Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο update(1.06) ίσως το χειρότερο FIFA ever(αναφέρομαι πάντα και μόνο online seasons που είμαι div2).....ένα παιχνίδι κυριολεκτικά έρμαιο πλέον των τακτικών και defence exploits,του τέρμα scripted(ειλικρινά βαριέμαι ν'ανεβάσω stats μετά απο αγώνα για υπερπληθώρα χαμένων ευκαιριών σε σχέση με τον αντίπαλο και το σκορ είναι πραγματικά απο άλλο πλανήτη κυρίως λόγω super duper scripted και ενός superman goalkeeper) ὀπως επίσης και του κάθε "καθυστερημένου" time waster μια και το παιχνίδι προσφέρεται για άπειρο....μα τόσο βαρετό τόσο πολύ unfun ποδοσφαιράκι το κατάντησαν οι ξεφτίλες.Επαναλαμβάνω όλα αυτά μετά το τελευταίο update....για πριν δεν έχω γνώμη.Επίσης παίζω fifa απο το '09 με καλύτερο όλων των εποχών το world cup 2010(ίσως το καλύτερο ποδοσφαιράκι) και μετά το fifa 12....κατ'εμέ πάντα.

Συμβουλή:

Όσοι έχουν ps3 χίλιες φορές ανώτερο,πολύ περισσότερο διασκεδαστικό(κυρίως) και όχι σε τέτοιο βαθμό fifa tactic manager όπως κατέληξε με την frostbite στο ps4.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το τελευταίο update(1.06) ίσως το χειρότερο FIFA ever(αναφέρομαι πάντα και μόνο online seasons που είμαι div2).....ένα παιχνίδι κυριολεκτικά έρμαιο πλέον των τακτικών και defence exploits,του τέρμα scripted(ειλικρινά βαριέμαι ν'ανεβάσω stats μετά απο αγώνα για υπερπληθώρα χαμένων ευκαιριών σε σχέση με τον αντίπαλο και το σκορ είναι πραγματικά απο άλλο πλανήτη κυρίως λόγω super duper scripted και ενός superman goalkeeper) ὀπως επίσης και του κάθε "καθυστερημένου" time waster μια και το παιχνίδι προσφέρεται για άπειρο....μα τόσο βαρετό τόσο πολύ unfun ποδοσφαιράκι το κατάντησαν οι ξεφτίλες.Επαναλαμβάνω όλα αυτά μετά το τελευταίο update....για πριν δεν έχω γνώμη.Επίσης παίζω fifa απο το '09 με καλύτερο όλων των εποχών το world cup 2010(ίσως το καλύτερο ποδοσφαιράκι) και μετά το fifa 12....κατ'εμέ πάντα.

Συμβουλή:

Όσοι έχουν ps3 χίλιες φορές ανώτερο,πολύ περισσότερο διασκεδαστικό(κυρίως) και όχι σε τέτοιο βαθμό fifa tactic manager όπως κατέληξε με την frostbite στο ps4.

Κι εγω θα σου πω το αντιθετο. Το fifa17 στο ps4 ειναι μακραν ανωτερο σε ολους τους τομεις απο τα προηγουμενα φιφα. Εγω που παιζω full manual controls απο το 2008 δεν εχω κανενα προβλημα scripting με τους αλλους manual players online ή σε παιχνιδια manual με φιλους offline/online. Αν δεν επαιζες assisted που ειναι με σκορ πολο αυτοματο για μικρα παιδια τοσα χρονια, θα ειχες βρει την απολυτη πορωση οπως εμεις οι manual παικτες...

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω θα σου πω το αντιθετο. Το fifa17 στο ps4 ειναι μακραν ανωτερο σε ολους τους τομεις απο τα προηγουμενα φιφα. Εγω που παιζω full manual controls απο το 2008 δεν εχω κανενα προβλημα scripting με τους αλλους manual players online ή σε παιχνιδια manual με φιλους offline/online. Αν δεν επαιζες assisted που ειναι με σκορ πολο αυτοματο για μικρα παιδια τοσα χρονια, θα ειχες βρει την απολυτη πορωση οπως εμεις οι manual παικτες...

Έλα πες την αλήθεια τώρα,σε ποιο απο όλα τα σημεία απαντάς....θέλω να τα "πιάσεις" όλα ένα-ένα.....δεν μπορώ άλλο το επιχείρημα "manual" ρε polaki.....πόσοι είστε.....εδώ μιλάμε για εκατομμύρια κόσμο....εκεί απευθύνεται το παιχνίδι όπως πρέπει άλλωστε και εκεί μετά το τελευταίο update το κατέστρεψαν κυριολεκτικά και διευκρινίζω που και τι.Μπορώ άνετα να σου γράψω ένα σεντόνι για το κάθε fifa με τα υπερ και τα κατά του αλλά αυτό το έκτρωμα που προέκυψε μετά το 1.06 update ΔΕΝ υπάρχει....ακόμα και σε ξένα forums κράζουν άπειρα.Tespa θα δω και τι παίζει με "manual"...υποθέτω με πολύ λιγότερο λαό.....απλά ελπίζω να μην "κοιμηθώ" και να μην χαθεί περαιτέρω το fun που υποτίθεται θα έπρεπε να μας προσφέρει ένα ποδοσφαιράκι....το αυτονόητο δλδ.

Btw, τα έχεις όλα manual στα controller settings(π.χ. auto switching move assistance none,analog sprint off και όλα τα υπόλοιπα manual);Επαναλαμβάνω μιλάμε πάντα για online seasons.....!!!

Δημοσ.

Ολα manual ναι τα παντα. Απλα βρισκεις λιγο πιο δυσκολα παικτες, αλλα βρισκεις...Δεν μπορω να σου μιλησω αναλυτικα γιατι δεν εχω παιξει assisted απο το 2008!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ έγινε τόση φασαρία τα προηγούμενα χρόνια για να μπει επιτέλους αναλογικός έλεγχος 360 μοιρών στην κίνηση του παίκτη και να ξεφύγουμε από τις 8 κατευθύνσεις του d-pad. Κάθε παιχνίδι (Fifa/PES) το διαφήμιζε σαν μεγάλη νέα αλλαγή στο χειρισμό, αφού 8 κατευθύνσεις είχαμε από τις εποχές του... World Cup Carnival που έπαιζα πριν 30 χρόνια στο Spectrum.

Και θα το αλλάξουμε τώρα για να ξαναπάμε στο σταυρό;

ps: μόνο manual, εκεί φαίνεται η αξία του παιχνιδιού, όχι με το αυτόματο τίκι-τάκα που ούτως ή άλλως παίζουν 2-3 ομάδες στον κόσμο

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το είπα ως αρνητικό του παιχνιδιού, αλλά ως αρνητικό για αρκετούς χρήστες (σαν εμένα) που έχουν συνηθίσει να παίζουν 20+ χρόνια ποδοσφαιράκια με σταυρό και δεν έχουν καμία όρεξη να αλλάξουν χειρισμό :)

ΥΓ. spectrum ρε φίλε, τι είπες!!! τι πληκτρολογιάρα ήταν αυτή :D :D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.. θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αγόρασα το παιχνίδι από το psn store(ps4),για να μη περιμένω να κατέβει.. Μπορώ να βρω τον δίσκο του παιχνιδιού,(να το νοικιάσω ή το δώσει φίλος) και να κάνω έτσι την εγκατάσταση?

Μετά θα τρέχει κανονικά το παιχνίδι σωστά? Χρειάζεται κάποια διαδικασία?

Δημοσ.

Καλημέρα.. θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αγόρασα το παιχνίδι από το psn store,για να μη περιμένω να κατέβει.. Μπορώ να βρω τον δίσκο του παιχνιδιού,(να το νοικιάσω ή το δώσει φίλος) και να κάνω έτσι την εγκατάσταση?

Μετά θα τρέχει κανονικά το παιχνίδι σωστά? Χρειάζεται κάποια διαδικασία?

Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Από προσωπική εμπειρία με το BF4, το είχα σε δισκάκι και το αγόρασα digital (στην ίδια τιμή που πούλησα το δισκάκι) με μια προσφορά που είχε βγει για να μην βάζω/βγάζω συνέχεια το δισκάκι. Δε μου δούλεψε και χρειάστηκε να το σβήσω και να το κατεβάσω από την αρχή για να παίξει.

Δημοσ.

Η ίδια μλκια με ΟΛΑ τα digital - έχουν άλλο key και κατεβάζεις από την αρχή ΟΛΟ για να παίξει ακομα και ετοιμο με ολα τα patch να είναι απο disk .

Δημοσ.

Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Από προσωπική εμπειρία με το BF4, το είχα σε δισκάκι και το αγόρασα digital (στην ίδια τιμή που πούλησα το δισκάκι) με μια προσφορά που είχε βγει για να μην βάζω/βγάζω συνέχεια το δισκάκι. Δε μου δούλεψε και χρειάστηκε να το σβήσω και να το κατεβάσω από την αρχή για να παίξει.

Α ναι?Μαλακιουλα αυτό!

Ε καλύτερα να περιμένω τις άλλες 6 ώρες που θέλει για να κατέβει ολόκληρο το παιχνίδι :P

Η ίδια μλκια με ΟΛΑ τα digital - έχουν άλλο key και κατεβάζεις από την αρχή ΟΛΟ για να παίξει ακομα και ετοιμο με ολα τα patch να είναι απο disk .

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν γίνεται να αποθηκεύσω ενα σύστημα δικό μου και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε οποιαδήποτε ομάδα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο seasons, τα πρασινα και κοκκινα βελακια μετρανε στην αποδοση των παιχτων ή ειναι διακοσμητικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...