Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο. Τα 2 προβληματα μου ειναι οτι φαινεται να υπαρχει εντονο input delay. Ειδικα στα σουτ, το πατας και ο παικτης το κανει τουλαχιστον 1 δευτερολεπτο μετα. Και γενικα νιωθω λιγο νταλικες οι παικτες, λογω του delay. Ξεκιναει απο τα μενου και επεκτινεται στο gameplay. Και το 2ο που για μενα ειναι τεραστιο bug και δε καταλαβαινω καν πως περασε στο παιχνιδι απο τα τεστ, ημαρτον δηλαδη, οτι στα κορνερ ή σε σεντρες γενικοτερα ο αμυντικος ο,τι και να πατας, διωξιμο ή πασα, ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ για κεφαλια. Ακομα και μονος να ειναι κανει κοντρολ με στηθος και το κουμπι που εχεις πατησει τοκανει σε δευτερο χρονο. Τραγικο. Αυτα τα 2 πραγματα πρεπει να πατσαριστουν ΑΜΕΣΑ. Και τοτε ισως να μιλαμε για το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγαλει η ΕΑ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω απολυτα με το φιλο απο πανω ακριβως τα ιδια εχω εντοπισει κι εγω.

@padelis συγνωμη που δεν αου απαντησα δυατυχως παιζω στο xbox one

Επεξ/σία από etf13
Δημοσ.

Συμφωνω και εγω αλλα κυριως για το δευτερο το πρωτο δε το εχω καταλαβει τουλαχιστον για ps4. Γιατι μια φορα που επαιξα σε xbox one στο τουρνουα του κωτσοβολου ενιωθα ενα μικρο delay ισως ηταν και απο το αγχος μου βεβαια :P

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, παιζωντας φιφα απο το 2011 οπου σταματαση το pes, εχω να πω οτι αν και εχω παιξει λιγο ακομα, μου φαινεται το πιο ολοκληρομενο φιφα που εχει βγει εως τωρα.

1. Γραφικα λιγο ανωτερα απο τα προηγουμενα χρονια, δεν περιμενα καποια ιδιαιτερη εξελιξη
  2. Τελειο gameplay ειδικα για online game, καθως περιοριζει αισθητα τους παικτες που επερναν messi,ronaldo και απλα ετρεχαν.
  3. Τρομερη αμυντικη λειτουργεια+τακλιν+μαρκαρισματα.
  4. Πιο δυσκολα σουτ
  5. Επιτελους για παικτες σαν εμενα μας δινει την δυνατοτητα να εχουμε κατοχη χωρις να ειναι ανουσια. Χτιζεις κανονικα επιθεση και δεν τρεχεις πανω κατω σαν τρελος

Ο νεος τροπος των φαουλ εμενα μου αρεσει παρα πολυ, δεν θα πω το ιδιο για αυτο το αισχος πραγματικα που εχουν με τα πεναλτυ, ελπιζω να τα ξανακανουν οπως ηταν.

Συνεχιζοντας απο το 4 προσθετω οτι οι τερματοφυλακες ειιιιναι λιγο χειροτεροι σε σχεση με περυσι, αλλα μου φαινεται λογικο εφοσον το πλασε (τετραγωνο+ρ1) δεν καρφωνεται τοσο ευκολα στην γωνια, συν οτι η επιθεση και γενικα τα μακρινα σουτ ειναι πιο δυσκολα.

Γενικα στα θετικα κραταω: Την ωραια αμυνα, δυνατη με ομορφα τακλιν και σωμα με σωμα μαχες. Τα πιο δυσκολα σουτ ωστε να μην μπαινουν απο παντου. Τα νεα φαουλ. Την κατοχη μπαλας και δημιουργια φασης

Στα αρνητικα: Σαφως τα πεναλτυ, και για καποιον λογο πιστευω οτι η υποδοχη μπαλας μετα την πασα ειναι λιγο πιο αργη απο οτι θα επρεπε, νιωθω οτι μολις ερχεται η μπαλα, ο παικτης δεν την υποδεχεται οπως στο αλλο φιφα, και κοβει λιγο την ροη της φασης.

Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο φιφα μεχρι τωρα, θα παιξω και αλλα παιχνιδια ωστε να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη, αλλα με την μια καταλαβα τι ακριβως παιζει φετος... Νομιζω οτι θα εχουμε μια καλα season

Οποιος θελει να αναμετρηθει με τον καλυτερο fifa player ας κανει add στο panos95 :P :P :P

Δημοσ.

Το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο. Τα 2 προβληματα μου ειναι οτι φαινεται να υπαρχει εντονο input delay. Ειδικα στα σουτ, το πατας και ο παικτης το κανει τουλαχιστον 1 δευτερολεπτο μετα. Και γενικα νιωθω λιγο νταλικες οι παικτες, λογω του delay. Ξεκιναει απο τα μενου και επεκτινεται στο gameplay. Και το 2ο που για μενα ειναι τεραστιο bug και δε καταλαβαινω καν πως περασε στο παιχνιδι απο τα τεστ, ημαρτον δηλαδη, οτι στα κορνερ ή σε σεντρες γενικοτερα ο αμυντικος ο,τι και να πατας, διωξιμο ή πασα, ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ για κεφαλια. Ακομα και μονος να ειναι κανει κοντρολ με στηθος και το κουμπι που εχεις πατησει τοκανει σε δευτερο χρονο. Τραγικο. Αυτα τα 2 πραγματα πρεπει να πατσαριστουν ΑΜΕΣΑ. Και τοτε ισως να μιλαμε για το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγαλει η ΕΑ.

Μου φαίνεται απίστευτο αν ισχύει το 2ο που λες, ανεξήγητο πραγματικά!

Δημοσ.

Ναι, ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς...Σε άμυνα κ επίθεση. Και αν στο κάνει στην επίθεση, κλασσικά επειδή πατάμε μανιωδώς το σουτ μπας και αξιωθεί να πηδήξει για κεφαλιά, κάνει κοντρόλ κ μετά πετυχαίνει μπεκάτσα...

Απορία: Στο FUT μπορούμε να παίξουμε coop με φίλο κάπως online? Εννοώ ο καθένας από το σπίτι του..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς...Σε άμυνα κ επίθεση. Και αν στο κάνει στην επίθεση, κλασσικά επειδή πατάμε μανιωδώς το σουτ μπας και αξιωθεί να πηδήξει για κεφαλιά, κάνει κοντρόλ κ μετά πετυχαίνει μπεκάτσα...

Απορία: Στο FUT μπορούμε να παίξουμε coop με φίλο κάπως online? Εννοώ ο καθένας από το σπίτι του..

Στην επιλογή εμφάνισης σε ένα οποιοδήποτε ματς στο FUT, πατάς το Δ (αφού πρώτα συνδέσεις το δεύτερο τηλεχειριστήριο με ένα προφίλ)

Δημοσ.

χμ, το ξέρω τούτο με το guest για την περίπτωση που έχω κάποιο φίλο σπίτι. Εγώ έλεγα μήπως γίνεται κάπως να παίξουμε 2 άτομα co-op ο καθένας από το σπίτι του στο fut

Δημοσ.

Τελικα παιζοντας αρκετα online friendlies με εναν φιλο με αιωνια κοντρα, επερνε united, broken ibrahimovic στις κεφαλιες, μαζι με pogba και fellaini. Τροπος αντιμετωπισης, περνεις τον πιο ψηλο παικτη στο κορνερ και τον κανεις control εσυ, δεν περιμενεις να στον δωσει, (συνηθως τους διαλεγω με το r3, γιατι με το l1 αργει να στον δωσει) και προσπαθεις να παρεις θεση εκει που θα παει η μπαλα. Σε μια απλη σεντρα δυστηχως ειναι δυσκολο να κανεις defend την κεφαλια.. Πρεπει να το φτιαξουν λιγο αυτο.

Δημοσ.

Πραγματι φιλε, απλα στην επιθεση τουλ χανεις το γκολ, στην αμυνα το ρουφας..

Γι'αυτο που λες δυστυχως οχι δε γινεται, θα ηταν πολυ ωραιο mode αυτο. Μονο seasons..

Δημοσ.

Ερώτηση για παίκτες που είναι division 1 και 2.....απο exploits καλά πηγαίνει φέτος το game(και προφανώς αναφέρομαι στο online);Και εννοείται μην ξεχνάμε το περιβόητο handicap.

Οι tactics "ζουν και βασιλεύουν" ακόμα και ουσιαστικά είναι αυτές που καθορίζουν την εμφάνιση(καθολική επικράτηση) της εκάστοτε ομάδας;Οπότε κατά κάποιο τρόπο έχει καταντήσει ένα έμμεσο manager το fifa;Διάβασα σε διάφορα (γνωστά) ξένα forums ωραία "πράγματα" γι'αυτό ρωτάω.

Όποιος "παίζει μπάλα" στις πρώτες 2 divisions ας απαντήσει.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά...αν δεν ασχοληθεί η 2K με soccer έτσι θα πάει και θα χειροτερεύει κάθε χρόνο....!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια τώρα στο online του Fifa δεν παίζεται ποδόσφαιρο αλλά ένα ατελείωτο pressing σε όλο το γήπεδο με τον Μέσσι και άλλους επιθετικούς να μαρκάρουν και να κλέβουν σαν αμυντικοί. Επίσης όλα αυτά χωρίς να κουράζονται ή να αφήνουν κενά...

In other news συνεχίζει η ΕΑ να μη διορθώνει το bug στα offline tournaments όπου για κάποιο λόγο οι αγώνες της 1ης μέρας του πρωταθλήματος δεν γίνονται με αποτέλεσμα να τελειώνει το πρωτάθλημα με κάποιες ομάδες να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο...

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...