Alejandro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Με τα πέναλτυ πάντως, εμείς οι old-school που συνεχίζουμε και παίζουμε με το σταυρό και όχι με το αναλογικό, έχουμε πρόβλημα με το νέο σύστημα Πρέπει να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που παίζει με το σταυρό! Επίσης παίζει εγώ να ήμουν ο πρότελευταιος! 3
s2117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ακριβως δεν ειχες παιξει το 16 και λογικα ειχες μεινει στο 15 πλεον οπως γινεται κ στη πραγματικοτητα αυτος π εχει τη μπαλα κολλημενη στα ποδια του ειναι αρκετα πιο αργος απο αυτον που δε την εχει. Απο το 16 και μετα ο επιτιθεμενος για να τρεξει πρεπει να πεταξει τη μπαλα μπροστα το οποιο γινεται με το δεξι αναλογικο που σημαινει οτι πρεπει να εχεις χορο για να τρεξεις. Στο δεξι αναλογικο με ενα ταπ τη πεταει λιγο με 2 τη διαολοστελνει και τρεχει. Κατά τη γνώμη μου το έχουν παρακάνει. Δε μπορεί δηλαδή να τρέχει ο hazard ή ο di maria και επειδή έχουν τη μπάλα να τους προλαβαίνει ο varane για πλάκα. Το άνοιγμα της μπάλας το ήξερα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δε βοηθάει.. Πρέπει να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που παίζει με το σταυρό! Επίσης παίζει εγώ να ήμουν ο πρότελευταιος! Χαχαχα καημενούλης Είχα τίμια ποσοστά νικών στο online πάντως παρά τα προβλήματα με το σταυρό, είχα περίπου 800-200-200
padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κατά τη γνώμη μου το έχουν παρακάνει. Δε μπορεί δηλαδή να τρέχει ο hazard ή ο di maria και επειδή έχουν τη μπάλα να τους προλαβαίνει ο varane για πλάκα. Το άνοιγμα της μπάλας το ήξερα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δε βοηθάει.. Περισυ στην αρχη το ειχαν παρακανει ναι μετα το εφτιαξαν και φετος ειναι αρκετα πιο ισσοροπημενο. Διαφωνω παντως ακομα κ ο bale που λενε οτι ειναι ο πιο γρηγορος παιχτης με μπαλα στα ποδια αν την εχει κολλημενη πανω του ειναι αργος και θα το προλαβει και ο τερρυ. Θυμησου το γκολ του μπειλ στο κυπελο με μπαρτσελονα τι χρειαστηκε να κανει για να περασει σε σπριντ τον μπαρτρα. 1
etf13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Περισυ στην αρχη το ειχαν παρακανει ναι μετα το εφτιαξαν και φετος ειναι αρκετα πιο ισσοροπημενο. Διαφωνω παντως ακομα κ ο bale που λενε οτι ειναι ο πιο γρηγορος παιχτης με μπαλα στα ποδια αν την εχει κολλημενη πανω του ειναι αργος και θα το προλαβει και ο τερρυ. Θυμησου το γκολ του μπειλ στο κυπελο με μπαρτσελονα τι χρειαστηκε να κανει για να περασει σε σπριντ τον μπαρτρα. Αυτο προσπαθώ να πω κι εγώ.Ο παικτης με την μπαλα στα πόδια παντα ειναι 2 φορές πιο αργός.Λογικο είναι να τους προλαβαινουν οι αμυντικοί και θεωρω ότι είναι σωστό.
s2117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Περισυ στην αρχη το ειχαν παρακανει ναι μετα το εφτιαξαν και φετος ειναι αρκετα πιο ισσοροπημενο. Διαφωνω παντως ακομα κ ο bale που λενε οτι ειναι ο πιο γρηγορος παιχτης με μπαλα στα ποδια αν την εχει κολλημενη πανω του ειναι αργος και θα το προλαβει και ο τερρυ. Θυμησου το γκολ του μπειλ στο κυπελο με μπαρτσελονα τι χρειαστηκε να κανει για να περασει σε σπριντ τον μπαρτρα. Άλλο να το κάνεις σαν τρίπλα όπως το έκανε ο Bale που ήθελε να αποφύγει και το φάουλ του Bartra, και άλλο να φεύγεις μόνος σου 10 μέτρα μετά το κέντρο και να σε προλαβαίνει αν δεν την ανοίξεις. Επίσης, μην ξύνεις πληγές
padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Και παλι το θεωρω σωστο ετσι ειναι αν τους βαλεις να τρεξουν πρεπει να την ανοιγει τη μπαλα ο κατοχος της. Οσο για τις πληγες εγω ρεαλ υποστηριζω
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γελάει ο κοσμος με το review του ign που εδωσε 8.4 στο φιφα17 και 9.5 στο προ! Εδω και χρονια ειναι γνωστο οτι χρηματοδοτει η κοναμι το ign και εχει βγαλει ολες τις τελευταιες εκδοσεις του προ καλυτερες των φιφα! Για βλάκες μας περνάνε;
Edel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που παίζει με το σταυρό! Επίσης παίζει εγώ να ήμουν ο πρότελευταιος! ΜΟΝΟ με σταυρό παίζω!
etf13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Χαλια παιδια το φιφα μην το παιξετε δεν λεει μια. 1
Edel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχετε στα χέρια σας/ Στο σκρουτζ μου βγάζει από 27/9 διαθέσιμο
etf13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχετε στα χέρια σας/ Στο σκρουτζ μου βγάζει από 27/9 διαθέσιμο ναι εγω το εχω στις 29/9 βγαινει κανονικα .Εγω το παιζω νωριτερα λογω ea access 1
anamenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Νάνε καλά το EA ACCESS, ανυπομονώ να πάω σπίτι guys!!! Το καλύτερο FIFA όλων των εποχών, αναμένεται κάψιμο μέχρι τελικής πτώσεως!!!
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εγω θα πω τα εξης αφου εχω λιωσει το ντεμο με παρεα σε offline πρωταθληματακια του καναπε: Το fifa17 ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει ever για παρεα offline. Οταν παιξεις με slow speed και ολα manual η απολαυση ειναι μοναδικη! Ποικιλια κινησεων, φασεων, συναισθηματων και ατμοσφαιρας! Ειναι καλυτερο σε ολα απο το 16 και εχουν διορθωσει ολες τις μουφες του! Μεχρι τωρα δεν βρισκω ψεγαδι. Πιο αργα γυρισματα παικτων, πιο smooth ολες οι κινησεις, σουτ καταπληκτικα και κεφαλιες. Η προσθηκη του διπλου πατηματος για συρτα σουτ και κεφαλιες σκαστες ειναι φοβερη, οι στημενες φασεις καλυτερες για μενα (πιο δυσκολα φαουλ και πεναλτυ). Φανταστειτε δηλαδη να βαλουμε και sliders και να το φερουμε και εκει που πρεπει σε ταχυτητα παικτων και ταχυτητες πασας ποσο καλυτερο θα γινει! Βαλαμε μετα με την παρεα το ντεμο προ αλλα δεν...παιδια ειναι η μερα με την νυχτα. Το ολο light feeling arcade του προ οσο βελτιωμενο κι αν ειναι εμενα μου βγαζει κατι ψευτικο. Ειναι πολυ πιο ευκολο το προ και εμενα αυτο δεν μου αρεσει καθολου, ουτε στην παρεα μου. Μετα απο ενα ματς ξαναβαλαμε ντεμο φιφα... Τα ποδοσφαιρακια ειναι φτιαγμενα για παρεα κατα 90% για μενα και οχι να παιζεις μονος σου εναντιον της ΑΙ που παντα στο δυσκολο επιπεδο παιζει τελεια και σε εκνευριζει. Γιαυτο λιωσιμο και φετος με την παρεα offline με τελειoποιημενα sliders και ελπιζω στο online να μπορεσουμε να παιξουμε σε slow/manual και να μην ειναι πολυ γρηγορο και χαλια. Αλλιως δεν με απασχολει, μπορω φετος να παιζω μονο offline με την παρεα. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το gameplay του 17 και απο τα γραφικα του...Μπραβο στην ΕΑ που τσουκου τσουκου βελτιωνει το gameplay αργα αλλα σταθερα... Και φανταστειτε ολα αυτα τα λεω απο ενα ντεμο μονο. Φανταζομαι οτι στην τελικη εκδοση με ποικιλια απο μπαλες, γηπεδα, καιρου, ομαδων, modes κλπ τα πραγματα θα βελτιωθουν κι αλλο! 5
dolph Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαιρετικές και οι δικές μου πρώτες εντυπώσεις από το 17. Μια ερωτησούλα γιατί είμαι νέος στην σειρά (είχα το 15, αλλά δεν ασχολήθηκα): Μπαίνουν custom πρωταθλήματα; Υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα ή κάποιο champions league κ.λπ.;
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαιρετικές και οι δικές μου πρώτες εντυπώσεις από το 17. Μια ερωτησούλα γιατί είμαι νέος στην σειρά (είχα το 15, αλλά δεν ασχολήθηκα): Μπαίνουν custom πρωταθλήματα; Υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα ή κάποιο champions league κ.λπ.; Οχι δεν γινεται σε ps4/xbox one. Μονο σε pc αν ασχοληθει καποιος με greek patch 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα