petran91 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ο κωδικός δεν είναι μεταβιβάσιμος. Απαξ και ενεργοποιηθεί στο λογαριασμό σου μένει σε αυτόν για πάντα.
tzioros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Κακο αυτο!Δεν πειραζει ευχαριστω για την βοηθεια.
sanaeriko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ρε guys πείτε κανένα realistic slider να μην πηγαίνουν σαν κατσίκια οι παίχτες. Η κανένα site να έχει μερικά.
myst77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 κατέβασα το trial του FIFA 17 σε PS4Έπαιξα ένα ματσάκι αλλά από εκει και πέρα μου εμφανίζει σοτ κεντρικό μενού μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθει με τους EA servers και με R3 να ξαναπροσπαθήσω. Όσες φορές δοκίμασα δεν έγινε κάτι.Η κονσόλα είναι κανονικά συνδεμένη στο internet και βλέπεις PS store, κατεβαζεις update κτλΔιαβασα ότι το κάνει σε πολλούς και πρότειναν κάποιες λύσεις που δεν δούλεψαν.Υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω;
greekboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν βλεπω να εχει ανοιχτει θεμα για το FIFA 18 οποτε το βαζω εδω. DOWNLOAD THE FIFA 18 DEMO ON SEPTEMBER 12 The EA SPORTS™ FIFA 18 Demo will be released on September 12 on PlayStation 4, Xbox One and PC.* You’ll be able to play Kick Off mode with a selection from the world's biggest clubs and stadiums, as well as a preview of the next chapter in Alex Hunter’s story, The Journey: Hunter Returns ahead of the game’s official launch on September 29. https://www.easports.com/fifa/news/2017/fifa-18-demo
ababapanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 MΙΚΑ ερώτηση... θέλω να παίξουμε μαζί με έναν φίλο μου online αντίπαλοι. Αυτός από το σπίτι του και εγώ από το δικό μου. Σε πια επιλογή γίνεται αυτό? μεχρι τώρα έχω βρει μόνο την επιλογή για co op όπου μας βάζει στην ίδια ομάδα. αν επιλέξω την επιλογή για online , με συνδέει με τυχαίο παίχτη... πως μπορεί να γίνει?
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 17/1/2018 στις 5:14 ΜΜ, ababapanos είπε MΙΚΑ ερώτηση... θέλω να παίξουμε μαζί με έναν φίλο μου online αντίπαλοι. Αυτός από το σπίτι του και εγώ από το δικό μου. Σε πια επιλογή γίνεται αυτό? μεχρι τώρα έχω βρει μόνο την επιλογή για co op όπου μας βάζει στην ίδια ομάδα. αν επιλέξω την επιλογή για online , με συνδέει με τυχαίο παίχτη... πως μπορεί να γίνει? Πρέπει να πας στην επιλογή Online friendly. Δεν είμαι σπίτι τώρα για να σου πω που ακριβώς είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα