Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε σεις δεν διαφωνουμε ,αλλά άλλο στούντιο και διαφορετικά πρόσωπα ασχολουνται με τα BF άλλο στούντιο και άλλα πρόσωπα με τα φιφα....η μηχανή γραφικών ειναι μόνο ίδια .

E προφανώς έτσι ειναι οπως το γραφεις.Απλά έχω μια ελπίδα να ασχοληθεί η dice με τον τίτλο οπως ασχολειται με τα Battlefields μπας και δουμε προκοπη ειδικοτερα για μενα που παιζω pro clubs και UT  online και εχω τρελλαθεί στο lag. :-D

• Like 1
  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα δεν είχαν πει ότι βγαίνει το demo? Δε βρήκα τίποτα στο store...

Άντε να δούμε αν θα το τιμήσουμε αυτό γιατί παίζω ακόμα το 15 με το περσινό σκουπίδι που έβγαλαν...

Δημοσ.

E προφανώς έτσι ειναι οπως το γραφεις.Απλά έχω μια ελπίδα να ασχοληθεί η dice με τον τίτλο οπως ασχολειται με τα Battlefields μπας και δουμε προκοπη ειδικοτερα για μενα που παιζω pro clubs και UT  online και εχω τρελλαθεί στο lag. :-D

Ακόμα lag έχεις;! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ενα παιχνιδι σε ολα βελτιωμενο σε σχεση με το φιφα16. Φυσικα σε assisted legendary ειναι η μουφα του αιωνα, αλλα σε διπλό με παρεα και με sliders που θα βγουν θα ειναι ονειρο σε manual/slow...

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο θέμα είναι αν καποιος θελει να παιξει on line (όχι με γνωστους), δεν παιζει κυριολεκτικα κανενας με manual, ουτε καν με semi-assisted...

Δημοσ.

Δηλαδή ?Δεν σου άρεσε?

Δεν μπορώ να διακρίνω ουσιαστικές βελτιώσεις και η κίνηση της μπάλας μου φαίνεται αφύσικη σε σχέση με το Pro.

Δημοσ.

@Alejandro γουστα ειναι αυτά μωρέ ο καθενας παιζει οτι του αρεσει.Το φιφα εντικειμενικα ειναι καλό ποδοσφαιρακι επομένως μην περιμένεις τρομερες διαφορές απο χρονια σε χρονιά.Μικροαλλαγές κάνουν καθε χρόνο....

@teofross συμφωνώ κι εγώ φίλε μου.Μπορεί με manual controls να έχεις τα παντα στο χειρισμό αλλά θεωρώ πως ειναι τρομερά δύσκολο να παιξεις έτσι από τη στιγμή που ο αντιπαλος σου θα παιζει assisted.Ειναι σαν να κλέβει εκκλησία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με δυο ματσάκια που έκανα στο demo μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αυτό που σου κάνει πάντως αίσθηση αμέσως είναι ο πολύ πιο αργός ρυθμός εν σχέση με το Fifa 16. Τα γραφικά είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με εξαίρεση την πολύ καλύτερη απεικόνιση των προσώπων των παικτών. Frostbite και ignite μόνο σε αυτό διαφέρουν μάλλον, περισσότερα πολύγονα στους χαρακτήρες.

Επεξ/σία από anamenos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...