Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχετε υποψην σας κανενα σκρουτζομαγαζο ή καπου γενικα που να το εχει φερει ηδη και να το πουλαει απο σημερα? Εστω και στη ζουλα? (αν ναι και δε κανει να το πουμε δημοσια, στειλτε και μηνυμα)

Δημοσ.

Καποιοι το πηραν απο σημερα απο ενα μαγαζι astrongameclub λεγεται στην αθηνα.ριχτε κανα τηλεφωνο μηπως ειστε τυχεροι

Δημοσ.

Έχω κωδικό για XBOX one. Οποίος ενδιαφέρεται για αγορά ας στείλει pm να το κανονίσουμε.

Mην το δωσεις πουθενα σ'εφαγα.. :devil: 

• Like 1
Δημοσ.

Παρατήρησαν και άλλοι ένα σχετικό lag στο online gaming;

Είμαι σίγουρος ότι αυτό φταίει που έχασα 10-0 από ένα παλικάρι χθες :D

Δημοσ.

Παρατήρησαν και άλλοι ένα σχετικό lag στο online gaming;

Είμαι σίγουρος ότι αυτό φταίει που έχασα 10-0 από ένα παλικάρι χθες :D

Μήπως σου είχε τελειώσει η μπαταρία από το χειριστήριο; :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό το Story mode με τον Hunter;

Είναι κανονική ιστορία με αρχή και τέλος;

Επίσης από ότι έχω δει ξεκινάει με United και κάποια στιγμή τον είδα στο Youtube με την Arsenal.

Έτσι είναι η ιστορία ή μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει;

Δημοσ.

Παιδιά θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό το Story mode με τον Hunter;

Επίσης από ότι έχω δει ξεκινάει με United και κάποια στιγμή τον είδα στο Youtube με την Arsenal.

Απο οτι εχω καταλαβει ξεκιναει καπως η ιστορια και επιλεγεις εσυ στην πορεια απο ποιες ομαδες θα περασεις και που θα καταληξεις.Δεν ειναι συγκεκριμενο το μονοπατι δηλαδη,ειναι κατι σαν το mycareer το nba2k

Δημοσ.

Μπορεις να πας σε οποια διποτε ομαδα της premier league και μονο

Δημοσ.

Παιδια τα κορνερ δε γινεται να τα κανει με τον παλιο κλασικο τροπο στο ps3;

Τα μακρινα φαουλ αν πατησεις μεσα τον αριστερο μοχλο τα κανει οπως παλια που βλεπεις τον παικτη μπροστα να εκτελει αλλα στα κορνερ δε πιανει!

Επισης γιατι δεν εχει το The Journey στο ps3 ;

Δημοσ.

Το παιχνιδι πλεον εχει ξεφυγει σε επιπεδο. Φυσικα μιλαω μονο offline με slow speed και full manual controls και με πειραγμενα sliders. Απολυτη απολαυση και ελευθερια. Χρονια ειχα να δω τοσο ισορροπημενο ποδοσφαιρακι. Online δεν με πολυαπασχολει γιατι καθε χρονο οι youtubers βρισκουν τις τσατσιες που υπαρχουν overpowered και μας ξενερωνουν καθε χρονο. Kαι offline και online με φιλους παρεα που δεν κλεβουν με τσατσιες και ειναι απολαυση...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που παιζω μονο online θα πω πως ειναι παιχνιδαρα απο τις λιγες μακραν το καλυτερο fifa ever.Ας ερθουν να κανουν τσατσιες....χαχαχα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...