s2117 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Στα φάουλ μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αν προσπαθήσεις να εκτελέσεις απευθείας, η μπάλα πάει αλλού γι αλλού? Πχ Στο training με τον ίδιο παίχτη, για ένα φάουλ γύρω στα 25-28μ, βάζεις δύναμη περίπου 2 κουτάκια, ενώ όσο βάζεις δύναμη και μέχρι να τη σουτάρει κρατάς πατημένο και το βελάκι πάνω και το δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το φάλτσο που θες... Αν το κάνεις σωστά λοιπόν, σκοράρεις ή έχεις μία πολύ αξιοπρεπή εκτέλεση. Μέσα στον αγώνα με τον ίδιο παίχτη, η μπάλα με την ίδια εκτέλεση φεύγει στις κερκίδες.. Πάει πολύ ψηλά, δεν πάει ούτε από θέμα δεξιά-αριστερά εκεί που σημαδεύεις.... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥ
padelis71992 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ερώτηση για παίκτες που είναι division 1 και 2.....απο exploits καλά πηγαίνει φέτος το game(και προφανώς αναφέρομαι στο online);Και εννοείται μην ξεχνάμε το περιβόητο handicap. Οι tactics "ζουν και βασιλεύουν" ακόμα και ουσιαστικά είναι αυτές που καθορίζουν την εμφάνιση(καθολική επικράτηση) της εκάστοτε ομάδας;Οπότε κατά κάποιο τρόπο έχει καταντήσει ένα έμμεσο manager το fifa;Διάβασα σε διάφορα (γνωστά) ξένα forums ωραία "πράγματα" γι'αυτό ρωτάω. Όποιος "παίζει μπάλα" στις πρώτες 2 divisions ας απαντήσει. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά...αν δεν ασχοληθεί η 2K με soccer έτσι θα πάει και θα χειροτερεύει κάθε χρόνο....!!! Είμαι division 1 εδώ και καιρό με 120-45 στο ps4. Exploits είχε στο θέμα των κεφαλιών μετα το update το φτιαξαν πλεον κορνερ μπαίνουν 1/10 και αν επίσης φτιάξαν αρκετα και τις σέντρες που έμπαιναν εύκολα γκολ και εκει. Handicap απο το fifa 12 και μετά που παίζω φιφα δεν εχω νιώσει να αντιμετωπίζω ποτέ. Εγω το αποδίδω σε θέμα ψυχολογίας κυρίως. Οταν λες tactics; τι εννοείς ακριβώς; Χρόνια τώρα στο online του Fifa δεν παίζεται ποδόσφαιρο αλλά ένα ατελείωτο pressing σε όλο το γήπεδο με τον Μέσσι και άλλους επιθετικούς να μαρκάρουν και να κλέβουν σαν αμυντικοί. Επίσης όλα αυτά χωρίς να κουράζονται ή να αφήνουν κενά... In other news συνεχίζει η ΕΑ να μη διορθώνει το bug στα offline tournaments όπου για κάποιο λόγο οι αγώνες της 1ης μέρας του πρωταθλήματος δεν γίνονται με αποτέλεσμα να τελειώνει το πρωτάθλημα με κάποιες ομάδες να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο... Το έπαιξες φέτος το 17; Αυτο με το πρεσινκ πλεον έχει ελαχιστοποιηθεί γιατί ίσως να κάνανε πιο έυκολο το πασσινκ γκειμ. Είμαι απο αυτούς ναι που πιέζουν σε όλο το γήπεδο και δε σε αφήνουν να πάρεις ανάσα, φέτος στο 75 αν δε κάνω αλλαγές και εκμεταλευτώ τους ξεκούραστους παίχτες χάνω για πλάκα. Στα φάουλ μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αν προσπαθήσεις να εκτελέσεις απευθείας, η μπάλα πάει αλλού γι αλλού? Πχ Στο training με τον ίδιο παίχτη, για ένα φάουλ γύρω στα 25-28μ, βάζεις δύναμη περίπου 2 κουτάκια, ενώ όσο βάζεις δύναμη και μέχρι να τη σουτάρει κρατάς πατημένο και το βελάκι πάνω και το δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το φάλτσο που θες... Αν το κάνεις σωστά λοιπόν, σκοράρεις ή έχεις μία πολύ αξιοπρεπή εκτέλεση. Μέσα στον αγώνα με τον ίδιο παίχτη, η μπάλα με την ίδια εκτέλεση φεύγει στις κερκίδες.. Πάει πολύ ψηλά, δεν πάει ούτε από θέμα δεξιά-αριστερά εκεί που σημαδεύεις.... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥ Δε συγχρονίζεις σωστά το αναλογικό (φαλτσο) με τη στιγμη που πατάς το σουτ το πάθαινα και εγώ. Κάνε ένα πείραμα μη μείνεις σταθερός ενω σουτάρεις αλλα κάνε το εξής. Πχ έχουμε φάουλ στα δεξιά και βαράμε με δεξιοπόδαρο πήγαινε τη κάμερα τέρμα δεξιά και μετά ξεκίνα και τράβα τη αριστερά τη στιγμή που θές να σουτάρεις σουταρε και μην αφήσεις το αναλογικό καθόλου. Θα δείς οτι η μπάλα θα πάρει φάλτσα. Φυσικά δε σου λέω να εκτελείς έτσι αλλα σου λέω οτι κάτι δε συγχρονίζεις σωστά.
s2117 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δε συγχρονίζεις σωστά το αναλογικό (φαλτσο) με τη στιγμη που πατάς το σουτ το πάθαινα και εγώ. Κάνε ένα πείραμα μη μείνεις σταθερός ενω σουτάρεις αλλα κάνε το εξής. Πχ έχουμε φάουλ στα δεξιά και βαράμε με δεξιοπόδαρο πήγαινε τη κάμερα τέρμα δεξιά και μετά ξεκίνα και τράβα τη αριστερά τη στιγμή που θές να σουτάρεις σουταρε και μην αφήσεις το αναλογικό καθόλου. Θα δείς οτι η μπάλα θα πάρει φάλτσα. Φυσικά δε σου λέω να εκτελείς έτσι αλλα σου λέω οτι κάτι δε συγχρονίζεις σωστά. Thanks για την απάντηση, απλά το θέμα υπάρχει μόνο ingame. Δηλαδή πριν το παιχνίδι, πχ σε training τα εκτελώ κανονικά όπως ξέρω... Επίσης στο διπλό με φίλο (οφλάην) πάλι εκτελώ κανονικά.. Τι μυστήριο είναι αυτό
stelios1726 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Παιδια ερωτηση..χθες επαιζα τσαμπιονσ ειχα προκριθει κανονικα κ. Επαιζα τους αγονες μ,..σμρ π οαω να μπω μ εχει μονο προκρισει στο επομενο τουρνουα χωρις να εχει τελειωσει τον προηγουμενο και να μ δωσει τα δωρα μου..ξεριε λανεις τ παιζει γτ ηταν πρωτη φορα π επαιξα..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 γεια σας θα ηθελα να μαθο το εξης πρεπει να εξαργυρωνο κωδικο για να παιζω ον λαιν φιφα 17 ;εχω κονσολα xbox one
teofross Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εκανα την μεταβαση & εγω απο το 16 στο 17 & αφου ειχα παιξει το ντεμο υστερα απο πολλες ωρες βλεπω τα εξης. Γενικα ειναι αρκετα καλο το παιχνιδι βελτιωμενο σε γραφικα,ηχος παντα κορυφεος με story mode πολυ καλο.Στα του gameplay,ενω εξαρχης & λογω γραφικων διχνει σχεδον ιδιο με το 16,τελικα ειναι αρκετα διαφορετικο.Παιζει πολυ διαφορετικα.Αυτο οσον αφορα καθαρα σε χειρισμο ΟΛΑ στο manual.Δεν εχω δοκιμασει καθολου στο semi,assisted οποτε εκει δεν ξερω,μπορει να μοιαζει. Παντα μιλαω για το offline(στο 16 online assisted γιντανε πινκ πονκ τρελλο σαν να ειχανε παρει ολοι φαρμακα,δεν παιζοταν).Εγω επειδη στο16 κερδιζα με μετριες ομαδες στο WorldClass με semi-assisted μου φενοταν καπως βαρετο απο ενα σημειο ,κατεληξα ΟΛΑ στο manual & επιπεδο Professional vs Cpu & παιζοντας σεζον με μετρια ομαδα(οσφπ) στο ιταλικο πρωταθλημα ημουν στις πρωτες θεσεις & εφτανα μεχρι ημιτελικα του CL,γενικα το ευχαριστιομουν πολυ το παιχνιδι. Αυτο που διαπιστωσα σημερα που πηρα το 17 αφου εκανα & update(δεν ξερω εαν εχει σχεση αυτο) ειναι οτι στον χειρισμο ΟΛΑ με manual, το 17 εχει μεγαλη διαφορα στο gameplay.Bασικα ειναι καπως σαν ας πουμε οτι δεν ειναι ακριβως manual η ετσι το καταλαβαινω εγω.Μαλλον αυτο εχει να κανει με την μηχανη γραφικων του παιχνιδιου (επαιξα πολλες ωρες).Κανεις κατι κυριως στις πασες ,ειτε & στις κινησεις & το παιχνιδι ειναι σαν να κανει λιγο "τα δικα του" καμια σχεση με το 16 που οπου την εστελνες πηγαινε κλπ.Μεγαλη διαφορα εδω.Σαν να εχει καποια υποβοηθεια & δεν ειναι ας πουμε manual τα controls.Ειναι καπως σαν το Νba 2k17 που πατας κατι & αρχιζει καποιο animation να εκτελειται.Οχι ακριβως σε τετοιο βαθμο αλλα το φιφα πλεον παιζει καπως ετσι στο manual.Οπτικα διχνει να δενει αρκετα & γενικα παιζεις ευχαριστα απλως εχει μεγαλη διαφορα απο το 16 που υπηρχε πληρης ελεγχος αλλα ηταν πιο ευκολο να γινουν λαθη ειτε να στειλεις σουτ στις εξεδρες.Αφου καποια στιγμη βγηκα στο μενου στα settings γιατι νομιζα οτι απο λαθος εχω γυρισει τα controls στο semi-assisted αλλα τελικα δεν ηταν αυτο.Απλως το παιχνιδι παιζει ετσι.Δεν ξερω εαν το εχουν δει & αλλοι αυτο,ισως & οχι γιατι ειναι μαλλον ελαχιστοι αυτοι που το παιζουν σε full manual.Παντως για εμενα ειναι vs cpu,σιγουρα πιο ευχαριστο να το παιζω με χαμηλοτερο επιπεδο δυσκολιας αλλα με ολα στο manual.Βεβαια ειναι αναλογα με τι αρεσει στον καθενα.
Πανος999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχει τερματισει κανεις το ''The Journey''?
Alejandro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εχει τερματισει κανεις το ''The Journey''? Παρόν!
Alejandro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 1 σεζον παιζεις μονο η εχει παραπανω; Μια αλλά αν θέλεις συνεχίζεις με τον Hunter στο Ultimate team.
Πανος999 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Α οκ..Καλα ενα ενα..sto ultimate team ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη!
Alejandro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι λίγο scripted. Υπάρχουν αγώνες που ένιωθα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τους κερδίσω και άλλοι που φαινόταν ότι ήθελε να τους πάρω, προφανώς για να οδηγήσει την ιστορία.
Πανος999 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Σε τι επιπεδο παιζεις;Εμενα μ εστειλε δανεικο ενω σε 3 ματς νομιζω ειχα 4 γκολ..Αυτο παιζει να ειναι..τρ για μτ δν ξερω..αλλα απ οτι εχω δει κ στο youtube αλλοι εχουν χασει κ το fa πχ.
Alejandro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το να πας δανεικός νομίζω πώς είναι στάνταρ, δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα