darkshadow254 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 εδω και καιρο εχω ψηθεί άσχημα να παρω την πρωτη πισωκουνα μου για τα βραδια που βαριεμαι αφορητως(συν οτι εχω φαει τρελο ψησιμο απο την παρεα μονο εγω ειμαι προσθιοκινητος)...στο ψαξιμο λοιπον μου εκατσε στο ματι η 316 με τα 1600 και τα 100 κατι αλογα....απο οτι εχω καταλαβει ειναι σχετικα βαρύ αμαξι και με το συγκεκριμένο μοτέρ γυρνάει σχετικά δύσκολα σε συγκριση με 1,8-2,0 αλλα παραλληλα με το πρωτο μονο τετοια κυβικα μπορω να συντηρησω...αξιζει μια τετοια αγορα?μαξ εχω σκοπο να δωσω γυρω στο 2000..εκτος απο θεμα σασι στουκες κλπ σε τι αλλο πρεπει να ειμαι προσεκτικος με αυτο το αμαξι?πονανε καπου συγκεκριμενα?και τελος απο ανταλλακτικα τι παιζει απο θεμα τιμων?
slvsnt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 απλά και μόνο για να λες ότι έχεις bmw δηλαδή; τώρα τι αυτοκίνητο έχεις; 1
gia_nnis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μην το παρεις..! Βενζινοβορο-αργο. Κοιτα μονο σε 1.8 1
JimasGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ένα πράγμα θα σου πω νομίζω αρκεί για τα γούστα σου. Μόνο με πρώτη κάνει μπάντες. Στις υπόλοιπες ψοφάει.
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δηλαδή σκοπεύεις να δώσεις 2000€ για αυτοκίνητο 23 ετών χωρίς καν αερόσακους (πέρα απ' αυτόν του οδηγού), το οποίο όταν δοκιμάστηκε στο NCAP γελούσαν κι οι πέτρες; Και να πεις ότι ήταν και σβέλτο, πάει στα κομμάτια, αλλά αυτό θέλει 13 sec να πιάσει τα 100. Θα σε περνάνε και τα 50άρια. Αξίζει, μόνο για να φεύγει λίγο ο κώλος στην 1η σχέση (και μετά να σου κορνάρουν γιατί εμποδίζεις); 2
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επειδη εχω πάρει και εγω ενα του 93 για τον ιδιο λογο (για ωρες μλκιας) με 800€ (και του εριξα αλλα 6-7 κατοσταρικα) πρεπει να ξερεις καποια πραγματα. Για αυτοκίνητο που θα κάνεις την πλάκα σου ειναι καλό αλλα μέχρι εκει-μην περιμενεις τρελες επιδοσεις/drift διχως ελεος. Εγω το πηρα καθότι εχω πολυ πιο καινουργιο bmw και το λυπαμαι να το σπάω (+ το οτι οι ζημιες που βγαζει οταν το σπας κοστίζουν οσο ενα Ε36) και επίσης το δουλευω και σαν "αγροτικό" για διαφορες δουλειες/θαλασσα κλπ. Είναι ωστόσο αργό μαμα οπως ειναι, εγω το ανεβασα στα 135 αλογα περιπου με μικροπαρεμβάσεις και κάπως κινείται... ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ 2000€ παντως... και τα 1500 που βγηκε εμενα ειναι ηδη πολλα! 2
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τα e36 είχαν πρόβλημα με σκουριά οπότε ξεκίνα από εκεί. Θέλει αέριο γιατί έχει κατανάλωση αρκετή. Μηχανικά είναι σκυλιά μαύρα με φθηνά πλέον ανταλλακτικά. Μην δώσεις 2000€ θα είναι σαν να τα πετάς. 600€ πήρε ο ξάδερφος ένα Μπορντό 316 1.6 και το έχουμε για το αμπέλι και το χωριό (έχει αέριο πάνω). Τώρα δεν ξέρω τι αμάξι έχεις ούτε έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις. Αν θεωρείς γούστα να κάνεις με πρώτη κανένα ξεκόλλημα και ότι θα λες έχω BMW OK πάντως το αμάξι είναι αδύναμο και όχι για γκάζια (σχεδόν το σύνολο των νέων αυτοκινήτων ανεξαρτήτου προέλευσης και κυβικών θα σε έχουν).
darkshadow254 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 τωρα εχω 206 1,6..το αμαξι το θελω απλα για να βγαλω την πλακα μου τελειως το ξερω οτι ειναι βαρυ αμαξι αλλα δεν επιδιωκω επιδοσεις ουτε απαραιτητα bmw..επιδιωκω πισωκινητο αμαξι.αυτο...απο εκει και περα κοιταω κατα βαση το μοντελο 98-99 που εχω βρει πρεπει να παω να το δω απο κοντα 1600 το δινει...απλα δεν ξερω κατα ποσο συμφαιρει να προχωρησω σε 318 απο την στιγμη που λετε οτι το 316 δεν ξεκολλαει απο τον δρομο
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν θεωρείς γούστα να κάνεις με πρώτη κανένα ξεκόλλημα και ότι θα λες έχω BMW OK πάντως το αμάξι είναι αδύναμο και όχι για γκάζια (σχεδόν το σύνολο των νέων αυτοκινήτων ανεξαρτήτου προέλευσης και κυβικών θα σε έχουν). Δε κάνουν ούτε γι αυτή τη δουλειά. Η κοπέλα μου π.χ. όταν βλέπει BMW 20+ ετών το αποκαλεί χρέπι, δεν το θεωρεί καν αμάξι. Αντιθέτως με το 116i F20 (για παράδειγμα) γουστάρει. Το "status" το κερδίζεις όταν έχεις κάτι αξιόλογο, όχι όταν έχεις απλά το σήμα. Το ίδιο και οι περισσότεροι που ξέρω, απλά ανέφερα γυναίκα γιατί είναι πιο συνηθισμένο να "εντυπωσιαστούν" από μία μπι-εμ-ντάμπλγιου. Φυσικά, για την ταχύτητα συμφωνώ κι επαυξάνω. Οτιδήποτε με 90+ PS θα του κάνει πλάκα, απλά. Δηλαδή σχεδόν όλα τα αμάξια που κυκλοφορούν. 1
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 τωρα εχω 206 1,6..το αμαξι το θελω απλα για να βγαλω την πλακα μου τελειως το ξερω οτι ειναι βαρυ αμαξι αλλα δεν επιδιωκω επιδοσεις ουτε απαραιτητα bmw..επιδιωκω πισωκινητο αμαξι.αυτο...απο εκει και περα κοιταω κατα βαση το μοντελο 98-99 που εχω βρει πρεπει να παω να το δω απο κοντα 1600 το δινει...απλα δεν ξερω κατα ποσο συμφαιρει να προχωρησω σε 318 απο την στιγμη που λετε οτι το 316 δεν ξεκολλαει απο τον δρομο Τι μοτέρ 318; Έχει το απλό κάπου 110 άλογα (πόσα θα ζούνε άραγε) και το 318is κάπου 140. Θα πας στα 1800 κυβικά για αυτό τον λόγο; Επειδή πολλές φορές κρίνουμε εξ ιδίων και προσπαθώ να σε καταλάβω και όχι να σε κρίνω θα σου έλεγα να το κάνεις μια βόλτα γιατί μπορεί εσύ να το γουστάρεις. Στα φράγκα κάνε παζάρι είναι πάρα πολλά εκτός και αν πας το δεις και είναι πένα (υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις). Πάντως είναι σκυλιά σαν καθημερινά αυτοκίνητα με πολύ καλό πάτημα για τα χρόνια τους και βούτυρο ταχύτητες.
darkshadow254 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δε κάνουν ούτε γι αυτή τη δουλειά. Η κοπέλα μου π.χ. όταν βλέπει BMW 20+ ετών το αποκαλεί χρέπι, δεν το θεωρεί καν αμάξι. Αντιθέτως με το 116i F20 (για παράδειγμα) γουστάρει. Το "status" το κερδίζεις όταν έχεις κάτι αξιόλογο, όχι όταν έχεις απλά το σήμα. Το ίδιο και οι περισσότεροι που ξέρω, απλά ανέφερα γυναίκα γιατί είναι πιο συνηθισμένο να "εντυπωσιαστούν" από μία μπι-εμ-ντάμπλγιου. Φυσικά, για την ταχύτητα συμφωνώ κι επαυξάνω. Οτιδήποτε με 90+ PS θα του κάνει πλάκα, απλά. Δηλαδή σχεδόν όλα τα αμάξια που κυκλοφορούν. και ξαναλεω δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε bmw πισωκουνα θελω η 316 e36 ηταν αυτη που επεσε στα ματια μου πρωτη.. το αμαξι δεν το παιρνω για τους αλλους και προσωπικα γουστο και τιμη της κοπελας σου να θεωρει χρεπι τετοια αμαξια....δεν μιλησε κανεις για στατους και εικονα και μπλα μπλα μπλα...θα ηθελα πολυ πχ να σε δω με την 116 να παιζεις σε στροφιλικια με νερα κατω...η θα ακουσω την ιδια ατακα που ακουω απο τον οποιοδηποτε που εχει αμαξι που δινει <<στατους>>...πχ θα το σπασω θα το γραντζουνισω κλπ Τι μοτέρ 318; Έχει το απλό κάπου 110 άλογα (πόσα θα ζούνε άραγε) και το 318is κάπου 140. Θα πας στα 1800 κυβικά για αυτό τον λόγο; δυστυχως καποιες φορες την κ....α σου πρεπει να την πληρωσεις για την is μιλαω
Haris San Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παρε ενα reliant robin να μπαινεις φετα στις στροφες
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 δυστυχως καποιες φορες την κ....α σου πρεπει να την πληρωσεις για την is μιλαω Δες το edit στο παραπάνω μήνυμα μου. Το is είναι καλό μοτέρ πέρα από την πλάκα. Μπορεί να είναι ευκαιρία το αμάξι ποτέ δεν ξέρεις. Προσοχή στην σκουριά Φίλε.
darkshadow254 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παρε ενα reliant robin να μπαινεις φετα στις στροφες εσυ φανταζομαι εσυ ο εξυπνος του insomnia ? το εχεις δοκιμασει?αν το εχεις ακομα να το κανω ενα τεστ ντραιβ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα