s2117 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πιο ολοκληρωμένο μάλλον το φετινό. Εμένα με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα και τελικά δεν το διασκεδάζω γιατί πολλά πράγματα μου φαίνεται ότι γίνονται random και παραέχει γίνει το κακό (κατά τη γνώμη μου) με τα σπρωξίματα και τα τραβήγματα από τους αμυντικούς. Πιο διασκεδαστικό θα έλεγα το 15 1
Alejandro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ποιο ειναι το καλυτερο φιφα της σειρας? το ποιο ολοκληρωμενο? Από τη στιγμή που αναφέρεις "πιο ολοκληρωμένο", σίγουρα το 17. 1
Daemonos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Από τη στιγμή που αναφέρεις "πιο ολοκληρωμένο", σίγουρα το 17. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Alejandro, επίσης η μετάβαση στην Frostbite ήταν πάρα πολύ καλή κατά την άποψή μου! Και αναμένεται να δούμε μεγάλη βελτίωση του χρόνου. Ζω για την ώρα που θα ενσωματώσουν το Fifa Manager στο παιχνίδι!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και το φιφα προσφορα 42 ευρω?Παρολο που σκιζει στις πωλησεις?Προσωπικα για την ωρα δεν το θελω ουτε τσαμπα,παρολο που με ειχε βολεψει τα τελευταια χρονια λογω απαγοητευσης του PES.Εφοσον το καλο PES επεστρεψε φετος το φιφα ουτε τσαμπα δεν το θελω πλεον.Δεν αντεχω καν να τελειωσω αγωνα στο ντεμο φιφα 17 ps4,που δοκιμαζω καμια φορα να παιξω.Και μιλαμε ειχα παιξει πανω απο 1000 αγωνες και φιφα16 ps4και φιφα 14 ps4και φιφα 13 ps3που θεωρω το καλυτερο.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ψάχνω απο καμια αγγελία κλειδάδικο ebay κοντά στα 30 για digital Download .. αν βρεί κανείς κάτι ας το ποστάρει. Γενικά για κανένα παιχνιδι δεν πρόκειτε να δώσω πάνω απο 30 αντε 35 ευρώ. Εκτός απο το RDR2...
stratigos24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ψάχνω απο καμια αγγελία κλειδάδικο ebay κοντά στα 30 για digital Download .. αν βρεί κανείς κάτι ας το ποστάρει. Κονσόλα δεν αναφέρεις..
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Στο Xbox One τρέχει προσφορά στο Hong Kong store για όσους έχουν Gold συνδρομή, 257 HKD (περίπου 31-32 ευρώ). Εννοείται μιλάμε για digital download. Επιπλέον το παιχνίδι είναι δωρεάν προς δοκιμή για τις επόμενες 3 μέρες. Σκέφτομαι να το πάρω, αν και δεν πιστεύω να πολυπαίξω.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Κονσόλα δεν αναφέρεις.. έχεις δίκιο xone 1
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-17-xbox-one-code-compare-prices/ Μου φαίνεται η προσφορά του HK store που ανέφερα εξακολουθεί να παραμένει μακράν η καλύτερη αυτή τη στιγμή.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 χθες το είχε στα 35 εαν μαγαζί στο allkeyshop αλλά εξαφανίστηκε
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Βρήκα κάποιον που το δίνει απο Γερμανία 35 ευρώ αξιόπιστος αλλά εχει βγάλει τον κωδικό απο Γερμανικό bundle Xbox one s Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει Ελλάδα;
teofross Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Στο offline Αμα καποιος ασχοληθει λιγακι στο Season ,με manual controls , ακομα και να φτιαξεις καλη ομαδα, αμα το βαλεις στο world class, το παιχνιδι γινεται απιστευτη μπουρδα...ακομα & με slow ταχυτητα που ετσι & αλλιως το εχω Σε custom tournament στο ιδιο επιπεδο δυσκολιας, παιζει τελειως διαφορετικα
greekboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Να πω και εγω τι γνωμη μου που παιζω εδω και καμια βδομαδα που πηρα το Χ1s. Αρχικα το ονλαιν, Ειχα να παιξω ονλαιν φιφα απο το FIFA15,δυστυχως βλεπω δεν εχουν αλλαξει πολλα.. Μεχρι ενα σημειο ειναι καλο,ωραια παιχνιδια,ωραια γκολ κτλπ κτλπ...Το σημειο που χαλαει, ειναι εκει που χαλασουσε και το 15, και αυτο ειναι οταν πας Divison 3 και πανω. Εκει λοιπον, το παιχνιδι γινεται αηδιαστικα scripted, ολοι μα ολοι παιζουν με τον ιδιο τροπο και αναλογα την επιθεση κατα 90% θα εξελιχθει το ιδιο ανεξαρτητα με ποιον παιζεις. Επισης αναλογα πως θα εξελιχθει πριν ακομα μπει η μπαλα στην περιοχη σου,ξερεις αν θα φας ή οχι γκολ κατα μεγαλο ποσοστο παλι.Αποτελεσμα αυτου, να βλεπεις συνεχως τα ιδια και τα ιδια γκολ, και ιδιο στυλ αναπτυξης παιχνιδιου και επιθεσεων.Προσωπικα πιστευω τεραστιο ρολο σε ολο αυτο παιζει αυτο το εξαναγκαστικο tactical defense που επιβαλει η EA στο ονλαιν. Πιστευω επρεπε να ηταν ειτε legacy ειτε να μπορουσε ο παικτης να επιλεξει. Με το tactical οι πολυ εμπειροι παικτες ξερουν ακριβως πως θα αμυνθει ο αντιπαλος. Και αυτο το λεω γιατι εχω αμεση συγκριση παιζοντας και οφλαιν με φιλους μου,που παιζουν μονο legacy defending. Επισης απο division 3 και πανω, κανουν την εμφανιση τους τα καραγκοζιλικια που μπορει να δει καποιος στα goal of the week στο youtube. Προφανως εννοω αυτες τις ρεαλιστικες(#not) πιρουετες-ντριμπλες που αν τις εκανε καποιος επιθετικος στην πραγματικοτητα θα εβγαζε ο ιδιος το μεσημεριανο του. Φυσικα αυτα δε σταματιουνται με τιποτα,οποτε παρακαλας απλα να μην πετυχουν. Οι ομαδες. Νομιζω εχει αναφερθει και παραπανω αλλα υπαρχει τρελο overating στους παικτες και κατ επεκταση στις ομαδες. Τα αστερια ειναι οτι ναναι, και βλεπεις κατι αστεια ματς.Σημερινα παραδειγματα που μου ετυχαν, Liverpool(η υπερcheat ομαδα του ονλαιν) - Werder Bremen, Austria(national) - Panathinaikos , Sporting Gijon - Lyon(νομιζω-παντως δεν μπορουσα να περασω το κεντρο) Γενικα για το παιχνιδι θα το ελεγα αρκετα διασκεδαστικο και μαλλον θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει. Μοναδικα σημεια που προσωπικα θα ηθελα βελτιωση: *ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ποιος το σκεφτηκε αυτο το πραγμα??? *μακρινα σουτ. αν καποιος ξερει να σημαδευει, ανεξαρτητα ποιον παικτη εχει και βρισκεται εξω απο την περιοχη με προυποθεσεις για σουτ, μετατρεπεται αυτοματα σε Πιρλο και στελνει το σουτ συστημενο στα διχτυα. (αμεσα συνδεδεμενο το συγκεκριμενο με το tactical defense στο ονλαιν, να το φαω με σουτ ή να το φαω με τετ α τετ?μιας και δεν μπορω να πεσω πανω του γρηγορα) *Λιγο τα κορνερ προς οφελος της αμυνας. Κατα τα αλλα μπορω να πω μαρεσει ο νεος τροπος χτυπηματος Αυτα τα λιγα,συγγνωμη για το σεντονι, 3
BRAXOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 αν εχεις τα παντα στο manual το παιχνιδι ειναι εντελως διαφορετικο. βλεπεις χαμενες μπαλιες και οχι laser, βλεπεις σουτ που μπορει να κινδυνεψει ακομα και το περιστερι απο το battlefield1 και οχι να εχεις το left analog στην αντιθετη πλευρα και να πηγαινει στο γαμα, βλεπεις διεκδικουμενες μπαλιες και στην τελικη βλεπεις ποδοσφαιρο. Εγω στο ονλαιν αγανακτησα. με 3 μπαλιες εφταναν στην περιοχη μου. 1
Alejandro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι χρόνια θέματα του online, όπου αυτό που παίζεται δεν είναι ποδόσφαιρο. Προσθέτω την ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο για 90', τα πανεύκολα κλεψίματα που κάνουν οι επιθετικοί κ.α. Εκεί που παίζεις μπάλα είναι στο offline και εμένα προσωπικά μου άρεσε και το The Journey. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα