greekboy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ελεος πια με τν καθε αμπαλο που παιρνει μονο ρεαλ μπαρτσελονα αντε κ μπαγερν..εχω παιζει 34 ματς online κ τα 30 ειναι με ρεαλ-μπαρτσα.. Εχω χασει 4 σερι ματς..κανουν 1-2 τελικες κ βαζουν 1-2 γκολ..100% ευστοχια..ελεος πια..μ εχει πιασει κριση!! προφανως ομως και εσυ παιρνεις μονο Μπαγερν, Τσελσι, Σιτυ , United 1
Πανος999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ρε φιλε πλακα κανουμε..?Παιζω με Αρσεναλ..Εχω Sanchez κ βλεπεις τον Καρβαχαλ Κ τον Πεπε να γινονται Ροναλντο στην αμυνα... Καταφερνουν κ βγαζουν 2-3 τελικες σε καθε ματς,εγω 12-16 κ χανω..
Πανος999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αρσεναλ παιρνω,το εγραψα πριν.. Εχει σχεση με τ αστερια;δλδ αν παρω μια με 4 θα παιξω αντιπαλος με ομαδα 4 αστερων;
jim777 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ναι. Αν το βάλεις στο restrictive το matchmaking θα σου βρίσκει στη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των περιπτώσεων αντίστοιχες ομάδες.
Πανος999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ωραια..αλλα κ παλι μουφα τ αστερια..τι σχεση εχει η Αρσεναλ με την Μπαρτσελονα η τη Ρεαλ;anyway.. Αν παιζει κανεις fifa στο ps4,ας μου στειλει ενα μνμ να τν κανω add να παιζουμε κανα ματσακιον!
Πανος999 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Sakhs4344 κτ τετοιο..εχει παιξει κανεις μζ του;Πρεπει να ειναι αρχιcheater!
markoliaz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 μαγκες σκεφτομαι να παρω το xbox one s & bundle fifa 17, ποσα gb ειναι το game οταν θα το κατεβασω?
kmanikas13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 επειδή είμαι του pro γενικά έχω μια ερώτηση ως προς τον χειρισμό στο θέμα άμυνας, για την έκδοση του ps3 πως γίνεται να κάνουμε πίεση στον αντίπαλο όταν επιτίθεται και παράλληλα κλέψιμο; κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το κουμπί Χ στο pro evolution που ταυτόχρονια μαρκάρει όταν το κρατάμε πατημένο και κλέβει.
Alejandro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 επειδή είμαι του pro γενικά έχω μια ερώτηση ως προς τον χειρισμό στο θέμα άμυνας, για την έκδοση του ps3 πως γίνεται να κάνουμε πίεση στον αντίπαλο όταν επιτίθεται και παράλληλα κλέψιμο; κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το κουμπί Χ στο pro evolution που ταυτόχρονια μαρκάρει όταν το κρατάμε πατημένο και κλέβει. Με τον ίδιο τρόπο αρκεί να έχει επιλέξει legacy defending στα controls. Δε μπορείς να έχεις βέβαια αυτή την επιλογή στο online.
Alejandro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 στο online πως μαρκάρεις; Με το tactical defending. Η διαφορά είναι ότι όταν κρατάς πατημένο το κουμπί για την άμυνα, ο παίκτης σου απλά ακολουθεί τον αντίπαλο και δεν του κλέβει τη μπάλα. Πρέπει να το κάνεις εσύ.
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν άπειρα youtube videos που περιγράφουν τη λειτουργία της άμυνας. Ένα από τα (λίγα) καλά που έχει κάνει η ΕΑ με το Fifa είναι πως απενεργοποίησε το legacy defending (βλ. αυτόματη άμυνα α λα PES) από τους ranked online αγώνες, ώστε να αναγκάσει τον κόσμο να παίξει ο ίδιος άμυνα αντί να το κάνει το ΑΙ για μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα