etf13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε σεις δεν διαφωνουμε ,αλλά άλλο στούντιο και διαφορετικά πρόσωπα ασχολουνται με τα BF άλλο στούντιο και άλλα πρόσωπα με τα φιφα....η μηχανή γραφικών ειναι μόνο ίδια . E προφανώς έτσι ειναι οπως το γραφεις.Απλά έχω μια ελπίδα να ασχοληθεί η dice με τον τίτλο οπως ασχολειται με τα Battlefields μπας και δουμε προκοπη ειδικοτερα για μενα που παιζω pro clubs και UT online και εχω τρελλαθεί στο lag. 1
s2117 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα δεν είχαν πει ότι βγαίνει το demo? Δε βρήκα τίποτα στο store... Άντε να δούμε αν θα το τιμήσουμε αυτό γιατί παίζω ακόμα το 15 με το περσινό σκουπίδι που έβγαλαν...
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 E προφανώς έτσι ειναι οπως το γραφεις.Απλά έχω μια ελπίδα να ασχοληθεί η dice με τον τίτλο οπως ασχολειται με τα Battlefields μπας και δουμε προκοπη ειδικοτερα για μενα που παιζω pro clubs και UT online και εχω τρελλαθεί στο lag. Ακόμα lag έχεις;! 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 20:00 ώρα Ελλάδος άκουσα θα βγεί το demo!! Από αυτον το άκουσα στο παρακατω βίντεο: Θα μας τρελάνουν ρε! Έλεος...
Alejandro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μια από τα ίδια με καλύτερα πρόσωπα παικτών...
etf13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μια από τα ίδια με καλύτερα πρόσωπα παικτών... Δηλαδή ?Δεν σου άρεσε?
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι ενα παιχνιδι σε ολα βελτιωμενο σε σχεση με το φιφα16. Φυσικα σε assisted legendary ειναι η μουφα του αιωνα, αλλα σε διπλό με παρεα και με sliders που θα βγουν θα ειναι ονειρο σε manual/slow... 1
teofross Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το μονο θέμα είναι αν καποιος θελει να παιξει on line (όχι με γνωστους), δεν παιζει κυριολεκτικα κανενας με manual, ουτε καν με semi-assisted...
Alejandro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή ?Δεν σου άρεσε? Δεν μπορώ να διακρίνω ουσιαστικές βελτιώσεις και η κίνηση της μπάλας μου φαίνεται αφύσικη σε σχέση με το Pro.
etf13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 @Alejandro γουστα ειναι αυτά μωρέ ο καθενας παιζει οτι του αρεσει.Το φιφα εντικειμενικα ειναι καλό ποδοσφαιρακι επομένως μην περιμένεις τρομερες διαφορές απο χρονια σε χρονιά.Μικροαλλαγές κάνουν καθε χρόνο.... @teofross συμφωνώ κι εγώ φίλε μου.Μπορεί με manual controls να έχεις τα παντα στο χειρισμό αλλά θεωρώ πως ειναι τρομερά δύσκολο να παιξεις έτσι από τη στιγμή που ο αντιπαλος σου θα παιζει assisted.Ειναι σαν να κλέβει εκκλησία.
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γι' αυτό λέμε για ξεχωριστό online πρωτάθλημα με manual όλα.
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τι έγινε με την frostbite engine που θα έκανε παπάδες?
Platini_Athens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ονλαιν ενας που παιζει με ΟΝ το σπριντ θα εχει σημαντικο προβλημα λετε με εναν που παιζει στο οφφ?
anamenos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με δυο ματσάκια που έκανα στο demo μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αυτό που σου κάνει πάντως αίσθηση αμέσως είναι ο πολύ πιο αργός ρυθμός εν σχέση με το Fifa 16. Τα γραφικά είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με εξαίρεση την πολύ καλύτερη απεικόνιση των προσώπων των παικτών. Frostbite και ignite μόνο σε αυτό διαφέρουν μάλλον, περισσότερα πολύγονα στους χαρακτήρες. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από anamenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα