Daemonos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το Fifa 17 απο ότι φαίνεται παρουσιάζει lag στο Menu μετά και το τελευταίο Patch για τους κατόχους του Ps4 Pro. Συμβαίνει και στο προηγούμενο μοντέλο Ps4? Το παρατηρήσατε?
PolonosJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για users του xbox one μπητε στην σελιδα εδω https://www.facebook.com/groups/1812157542333349/?fref=ts διοργανονουμε τουρνουα και παιζουμε pro clubs 1
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση, μήπως και γνωρίζει κάποιος. Περισσότερο κόσμο στο fifa online, έχει το ps4 ή το xbox one ή μήπως οι διαφορές είναι πολύ μικρές; 1
PolonosJ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση, μήπως και γνωρίζει κάποιος. Περισσότερο κόσμο στο fifa online, έχει το ps4 ή το xbox one ή μήπως οι διαφορές είναι πολύ μικρές; Νομιζω εχει το ps4 αλλα και η διαφορα του xbox με PC ειναι τεραστια.. Το μονο extra στο xbox ειναι οτι εχει legend παικτες
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν κκατάλαβα. Τη διάφορα ανάμεσα στον ποσό κοσμο εχει online το fifa σε ps4 και xbox one θελω να δω.
polakis21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Tα fifa ειναι πολυ ωραια ποδοσφαιρακια και απολαυστικα αν τα παιζεις σωστα και αγνα. Αποτι βλεπω πλεον online το παιχνιδι έχει καταντήσει του σπρωξίματος, της τσατσιας, της κόντρας και γενικά ένα παιχνίδι που δεν το ευχαριστιέσαι... 2
geortsaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εχει μονο practice arena με τον παιχτη που βγαινει τετ α τετ? δηλαδη αν θελω να εκτελω συνεχομενα φαουλ για να βελτιωθω πως θα το κανω; ή συνεχομενα πεναλτυ, κορνερ κτλπ..
Alejandro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εχει μονο practice arena με τον παιχτη που βγαινει τετ α τετ? δηλαδη αν θελω να εκτελω συνεχομενα φαουλ για να βελτιωθω πως θα το κανω; ή συνεχομενα πεναλτυ, κορνερ κτλπ.. Υπάρχει και αυτό, ψάξου λίγο. Είμαι εκτός και δε μπορώ να σε κατευθύνω.
padelis71992 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν κκατάλαβα. Τη διάφορα ανάμεσα στον ποσό κοσμο εχει online το fifa σε ps4 και xbox one θελω να δω. Η διαφορά είναι χαοτική stratige. Στο ps4 αυτή τη στιγμή στο seasons έχει 1,5Μ κόσμο στο xone υπολογίζω να έχει κοντά στους 300Κ. Αυτό το έχω βγάλει γιατί όταν στο ps4 είχε 900Κ στο xone είχε κοντά στους 100Κ που είχα ρωτήσει ένα φίλο. 1
stratigos24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Η διαφορά είναι χαοτική stratige. Στο ps4 αυτή τη στιγμή στο seasons έχει 1,5Μ κόσμο στο xone υπολογίζω να έχει κοντά στους 300Κ. Αυτό το έχω βγάλει γιατί όταν στο ps4 είχε 900Κ στο xone είχε κοντά στους 100Κ που είχα ρωτήσει ένα φίλο. Ωραίος, ευχαριστώ.
Daemonos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να υπάρχει ένα pure football mode όπου θα μπορούσαμε να απενεργοποιήσουμε τις τρίπλες και τρελά φάλτσα και τα τσάτσικα κόλπα που κάνουνε. Εγω ρε φίλε δεν γουστάρω τρίπλες και τέτοια, γιατί θα πρέπει να είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα μάθω για να γίνω ανταγωνιστικός κτλ? Επίσης η ΕΑ έχει ήδη ενα manager game, γιατί δεν τα ενσωματώνουν σε ένα?!!?!? να παίζεις manager mode στο Fifa να γουστάρεις
Alejandro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Από πότε οι τρίπλες και τα φάλτσα είναι εκτός ρεαλισμού;
Daemonos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Από πότε οι τρίπλες και τα φάλτσα είναι εκτός ρεαλισμού; Δεν μίλησα για ρεαλισμό, μίλησα για δυνατότητα απενεργοποίησης.
Alejandro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν μίλησα για ρεαλισμό, μίλησα για δυνατότητα απενεργοποίησης. Δεν έχει λογική όμως. Να υπήρχε και επιλογή να απενεργοποιούνται και οι σέντρες τότε, να παίζουμε μόνο συρτά. Δεν έχει νόημα θέλω να πω το να απενεργοποιούνται στοιχεία του παιχνιδιού.
markoliaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ποιο ειναι το καλυτερο φιφα της σειρας? το ποιο ολοκληρωμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα