Πανος999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ακομα δν εχω καταλαβει τι κανεις στο ultimate team..
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Στο PC παρτο Στο Χ1 πρεπει να πληρωνεις για multi, ενω στο pc δεν χρειαζεται γενικοτερα PC κλασης ανωτερο απο τις κονσολες μην επαναλαμβανομαστε Γιατί; Για να υπάρχει λιγότερος κόσμος στο online και να μπλέκετε με τους κάθε λογής cheaters; Για τους οποίους δεν κάνει τίποτα η ΕΑ; Ο "greek fidel castro" ξέρετε ποιος είναι; Αν παίξετε σε PC θα τον μάθετε καλά, είναι αυτός που σας νικάει όταν ξαφνικά αποσυνδέεστε από το παιχνίδι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 2-3 πρώτες θέσεις των Seasons rankings. Το ίδιο πρακτικά συμβαίνει με τους περισσότερους από τους πρώτους του leaderboard (μιλάμε για σχεδόν 15 άτομα με εξωπραγματικά ρεκόρ) και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ούτε και φέτος. 3
padelis71992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί; Για να υπάρχει λιγότερος κόσμος στο online και να μπλέκετε με τους κάθε λογής cheaters; Για τους οποίους δεν κάνει τίποτα η ΕΑ; Ο "greek fidel castro" ξέρετε ποιος είναι; Αν παίξετε σε PC θα τον μάθετε καλά, είναι αυτός που σας νικάει όταν ξαφνικά αποσυνδέεστε από το παιχνίδι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 2-3 πρώτες θέσεις των Seasons rankings. Το ίδιο πρακτικά συμβαίνει με τους περισσότερους από τους πρώτους του leaderboard (μιλάμε για σχεδόν 15 άτομα με εξωπραγματικά ρεκόρ) και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ούτε και φέτος. Αν ειναι αυτός που νομίζω επιτέλους εχω πείσει μερικούς για το στο pc thread οταν τα λεγα με είχαν μουρλάνει. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο playstation το fifa 17 έχει μεγάλη διαφορα σε σχέση με το pc(σε γραφικά κε gameplay)? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2016 από BLuE_PaNtHeR 1
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αν ειναι αυτός που νομίζω επιτέλους εχω πείσει μερικούς για το στο pc thread οταν τα λεγα με είχαν μουρλάνει. Αυτός είναι, έχει παίξει καναδυο φορές ο papus80 μαζί του και έκανε τα ίδια. Τις προάλλες μου έλεγε ότι την τελευταία φορά που πέτυχε τον GFC, ίσα που πρόλαβε και πάτησε alt-f4 πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και τη γλύτωσε.
petrox21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Το παιχνιδι μου αρεσει, αλλα δε μπορω δυστυχως να σταματησω να οργιζομαι με πραγματα που συμβαινουν, τρομερες γελοιοτητες πολυ συχνα, οι παικτες να μη κανουν αυτα που θες κλπ. Θεωρω οτι κατα 90% χανω συχνοτερα απο το οτι το παιχνιδι αποφασιζει οτι "τωρα φιλε εχασες", παρα απο το οτι ο αντιπαλος ειναι καλυτερος. Μου εχουν συμβει τρομερα αισχη, αλλα πριν λιγες μερες δεν αντεξα και εκανα αυτο το μικρο βιντεακι απο 1 μονο ματς... https://www.youtube.com/watch?v=GrJA6U4t3to 2
padelis71992 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτός είναι, έχει παίξει καναδυο φορές ο papus80 μαζί του και έκανε τα ίδια. Τις προάλλες μου έλεγε ότι την τελευταία φορά που πέτυχε τον GFC, ίσα που πρόλαβε και πάτησε alt-f4 πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και τη γλύτωσε. Που ήσουν ρε ζεπο οταν τα λεγα στο αλλο thread και με βγάζανε τρελο
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Είπαμε, οι πρώτοι δέκα με δεκαπέντε στην έκδοση για PC ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους γιατί έχουν εξωπραγματικά νούμερα (του στιλ 350-20-25, μηδέν υποβιβασμοί κλπ), τα οποία πολύ αμφιβάλλω ότι δικαιολογούν τις πραγματικές τους ικανότητες. Δεν πρόκειται όμως να το αναλύσω περισσότερο γιατί δεν παίζω ούτε σε PC, ούτε στις κονσόλες και ό,τι μαθαίνω είναι από τρίτους. Απλώς φαίνεται πως για άλλη μια χρονιά η ΕΑ δεν κάνει τίποτα για τους cheaters.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ολοι αυτοι που χρησιμοποιουν cheats εχουν τις δικες τους ανασφαλειες. Δεν το κανουν επειδη γεννηθηκαν ''κακοι''. Θα ηταν πολυ πιο ευκολο να πει καποιος οτι το κανω γιατι ετσι γουσταρω να σας τη σπαω ολους και να το παιξει ''κακος'', απο το να τσαλακωθει οπως τσαλακωθηκε ο BLuE_PaNtHeR, βγαζοντας προσωπικα θεματα του στην επιφανεια.
bedazzled Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί; Για να υπάρχει λιγότερος κόσμος στο online και να μπλέκετε με τους κάθε λογής cheaters; Για τους οποίους δεν κάνει τίποτα η ΕΑ; Ο "greek fidel castro" ξέρετε ποιος είναι; Αν παίξετε σε PC θα τον μάθετε καλά, είναι αυτός που σας νικάει όταν ξαφνικά αποσυνδέεστε από το παιχνίδι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 2-3 πρώτες θέσεις των Seasons rankings. Το ίδιο πρακτικά συμβαίνει με τους περισσότερους από τους πρώτους του leaderboard (μιλάμε για σχεδόν 15 άτομα με εξωπραγματικά ρεκόρ) και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ούτε και φέτος. Για κάτι τέτοιους σταμάτησα το online στο PS3 λόγω CFW hacking... άντε πες την πειρατεία στα single-player την αγνοούμε, αλλά στο online MP δεν παλεύεται ο κάθε φιρφιρίκος με άπειρο health ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Μακάρι να μην σπάσει ποτέ το PS4 (αν και δεν ξέρω αν έχει νόημα λόγω PS+). Διαολίζομαι που βγαίνει και κουνιέται η ξεφτύλα! Πουλάει και πνεύμα και δεν μπορώ να του κάνω και τίποτα.... Edit: Αλλά 'ντάξει, είναι κοινώς αποδεκτό πως ο πρωταθλητής είναι ο 1ος της δεύτερης division. Παγκοσμίως θεωρείται πιστεύω αφού δεν είναι ανίδεοι, ξέρουν όλοι τι παίζει στην πρώτη. Η ατιμωρησία τους κάνει αγέρωχους φίλε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν Ισπανό hacker σε forum γνωστής & αγαπητής εταιρίας που μας κουνιόταν για τα h4x skillz του... και αυτοί δεν έκαναν τίποτα, γιατί ήθελαν να μας σπρώξουν στο PS4. Ένας άλλος Άραβας πούλαγε κιόλας τις «υπηρεσίες» του (leaderboard manipulation) μέσω PayPal. Μπίζνα κανονική. Να το βράσω το free online αν είναι έτσι... 1
testestest Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Η ατιμωρησία τους κάνει αγέρωχους φίλε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν Ισπανό hacker σε forum γνωστής & αγαπητής εταιρίας που μας κουνιόταν για τα h4x skillz του... Τουλαχιστον αυτος κοκορευεται μεσα στο ιδιο του το σπιτι... http://jasontheodos.wixsite.com/techgame/blank-nxeaf 2
polakis21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν cheat στο ps4; μπορεις να κανεις κατι μεσα στο παιχνιδι για να μην μπορει να σε κερδισει;
padelis71992 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Οχι polaki δεν υπάρχει. Μιλάμε για το fifa στο pc αν και ειμαστε offtopic τα λέμε εδώ γιατί στο pc thread δεν έχουν άκουσμα επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που εθελοτυφλούν και μας βγάζουν εμάς "τρελούς", ζηλιάρηδες και παιδάκια χωρίς γνώσεις. Και επειδή απο ότι φαίνεται οι παθόντες στο pc που γύρισαν στο ps4/xone είναι εδώ πλέον. Τουλαχιστον αυτος κοκορευεται μεσα στο ιδιο του το σπιτι... http://jasontheodos....ame/blank-nxeaf Καλά αυτό είνα επικό! Επίσης να σας πώ οτι τον έκανα add στο origin φέτος για να παίξω μαζί του και φυσικά καμια απάντηση γιατί ξέρει οτι θα τη πατήσει αυτη τη φορά. 1
Πανος999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ελεος πια με τν καθε αμπαλο που παιρνει μονο ρεαλ μπαρτσελονα αντε κ μπαγερν..εχω παιζει 34 ματς online κ τα 30 ειναι με ρεαλ-μπαρτσα..Εχω χασει 4 σερι ματς..κανουν 1-2 τελικες κ βαζουν 1-2 γκολ..100% ευστοχια..ελεος πια..μ εχει πιασει κριση!!
Daemonos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ελεος πια με τν καθε αμπαλο που παιρνει μονο ρεαλ μπαρτσελονα αντε κ μπαγερν..εχω παιζει 34 ματς online κ τα 30 ειναι με ρεαλ-μπαρτσα.. Εχω χασει 4 σερι ματς..κανουν 1-2 τελικες κ βαζουν 1-2 γκολ..100% ευστοχια..ελεος πια..μ εχει πιασει κριση!! Το πάθαινα και εγώ μέχρι που έμαθα να παίζω άμυνα, επίσης έφτιαξα το σύστημα σε αμυντικό και τους έπαιζα στην κόντρα, μου έβαζαν 1 2 γκόλ αλλα έτρωγαν 3. Καλή άμυνα και εναν γρήγορο επιθετικό θέλεις να φτάνει τις μπαλιές. τα άκρα δεν σε νοιάζουν και τόσο. Και παίξε αντεπιθέσεις. Οι περισσότεροι ξέρουν να επιτείνονται ΜΟΝΟ, αν τους βγεις κόντρα τα βρίσκουν σκούρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα