Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι η αποδοση..Ειναι οτι εχουν ανεβει η κατεβει τα ποσοστα τους..

Εχει live update συμφωνα με τη φορμα που εχουν στους κανονικους αγωνες!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον παιζω (ps4) ενα παιχνιδι φτιαχνοντας την ομαδα μου ενα συστημα που θελω (friendly) τελειωνει το ματς κ μετα βγαινω ας πουμε να διαλεξω αλλη αντιπαλη ομαδα εγω κραταω την ιδια αλλα οι ενδεκαδες παλι απο την αρχη. δεν υπατχει καποια επιλογξ γιανsave formation οπως στπ pro?

Δημοσ.

λοιπον παιζω (ps4) ενα παιχνιδι φτιαχνοντας την ομαδα μου ενα συστημα που θελω (friendly) τελειωνει το ματς κ μετα βγαινω ας πουμε να διαλεξω αλλη αντιπαλη ομαδα εγω κραταω την ιδια αλλα οι ενδεκαδες παλι απο την αρχη. δεν υπατχει καποια επιλογξ γιανsave formation οπως στπ pro?

Μόνο αν πας πριν την επιλογή ομάδων στο Edit team sheet και φτιάξεις το σύστημα ή τα συστήματα της ομάδας που θέλεις.

Δημοσ.

ναι το εκανα κ αυτο αλλα μετα παλι την αλλαζει...

Μάλλον κάνεις κάτι λάθος στη διαδικασία. Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το σετάρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν βγαζω ακρη με τα pro clubs..δεν ξερω κ πολλα..

Ημουν σε ομαδα αλλα καθε φορα δεν ειμαι κιολας..

Ε δεν είναι τίποτα, φτιάχνεις έναν παίκτη κ διαλέγεις να παίξεις ή random σε παιχνίδι 5vs5 ή να μπεις σε ομάδα για 11vs11

Πιο πολύ για το trophy ρώτησα να κάναμε..

Έφτιαξα μία ομάδα, όνομα Mitilini FC

Και MJT η συντομογραφία της..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα εχω την εξης απορια εχω το Fifa 17 για xbox one σε ψηφιακη μορφη αγορασμενη τον κωδικο μπορω να τον δωσω σε ενα φιλο η πρεπει να το κανω απεγκατασταση απο μενα πρωτα και μετα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...