Πανος999 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 δεν ειναι η αποδοση..Ειναι οτι εχουν ανεβει η κατεβει τα ποσοστα τους.. Εχει live update συμφωνα με τη φορμα που εχουν στους κανονικους αγωνες! 1
achisael Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 λοιπον παιζω (ps4) ενα παιχνιδι φτιαχνοντας την ομαδα μου ενα συστημα που θελω (friendly) τελειωνει το ματς κ μετα βγαινω ας πουμε να διαλεξω αλλη αντιπαλη ομαδα εγω κραταω την ιδια αλλα οι ενδεκαδες παλι απο την αρχη. δεν υπατχει καποια επιλογξ γιανsave formation οπως στπ pro?
Alejandro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 λοιπον παιζω (ps4) ενα παιχνιδι φτιαχνοντας την ομαδα μου ενα συστημα που θελω (friendly) τελειωνει το ματς κ μετα βγαινω ας πουμε να διαλεξω αλλη αντιπαλη ομαδα εγω κραταω την ιδια αλλα οι ενδεκαδες παλι απο την αρχη. δεν υπατχει καποια επιλογξ γιανsave formation οπως στπ pro? Μόνο αν πας πριν την επιλογή ομάδων στο Edit team sheet και φτιάξεις το σύστημα ή τα συστήματα της ομάδας που θέλεις.
achisael Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ναι το εκανα κ αυτο αλλα μετα παλι την αλλαζει...
Alejandro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ναι το εκανα κ αυτο αλλα μετα παλι την αλλαζει... Μάλλον κάνεις κάτι λάθος στη διαδικασία. Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το σετάρισμα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Υπάρχει καμία ομάδα στα pro clubs(ps4) πού να παίζετε?
Πανος999 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 δεν βγαζω ακρη με τα pro clubs..δεν ξερω κ πολλα.. Ημουν σε ομαδα αλλα καθε φορα δεν ειμαι κιολας..
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 δεν βγαζω ακρη με τα pro clubs..δεν ξερω κ πολλα.. Ημουν σε ομαδα αλλα καθε φορα δεν ειμαι κιολας.. Ε δεν είναι τίποτα, φτιάχνεις έναν παίκτη κ διαλέγεις να παίξεις ή random σε παιχνίδι 5vs5 ή να μπεις σε ομάδα για 11vs11 Πιο πολύ για το trophy ρώτησα να κάναμε.. Έφτιαξα μία ομάδα, όνομα Mitilini FC Και MJT η συντομογραφία της..
s33k3rgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια υπαρχει καμια κοινοτητα manual παιχτων για ps4 ?? Θελω να παιζω 2v2 season και pro clubs ... 1
gkar206 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Γινεται να κάνω edit (offline) σε παιχτες ενω εχω ξεκινήσει career?Και αν ναι με ποιον τρόπο?
Πανος999 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οχι..πρεπει να ξεκινησεις νεο save για να εχεις τις νεες αλλαγες!
tzioros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπερα εχω την εξης απορια εχω το Fifa 17 για xbox one σε ψηφιακη μορφη αγορασμενη τον κωδικο μπορω να τον δωσω σε ενα φιλο η πρεπει να το κανω απεγκατασταση απο μενα πρωτα και μετα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα