greekboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ξεχασα να ανεβασω και αυτη την πολυ ωραια εμπειρια απο εχθες το βραδυ στο ονλαιν παλι. #facepalm 1
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 αν εχεις τα παντα στο manual το παιχνιδι ειναι εντελως διαφορετικο. βλεπεις χαμενες μπαλιες και οχι laser, βλεπεις σουτ που μπορει να κινδυνεψει ακομα και το περιστερι απο το battlefield1 και οχι να εχεις το left analog στην αντιθετη πλευρα και να πηγαινει στο γαμα, βλεπεις διεκδικουμενες μπαλιες και στην τελικη βλεπεις ποδοσφαιρο. Εγω στο ονλαιν αγανακτησα. με 3 μπαλιες εφταναν στην περιοχη μου. Manual και πάλι manual. Πραγματικό ποδόσφαιρο ή όσο πιο κοντά σε αυτό γίνεται τελοσπάντων. Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι χρόνια θέματα του online, όπου αυτό που παίζεται δεν είναι ποδόσφαιρο. Προσθέτω την ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο για 90', τα πανεύκολα κλεψίματα που κάνουν οι επιθετικοί κ.α. Εκεί που παίζεις μπάλα είναι στο offline και εμένα προσωπικά μου άρεσε και το The Journey. Ακριβώς ο λόγος που πλέον το έχω παρατήσει. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράμα που παίζεται στο online. Και μόνο ότι η συντριπτική πλειοψηφία παίρνει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν για να τρέχουν πάνω-κάτω τα λέει όλα. 3
padelis71992 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Να πω και εγω τι γνωμη μου που παιζω εδω και καμια βδομαδα που πηρα το Χ1s. Αρχικα το ονλαιν, Ειχα να παιξω ονλαιν φιφα απο το FIFA15,δυστυχως βλεπω δεν εχουν αλλαξει πολλα.. Μεχρι ενα σημειο ειναι καλο,ωραια παιχνιδια,ωραια γκολ κτλπ κτλπ...Το σημειο που χαλαει, ειναι εκει που χαλασουσε και το 15, και αυτο ειναι οταν πας Divison 3 και πανω. 1.Εκει λοιπον, το παιχνιδι γινεται αηδιαστικα scripted, ολοι μα ολοι παιζουν με τον ιδιο τροπο και αναλογα την επιθεση κατα 90% θα εξελιχθει το ιδιο ανεξαρτητα με ποιον παιζεις. Επισης αναλογα πως θα εξελιχθει πριν ακομα μπει η μπαλα στην περιοχη σου,ξερεις αν θα φας ή οχι γκολ κατα μεγαλο ποσοστο παλι.Αποτελεσμα αυτου, να βλεπεις συνεχως τα ιδια και τα ιδια γκολ, και ιδιο στυλ αναπτυξης παιχνιδιου και επιθεσεων. Προσωπικα πιστευω τεραστιο ρολο σε ολο αυτο παιζει αυτο το εξαναγκαστικο tactical defense που επιβαλει η EA στο ονλαιν. Πιστευω επρεπε να ηταν ειτε legacy ειτε να μπορουσε ο παικτης να επιλεξει. 2.Με το tactical οι πολυ εμπειροι παικτες ξερουν ακριβως πως θα αμυνθει ο αντιπαλος. Και αυτο το λεω γιατι εχω αμεση συγκριση παιζοντας και οφλαιν με φιλους μου,που παιζουν μονο legacy defending. 3.Επισης απο division 3 και πανω, κανουν την εμφανιση τους τα καραγκοζιλικια που μπορει να δει καποιος στα goal of the week στο youtube. Προφανως εννοω αυτες τις ρεαλιστικες(#not) πιρουετες-ντριμπλες που αν τις εκανε καποιος επιθετικος στην πραγματικοτητα θα εβγαζε ο ιδιος το μεσημεριανο του. Φυσικα αυτα δε σταματιουνται με τιποτα,οποτε παρακαλας απλα να μην πετυχουν. Οι ομαδες. Νομιζω εχει αναφερθει και παραπανω αλλα υπαρχει τρελο overating στους παικτες και κατ επεκταση στις ομαδες. Τα αστερια ειναι οτι ναναι, και βλεπεις κατι αστεια ματς. 4.Σημερινα παραδειγματα που μου ετυχαν, Liverpool(η υπερcheat ομαδα του ονλαιν) - Werder Bremen, Austria(national) - Panathinaikos , Sporting Gijon - Lyon(νομιζω-παντως δεν μπορουσα να περασω το κεντρο) Γενικα για το παιχνιδι θα το ελεγα αρκετα διασκεδαστικο και μαλλον θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει. Μοναδικα σημεια που προσωπικα θα ηθελα βελτιωση: 5*ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ποιος το σκεφτηκε αυτο το πραγμα??? 6.*μακρινα σουτ. αν καποιος ξερει να σημαδευει, ανεξαρτητα ποιον παικτη εχει και βρισκεται εξω απο την περιοχη με προυποθεσεις για σουτ, μετατρεπεται αυτοματα σε Πιρλο και στελνει το σουτ συστημενο στα διχτυα. (αμεσα συνδεδεμενο το συγκεκριμενο με το tactical defense στο ονλαιν, να το φαω με σουτ ή να το φαω με τετ α τετ?μιας και δεν μπορω να πεσω πανω του γρηγορα) *Λιγο τα κορνερ προς οφελος της αμυνας. Κατα τα αλλα μπορω να πω μαρεσει ο νεος τροπος χτυπηματος Αυτα τα λιγα,συγγνωμη για το σεντονι, 1.Συμφωνώ οτι το 90% παίζουν με τον ίδιο τρόπο αλλά το θέμα είναι να παίζεις εσύ με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά ανάλογα τον αντίπαλο αν το καταφέρεις αυτό τότε θα ευχαριστιέσαι το παιχνίδι. 2.Πως θα αμυνθεί; Μήπως εννοείς να επιτεθεί; Γιατί δεν μου έχει τύχει να ξέρω πως θα αμυνθεί ο άλλος αλλα το πως θα επιτεθεί ναι μου έχει τύχει. Διαφωνώ επίσης στο οτι το tactical defense φταίει για αυτά, η καλύτερη καινοτομία τα τελευταία χρόνια σε ποδοσφαιράκι όχι θα πατάω ενα κουμπί για να αμυνθώ όπως είναι στο legacy η στο pes. Το θέμα είναι η δυσκολία και ο καλός να διαφέρει. Το legacy είναι ότι πιο εύκολο. 3. Μια χαρά σταματιούνται αρκεί να μη πέφτεις πάνω τους και ειδικά φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις dribbling. 4. Δεν θεωρώ οτι υπάρχουν υπερομάδες απλά οι αντίπαλοι σου ήταν πολύ καλύτεροι. Η liverpool είναι μια χαρά balanced δηλαδή αν ειναι υπερομαδα η λιβερπουλ η ντορτμουντ τι είναι για 4μιση που ουτε αυτή θεωρώ όλες είναι αντιμετωπίσημες στα ίδια αστέρια. 5. Τα πέναλτυ θα τα έλεγα εντυπωσιακά μπορείς να πάς τη μπάλα πραγματικά οπου θές και να γίνει το ότι να ναι κάθε πέναλτυ είναι διαφορετικό. Εχω δεί τον neuer να πιάνει πεναλτυ πηδώντας στην δεξιά του πλευρά και απλωσε το πόδι και το σήκωσε και το έσωσε στο κέντρο. 6. Συμφωνώ για τα μακρινά σουτ οτι πάνε έτσι αλλά πάλι δε καταλαβαίνω τι δουλεία έχει το tactical defense; @nzeppos Στο ps4 που πήγα φέτος και έχει πααααααραα πολύ περισσότερο κόσμο και απο το pc και απο το xbox βρίσκεις ακόμα και σε μεγάλες κατηγορίες και σε μη ώρες αιχμής ακόμα και με 3μιση αστέρια πολύ γρήγορα πιο κάτω δεν έχω δοκιμάσει. Επίσης παίζω με λιβερπουλ και έχω μεγάλη ποικιλία στις αντίπαλες ομάδες ίσως μόνο πιο συχνά να μου κάθεται η ιντερ. Φιλικά πάντα!
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) PS4 δεν έχω (ακόμα) αλλά σκέφτομαι να το πάρω στο Χ1, ειδικά αν η τιμή των 30 ευρώ εξακολουθεί να ισχύει. Αν μη τι άλλο θα γλυτώσουμε τους PC cheaters, τις γελοιότητες με τα alt-tab ενώ, όπως είπες, θα υπάρχει και περισσότερος κόσμος. Στη χειρότερη θα ασχοληθώ μόνο με κανα career στη βήτα Αγγλίας με manual όλα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από nzeppos 1
greekboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 1.Συμφωνώ οτι το 90% παίζουν με τον ίδιο τρόπο αλλά το θέμα είναι να παίζεις εσύ με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά ανάλογα τον αντίπαλο αν το καταφέρεις αυτό τότε θα ευχαριστιέσαι το παιχνίδι. 2.Πως θα αμυνθεί; Μήπως εννοείς να επιτεθεί; Γιατί δεν μου έχει τύχει να ξέρω πως θα αμυνθεί ο άλλος αλλα το πως θα επιτεθεί ναι μου έχει τύχει. Διαφωνώ επίσης στο οτι το tactical defense φταίει για αυτά, η καλύτερη καινοτομία τα τελευταία χρόνια σε ποδοσφαιράκι όχι θα πατάω ενα κουμπί για να αμυνθώ όπως είναι στο legacy η στο pes. Το θέμα είναι η δυσκολία και ο καλός να διαφέρει. Το legacy είναι ότι πιο εύκολο. 3. Μια χαρά σταματιούνται αρκεί να μη πέφτεις πάνω τους και ειδικά φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις dribbling. 4. Δεν θεωρώ οτι υπάρχουν υπερομάδες απλά οι αντίπαλοι σου ήταν πολύ καλύτεροι. Η liverpool είναι μια χαρά balanced δηλαδή αν ειναι υπερομαδα η λιβερπουλ η ντορτμουντ τι είναι για 4μιση που ουτε αυτή θεωρώ όλες είναι αντιμετωπίσημες στα ίδια αστέρια. 5. Τα πέναλτυ θα τα έλεγα εντυπωσιακά μπορείς να πάς τη μπάλα πραγματικά οπου θές και να γίνει το ότι να ναι κάθε πέναλτυ είναι διαφορετικό. Εχω δεί τον neuer να πιάνει πεναλτυ πηδώντας στην δεξιά του πλευρά και απλωσε το πόδι και το σήκωσε και το έσωσε στο κέντρο. 6. Συμφωνώ για τα μακρινά σουτ οτι πάνε έτσι αλλά πάλι δε καταλαβαίνω τι δουλεία έχει το tactical defense; @nzeppos Στο ps4 που πήγα φέτος και έχει πααααααραα πολύ περισσότερο κόσμο και απο το pc και απο το xbox βρίσκεις ακόμα και σε μεγάλες κατηγορίες και σε μη ώρες αιχμής ακόμα και με 3μιση αστέρια πολύ γρήγορα πιο κάτω δεν έχω δοκιμάσει. Επίσης παίζω με λιβερπουλ και έχω μεγάλη ποικιλία στις αντίπαλες ομάδες ίσως μόνο πιο συχνά να μου κάθεται η ιντερ. Φιλικά πάντα! 2. Οχι, να αμυνθει εννοω. Ποιον χωρο θα κλεισει,ποια πασα θα αφησει,ποτε θα μαρκαρει,ποτε θα αφησει σουτ. Και οταν λεω για το legacy δεν εννοω να εχω πατημενο το Χ/Α συνεχως για να την κλεψω αυτοματα, εννοω να εχω την ελευθερια να πλησιασω τον επιθετικο οποτε θελω. Προφανως οι περισοτεροι ετσι θα το χρησιμοποιουν αλλα δεν εννοω αυτο εγω. 4, Δεν ειπα οτι ημουν εγω το outsider σε ολα και εχασα. Πχ στο Λιβερπουλ - Βερντερ νικησα, αλλα οταν ξεκινουσε το παιχνιδι ειπα, οκ μπραβο καλη διασταυρωση ομαδων,να δω ποσα θα φαω. Η Λιβερπουλ δεν ειπα οτι ειναι υπερομαδα σαν ομαδα, απλα οτι αν την επιλεγεις εχεις πολλες πιθανοτητες να παιξεις με υποδεέστερες ομαδες. Δε πιστευω ξαφνικα να εγιναν ολοι φανατικοι της Λιβερπουλ. Καθε χρονο υπαρχουν ομαδες οπως την Λιβερπουλ φετος. Συμφωνω εννοειται οτι και η Ντορντμουντ ειναι μια απο αυτες. Οπως επισης υπαρχει και το αναποδο, δηλαδη πχ τι δουλεια εχει η Βαλενθια στα 4,5 αστερια οταν ειναι 16η στην Ισπανια. Μπορει να εχει καλους παικτες αλλα αφου μας λεει η ΕΑ οτι λαμβανει υποψιν την πραγματικη φορμα επρεπε να την εχει ριξει τουλαχιστον στα 4 αστερια που εχει να νικησει 1μηνα+ στο πρωταθλημα. 6, Δε μπορω να κλεισω οσο γρηγορα θελω το σουτ,αφου πρωτα μαρκαρει χωρο ο αμυντικος Εννοειται φιλικα, και μαλλον το υπεραναλυουμε κιολας, αλλα κουβεντα να γινεται.
padelis71992 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 2. Οχι, να αμυνθει εννοω. Ποιον χωρο θα κλεισει,ποια πασα θα αφησει,ποτε θα μαρκαρει,ποτε θα αφησει σουτ. Και οταν λεω για το legacy δεν εννοω να εχω πατημενο το Χ/Α συνεχως για να την κλεψω αυτοματα, εννοω να εχω την ελευθερια να πλησιασω τον επιθετικο οποτε θελω. Προφανως οι περισοτεροι ετσι θα το χρησιμοποιουν αλλα δεν εννοω αυτο εγω. 4, Δεν ειπα οτι ημουν εγω το outsider σε ολα και εχασα. Πχ στο Λιβερπουλ - Βερντερ νικησα, αλλα οταν ξεκινουσε το παιχνιδι ειπα, οκ μπραβο καλη διασταυρωση ομαδων,να δω ποσα θα φαω. Η Λιβερπουλ δεν ειπα οτι ειναι υπερομαδα σαν ομαδα, απλα οτι αν την επιλεγεις εχεις πολλες πιθανοτητες να παιξεις με υποδεέστερες ομαδες. Δε πιστευω ξαφνικα να εγιναν ολοι φανατικοι της Λιβερπουλ. Καθε χρονο υπαρχουν ομαδες οπως την Λιβερπουλ φετος. Συμφωνω εννοειται οτι και η Ντορντμουντ ειναι μια απο αυτες. Οπως επισης υπαρχει και το αναποδο, δηλαδη πχ τι δουλεια εχει η Βαλενθια στα 4,5 αστερια οταν ειναι 16η στην Ισπανια. Μπορει να εχει καλους παικτες αλλα αφου μας λεει η ΕΑ οτι λαμβανει υποψιν την πραγματικη φορμα επρεπε να την εχει ριξει τουλαχιστον στα 4 αστερια που εχει να νικησει 1μηνα+ στο πρωταθλημα. 6, Δε μπορω να κλεισω οσο γρηγορα θελω το σουτ,αφου πρωτα μαρκαρει χωρο ο αμυντικος Εννοειται φιλικα, και μαλλον το υπεραναλυουμε κιολας, αλλα κουβεντα να γινεται. 2. Mα μια χαρά μπορείς να πλησιάσεις τον επιθετικό όποτε θές απλά με το κατάλληλο κουμπί. Το σκέτο tackle αν το πατήσεις λάθος χρονική στιγμή κατα πάσα πιθανότητα τον έχεις χάσει είτε το πλησιάζεις με πατημένο το contain και όταν αδρανήσει μετά απο τρίπλα η αλλαγή κατεύθηνσης πατάς το tackle και τη παίρνεις είτε τον πλησιάζεις χειροκίνητα με το αναλογικό που σε αυτή τη περίπτωση είναι καλύτερα να πατάς και το jockey ωστε να μπορείς να αλλάζεις γρήγορα κατευθήνσεις σε περίπτωση που φάς τρίπλα. Επιμένω και διαφωνώ στο οτι κάποιος ξέρει πως θα αμυνθεί ο άλλος. 4. Στο πρώτο κομάτι για τη λιβερπουλ το αντίθετο ισχύει βάλε να παίξεις με 4μιση αστέρια ομάδα και αν 7/10 δε σε βγάλει με 5αστερη να μη με λένε Παντελή. Σώθηκα επιτέλους βάζοντας restrictive στο matchmaking. Δε ξέρω για τους άλλους αλλα εγώ και πέρισυ λιβερπουλ έπαιζα. Και δε τη θεωρώ καλύτερη στα 4μιση αστέρια, υπάρχουν ομάδες 4μιση οπως η τοτεναμ που όλοι οι βασικοί είναι 80 και πάνω. Τα ίδια και μπορουσια τα ίδια και ναπολι. Οσο για τα live στατιστικά τους ρίχνει τους παίχτες ατομικά αλλα δε μπορεί να ρίξει μια ομάδα ολόκληρη αστέρια, γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως με τη μιλαν φέτος που απο 4μιση τη πήγαν 4. 6. Μια χαρά μπορείς να πέφτεις πάνω στον επιθετικό και στο σουτ του απλά θέλει ταχύτητα στο να το κάνεις. Μόλις τελείωσα 2 ματς με 0 σουτ ο άλλος.
CloudConnected Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ θα πω την εμπειρία μου από FIFA17 σε PS4. Ειλικρινά, μου φαίνεται ό,τι πιο αληθοφανές έχω παίξει. Κλάσεις μπροστά από παλαιότερες χρονιές και συνεχώς παρατηρώ φάσεις και στοιχεία που σε κάνουν να νομίζεις ότι όντως παίζεις κανονικά ποδόσφαιρο κι όχι ότι χειρίζεσαι μια κονσόλα. Θεωρώ ότι τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω. Χαοτική η διαφορά από το PRO. 1
Stogianz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν αποφάσισα να πάρω το Fifa 17 (δεν άκουσα και τα καλύτερα για το pro φέτος)και δεν ξέρω για που να το αγοράσω Αυτή την στιγμή έχω στην κατοχή μου τον υπολογιστή της υπογραφής (i5 6600k,Gtx1070) και ένα Xbox One. Με ενδιαφέρει κυρίως το online κομμάτι του παιχνιδιού. Και τα 2 τα έχω συνδεδεμένα στην ίδια 24άρα οθόνη (φοιτητής είμαι δεν έχω και πολύ χώρο) και εννοείται οτι θα παίζω με το xbox controller σε περίπτωση που το πάρω στο pc (έχω και τον ασύρματο αντάπτορα οπότε είναι το ίδιο άνετο). Απο οτι είδα και λίγο σε κάποια forums οι πιο πολλοί προτείνουν xbox one,εσείς τι θα μου προτείνατε? Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει κόσμο και καλούς servers,τείνω πιο πολύ προς xbox μεριά.
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Στο PC παρτο Στο Χ1 πρεπει να πληρωνεις για multi, ενω στο pc δεν χρειαζεται
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 γενικοτερα PC κλασης ανωτερο απο τις κονσολες μην επαναλαμβανομαστε
johnnyf95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 αν ενδιαφερεσαι για ultimate και γενικοτερα για ονλινε θα σου προτεινα στο χβοχ ! απο τι γραφεται απο παιδια που παιζουν στο pc πεφτει πολυ cheat καθως στον υπολογιστη ! στο xbox θα το ευχαριστηθεις περισσότερο ! 1
Stogianz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Στο PC παρτο Στο Χ1 πρεπει να πληρωνεις για multi, ενω στο pc δεν χρειαζεται Πληρώνω έτσι και αλλιώς για το multi σε άλλα παιχνίδια οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γενικοτερα PC κλασης ανωτερο απο τις κονσολες μην επαναλαμβανομαστε Ναι γενικά είναι καλύτερο το Pc,ειδικά για fps αλλά τα γραφικά fifa σε pc,xbox (απο τα demo τουλάχιστον)δεν είδα καμιά τρομερή διαφορά αν ενδιαφερεσαι για ultimate και γενικοτερα για ονλινε θα σου προτεινα στο χβοχ ! απο τι γραφεται απο παιδια που παιζουν στο pc πεφτει πολυ cheat καθως στον υπολογιστη ! στο xbox θα το ευχαριστηθεις περισσότερο ! Διάβασα και εγώ πολλά posts με παράπονα για hackers. Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για τις απαντήσεις σας θα περιμένω 2-3 ακόμα γνώμες και δεν σας σπαμμάρω αλλο
desperados Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Xbox μονοδρομος.. Απειρες οι φορες που τα εχω παρει στο κρανιο στο pc, επειδη ο αντιπαλος χρησιμοποιει cheats... Και αυτα οχι σε τιποτα φιλικα αλλα σε ματς που κρινουν promotions στο fut, στα divisions αλλα και στο fut champions... 1
Alejandro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν αποφάσισα να πάρω το Fifa 17 (δεν άκουσα και τα καλύτερα για το pro φέτος)και δεν ξέρω για που να το αγοράσω Αυτή την στιγμή έχω στην κατοχή μου τον υπολογιστή της υπογραφής (i5 6600k,Gtx1070) και ένα Xbox One. Με ενδιαφέρει κυρίως το online κομμάτι του παιχνιδιού. Και τα 2 τα έχω συνδεδεμένα στην ίδια 24άρα οθόνη (φοιτητής είμαι δεν έχω και πολύ χώρο) και εννοείται οτι θα παίζω με το xbox controller σε περίπτωση που το πάρω στο pc (έχω και τον ασύρματο αντάπτορα οπότε είναι το ίδιο άνετο). Απο οτι είδα και λίγο σε κάποια forums οι πιο πολλοί προτείνουν xbox one,εσείς τι θα μου προτείνατε? Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει κόσμο και καλούς servers,τείνω πιο πολύ προς xbox μεριά. Αφού ήδη πληρώνεις συνδρομή στο XBOX, καλύτερα να το πάρεις εκεί και να γλυτώσεις και τους "εξυπνάκηδες" των PCs με τα κολπάκια τους... 2
PolonosJ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλα στο Fut champions σου βγαινει η παναγια με χιλια ζορια πηγα στο gold 3 . 19 νικες σε 33 παιχνιδια εκει παιζει πολυ το θεμα τακτικη απο τους αντιπαλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα