομαι για πρώτο...

Δημοσ.

Μην πάρεις αμάξι πειραγμενο,ειδικά τόσο παλιό,θα το μετανιώσεις οικτρά.

Αμαξι μεταχειρισμένο μόνο μαμά.Στα πάντα.

Δημοσ.

Πρόγραμμα σε 318 ατμόσφαιρα που είναι ήδη τάφος? Άντε να πάρεις και 3 άλογα.

12 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μην πάρεις αμάξι πειραγμενο,ειδικά τόσο παλιό,θα το μετανιώσεις οικτρά.

Αμαξι μεταχειρισμένο μόνο μαμά.Στα πάντα.

Δεν ισχύει πάντα. Καλό έλεγχο και όλα καλά. Το δικό μου είναι 80 άλογα πάνω και κάνω χρήση εντελώς ήπια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αμαξι;Και σίγουρα δεν έχεις μόνο προγραμμα.

Τι έβαλες και πήρε 80 άλογα επιπλεον;Και τα έβαλες για ήπια χρήση;;;;;

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τι αμαξι;Και σίγουρα δεν έχεις μόνο προγραμμα.

Τι έβαλες και πήρε 80 άλογα επιπλεον;Και τα έβαλες για ήπια χρήση;;;;;

Vw Scirocco 1.4 tsi. Όχι δεν έχει μόνο πρόγραμμα. Απλά ήθελα να το ξυπνήσω ώστε να κάνω τα ταξίδια μου και τις προσπεράσεις μου πιο άνετα. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα για περισσότερα κυβικά ώστε να μην μπω καν στον κόπο αλλά βλέπεις τα τεκμήρια είναι πάρα πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...