alangreek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το βιντεακι θα το ξανα ανεβασω σε λιγο λογω καποιου προβληματος Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από alangreek
padelis71992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλα κανενας δεν εχει πει για την αηδια στα κορνερ και στα μακρινα φαουλ;;;;;; Τι ειναι αυτο το πραγμα;; Nα κουνας το Χ που θα πεσει η μπαλα ,σαν βομβα, και ασε που δε γινεται να το σταθεροποιησεις σε μια μερια. Βραβειο Πατατας σε αυτον που το σκεφτηκε στην EA. Είναι αρκετά ρεαλιστικό διοτί και στη πραγματικότητα σημαδεύεις κάπου ως στόχο άσχετα αν το πετυχαίνεις η οχι και έπειτα δίνεις με τη δύναμη πόσο καμπύλη η όχι θα πάρει η "σέντρα" αν θα γίνει καμπυλωτή η "ξυράφι" με λίγα λόγια. Ξέχασες και τα πέναλτυ, άλλο μπάχαλο... Τα πέναλτυ είναι οτι πιο ρεαλιστικό έχουν εισάγει τα τελευταία χρόνια απλά θελει προπόνηση παίξε λίγο μαζί του και θα καταλάβεις τι γίνεται.
alangreek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 To βίντεο ξανανέβηκε. Για όσους λοιπόν με θυμάστε από πέρυσι Επέστρεψα... https://www.youtube.com/watch?v=86wlHz2KjH4 1
s2117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή και το 16 δεν το είχα παίξει σχεδόν καθόλου, ενώ τα προηγούμενα τα έχω λιώσει.... Έχει αλλάξει κάτι στο χειρισμό και με προλαβαίνουν συνέχεια οι αμυντικοί, ή απλά το έχουν κάνει έτσι το παιχνίδι και όταν περνάς το κέντρο χάνεις το 20% της ταχύτητάς σου όταν έχεις τη μπάλα? Εννοώ, κλασσικά έχοντας τη μπαάλα έχω το sprint πατημένο αλλά πλέον με το που πλησιάζει κάποιος, η μόνη λύση είναι να του γυρίσεις πλάτη, αλλιώς στην παίρνει...Έχουν βάλει κανά κουμπί ξερωγω για να βάζεις σώμα και να τζαρτζάρεις ενώ έχεις τη μπάλα? ή πχ πρέπει το σπριντ να το πατάς τίποτα διακεκομμένα και όχι συνεχόμενα?πφφφφ
etf13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή και το 16 δεν το είχα παίξει σχεδόν καθόλου, ενώ τα προηγούμενα τα έχω λιώσει.... Έχει αλλάξει κάτι στο χειρισμό και με προλαβαίνουν συνέχεια οι αμυντικοί, ή απλά το έχουν κάνει έτσι το παιχνίδι και όταν περνάς το κέντρο χάνεις το 20% της ταχύτητάς σου όταν έχεις τη μπάλα? Εννοώ, κλασσικά έχοντας τη μπαάλα έχω το sprint πατημένο αλλά πλέον με το που πλησιάζει κάποιος, η μόνη λύση είναι να του γυρίσεις πλάτη, αλλιώς στην παίρνει...Έχουν βάλει κανά κουμπί ξερωγω για να βάζεις σώμα και να τζαρτζάρεις ενώ έχεις τη μπάλα? ή πχ πρέπει το σπριντ να το πατάς τίποτα διακεκομμένα και όχι συνεχόμενα?πφφφφ Με την αριστερη σκανδαλη τζαρτζαρεις βαζεις πλατη και περσι υπηρχε αυτο
s2117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Thanks, το 16 μία που το έπαιξα σε φίλο, μία που το άφησα και ακύρωσα την παραγγελία του. Ενώ τρέχεις δηλαδή και έχεις πατημένο το R1 (ή R2 ανάλογα με τα κουμπιά του καθενός) κρατάς και το L2 πατημένο για όση ώρα θες να δέρνεις;
etf13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Thanks, το 16 μία που το έπαιξα σε φίλο, μία που το άφησα και ακύρωσα την παραγγελία του. Ενώ τρέχεις δηλαδή και έχεις πατημένο το R1 (ή R2 ανάλογα με τα κουμπιά του καθενός) κρατάς και το L2 πατημένο για όση ώρα θες να δέρνεις; Δεν δερνεις ακριβως χαχα πλατη βαζεις σωμα, πολυ χρησιμο κουμπι το χρησιμοποιω παρα πολυ 1
alangreek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα και βίντεο με τον Hunter και το Journey σήμερα... https://www.youtube.com/watch?v=bGswV6Qhn-0
dinhio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι αρκετά ρεαλιστικό διοτί και στη πραγματικότητα σημαδεύεις κάπου ως στόχο άσχετα αν το πετυχαίνεις η οχι και έπειτα δίνεις με τη δύναμη πόσο καμπύλη η όχι θα πάρει η "σέντρα" αν θα γίνει καμπυλωτή η "ξυράφι" με λίγα λόγια. Τα πέναλτυ είναι οτι πιο ρεαλιστικό έχουν εισάγει τα τελευταία χρόνια απλά θελει προπόνηση παίξε λίγο μαζί του και θα καταλάβεις τι γίνεται. Kαθολου ρεαλιστικο! Εγω μπορει να θελω να το κανω απευθειας , ετσι για πες μου πως μπορεις;
Platini_Athens Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Thanks, το 16 μία που το έπαιξα σε φίλο, μία που το άφησα και ακύρωσα την παραγγελία του. Ενώ τρέχεις δηλαδή και έχεις πατημένο το R1 (ή R2 ανάλογα με τα κουμπιά του καθενός) κρατάς και το L2 πατημένο για όση ώρα θες να δέρνεις; Στο 16 οι 2 σημαντικες αλλαγες που εγιναν σε σχεση με το 15 ηταν οι λαθος πασες με λαθος σταση σωματος και ο τροπος που τρεχεις με τη μπαλα..πρεπει να πετας τη μπαλα μπροστα οταν τρεχεις διοτι ο αντιπαλος σε φτανει Οταν τρεχεις και πατησεις την αριστερη σκανδαλη το μονο που θα καταφερεις ειναι να κοψεις ταχυτητα. Βεβαια αν σε εχει πλησιασει ο αντιπαλος τον τζαρτζαρεις και τον απομακρυνεις καπως μεχρι να του ξεφυγεις......ΑΝ του ξεφυγεις. 1
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Kαθολου ρεαλιστικο! Εγω μπορει να θελω να το κανω απευθειας , ετσι για πες μου πως μπορεις; Φιλε πατας μεσα τον αριστερο μοχλο και φερνεις την καμερα απο πισω για απευθειας εκτελεση αν θελεις...
etf13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Και φάλτσα βάζεις στα κόρνερ οτι γουσταρεις κανεις.Δεν σημαινει ότι αν βάλεις το στόχο καπου ότι εκεί θα παει και η μπαλα.Μια χαρα ειναι.Ευχαριστηθειτε το παιχνιδακι ρε και μη βγαζετε απο τη μυγα ξυγκι. 1
s2117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Με τα πέναλτυ πάντως, εμείς οι old-school που συνεχίζουμε και παίζουμε με το σταυρό και όχι με το αναλογικό, έχουμε πρόβλημα με το νέο σύστημα 1
padelis71992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή και το 16 δεν το είχα παίξει σχεδόν καθόλου, ενώ τα προηγούμενα τα έχω λιώσει.... Έχει αλλάξει κάτι στο χειρισμό και με προλαβαίνουν συνέχεια οι αμυντικοί, ή απλά το έχουν κάνει έτσι το παιχνίδι και όταν περνάς το κέντρο χάνεις το 20% της ταχύτητάς σου όταν έχεις τη μπάλα? Εννοώ, κλασσικά έχοντας τη μπαάλα έχω το sprint πατημένο αλλά πλέον με το που πλησιάζει κάποιος, η μόνη λύση είναι να του γυρίσεις πλάτη, αλλιώς στην παίρνει...Έχουν βάλει κανά κουμπί ξερωγω για να βάζεις σώμα και να τζαρτζάρεις ενώ έχεις τη μπάλα? ή πχ πρέπει το σπριντ να το πατάς τίποτα διακεκομμένα και όχι συνεχόμενα?πφφφφ Επειδη ακριβως δεν ειχες παιξει το 16 και λογικα ειχες μεινει στο 15 πλεον οπως γινεται κ στη πραγματικοτητα αυτος π εχει τη μπαλα κολλημενη στα ποδια του ειναι αρκετα πιο αργος απο αυτον που δε την εχει. Απο το 16 και μετα ο επιτιθεμενος για να τρεξει πρεπει να πεταξει τη μπαλα μπροστα το οποιο γινεται με το δεξι αναλογικο που σημαινει οτι πρεπει να εχεις χορο για να τρεξεις. Στο δεξι αναλογικο με ενα ταπ τη πεταει λιγο με 2 τη διαολοστελνει και τρεχει. Kαθολου ρεαλιστικο! Εγω μπορει να θελω να το κανω απευθειας , ετσι για πες μου πως μπορεις; Μια χαρα γινεται και με τη βουλα. Πηγαινε τη στη γραμμη του αουτ πισω απο το δευτερο δοκαρι βαλε φαλτσα και εκτελεσε το με δυναμη η με μιση δυναμη για ψιλοκρεμαστο. Θα εκπλαγεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα