Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Fifa 17 απο ότι φαίνεται παρουσιάζει lag στο Menu μετά και το τελευταίο Patch για τους κατόχους του Ps4 Pro. 

Συμβαίνει και στο προηγούμενο μοντέλο Ps4? 

Το παρατηρήσατε? 

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση, μήπως και γνωρίζει κάποιος.

Περισσότερο κόσμο στο fifa online, έχει το ps4 ή το xbox one ή μήπως οι διαφορές είναι πολύ μικρές;

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση, μήπως και γνωρίζει κάποιος.

Περισσότερο κόσμο στο fifa online, έχει το ps4 ή το xbox one ή μήπως οι διαφορές είναι πολύ μικρές;

Νομιζω εχει το ps4 αλλα και η διαφορα του xbox με PC ειναι τεραστια.. Το μονο extra στο xbox ειναι οτι εχει legend παικτες

Δημοσ.

Tα fifa ειναι πολυ ωραια ποδοσφαιρακια και απολαυστικα αν τα παιζεις σωστα και αγνα. Αποτι βλεπω πλεον online το παιχνιδι έχει καταντήσει του σπρωξίματος, της τσατσιας, της κόντρας και γενικά ένα παιχνίδι που δεν το ευχαριστιέσαι...

• Like 2
Δημοσ.

Εχει μονο practice arena με τον παιχτη που βγαινει τετ α τετ? δηλαδη αν θελω να εκτελω συνεχομενα φαουλ για να βελτιωθω πως θα το κανω; ή συνεχομενα πεναλτυ, κορνερ κτλπ..

Δημοσ.

Εχει μονο practice arena με τον παιχτη που βγαινει τετ α τετ? δηλαδη αν θελω να εκτελω συνεχομενα φαουλ για να βελτιωθω πως θα το κανω; ή συνεχομενα πεναλτυ, κορνερ κτλπ..

Υπάρχει και αυτό, ψάξου λίγο. Είμαι εκτός και δε μπορώ να σε κατευθύνω.

Δημοσ.

Δεν κκατάλαβα. :P

Τη διάφορα ανάμεσα στον ποσό κοσμο εχει online το fifa σε ps4 και xbox one θελω να δω.

Η διαφορά είναι χαοτική stratige. Στο ps4 αυτή τη στιγμή στο seasons έχει 1,5Μ κόσμο στο xone υπολογίζω να έχει κοντά στους 300Κ. Αυτό το έχω βγάλει γιατί όταν στο ps4 είχε 900Κ στο xone είχε κοντά στους 100Κ που είχα ρωτήσει ένα φίλο.

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά είναι χαοτική stratige. Στο ps4 αυτή τη στιγμή στο seasons έχει 1,5Μ κόσμο στο xone υπολογίζω να έχει κοντά στους 300Κ. Αυτό το έχω βγάλει γιατί όταν στο ps4 είχε 900Κ στο xone είχε κοντά στους 100Κ που είχα ρωτήσει ένα φίλο.

Ωραίος, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να υπάρχει ένα pure football mode όπου θα μπορούσαμε να απενεργοποιήσουμε τις τρίπλες και τρελά φάλτσα και τα τσάτσικα κόλπα που κάνουνε. Εγω ρε φίλε δεν γουστάρω τρίπλες και τέτοια, γιατί θα πρέπει να είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα μάθω για να γίνω ανταγωνιστικός κτλ? 

Επίσης η ΕΑ έχει ήδη ενα manager game, γιατί δεν τα ενσωματώνουν σε ένα?!!?!? να παίζεις manager mode στο Fifa να γουστάρεις

Δημοσ.

Από πότε οι τρίπλες και τα φάλτσα είναι εκτός ρεαλισμού;

Δεν μίλησα για ρεαλισμό, μίλησα για δυνατότητα απενεργοποίησης.

Δημοσ.

Δεν μίλησα για ρεαλισμό, μίλησα για δυνατότητα απενεργοποίησης.

Δεν έχει λογική όμως. Να υπήρχε και επιλογή να απενεργοποιούνται και οι σέντρες τότε, να παίζουμε μόνο συρτά. Δεν έχει νόημα θέλω να πω το να απενεργοποιούνται στοιχεία του παιχνιδιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...