polakis21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επιτέλους έρχεται το νέο φιφα17 με νεα μηχανή γραφικών frostbite!!! Αναμένονται τρελές αλλαγές!!! Κόλαση με νέα manual controls λιωσίματα!!!
cpttony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Η Frostbite είναι μία από τις καλύτερες μηχανές γραφικών εκεί έξω. Υποστηρίζει για όσους έχουν απορία όλες τις κονσόλες τωρινής και προηγούμενης γενιάς, PC ακόμη και Android/iOS. Δεν βρίσκω τον λόγο που απορείτε? 1
empire_1924 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Και όμως αγαπητέ......βάσει eurogamer η frostbite θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ps4,X1 και PC.Σ'ότι αφορά τα ps3,360 μια απο τα ίδια.....μακάρι βέβαια για τους gamers να διαψευστούν.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η frostbite δεν υποστηρίζει άνετα και τα 360,ps3 ή ακόμα και Android/iOS όπως σωστά ανέφερες!
polakis21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yYjD78X1d9Q Εχουμε αρχισει και ξεφευγουμε και στο φιφα πλεον! Καλα η διαφορα με τα προ ειναι πλεον χαωτικη σε ολους τους τομεις...
Spiros.13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε χαωτικη η διαφορα συμφωνώ έχετε κανει προπαραγγελια και αν ναι σε τι τιμη ?
Phoenix7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.easports.com/fifa/news/2016/fifa-17-demo-release-date
etf13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω η frostbite να ασχοληθεί με το παιχνίδι σοβαρά φέτος και να βγάλει τα κατάλληλα updates.Νόμίζω ότι ειναι παρακλάδι της DICE που έχει τα battlefields.Και αυτές με τη σειρά τους ειναι θυγατρικές της EA αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Το θέμα είναι να ασχοληθουν σοβαρά όπως εκαναν με το battlefield 4 σε θεματα lag κυρίως αλλα και performance.
Socratis_g Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα η διαφορα με τα προ ειναι πλεον χαωτικη σε ολους τους τομεις... μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? Τουλάχιστον πέρσυ η διαφορά μόνο χαοτική δεν ήταν. Φετος και το demo του pro17 ήταν πολύ καλό. και οτι βιντεακια gameplay fifa 17 έχω δει στο ΥΤ δε μπορώ να καναλάβω καμια ριζοσπαστική διαφορά (ετσι όπως το διαφημιζουν) απο το φιφα 16. Πιο πολύ σε hypeιλίκι μου μυρίζει η φάση.
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Φοβερό φαίνεται! Έκανα ένα χρόνο διάλειμμα αλλά μου λείπει!
papeipa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω η frostbite να ασχοληθεί με το παιχνίδι σοβαρά φέτος και να βγάλει τα κατάλληλα updates.Νόμίζω ότι ειναι παρακλάδι της DICE που έχει τα battlefields.Και αυτές με τη σειρά τους ειναι θυγατρικές της EA αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Το θέμα είναι να ασχοληθουν σοβαρά όπως εκαναν με το battlefield 4 σε θεματα lag κυρίως αλλα και performance. frostbite είναι ή καινούρια μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται για όλους τους τίτλους της ea.Τ ο φιφια είναι της ea canada και δεν έχει καμία σχέση με dice . 1
spartan29gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 frostbite είναι ή καινούρια μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται για όλους τους τίτλους της ea.Τ ο φιφια είναι της ea canada και δεν έχει καμία σχέση με dice . Το fifa 17 αναβαθμιστηκε και αυτο σε frosbite engine(impact engine των προηγουμενων 2 αποτελει παρελθον πια)
etf13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 @papaeipa φιλε μου κανεις λαθος ειναι ακριβως οπως τα εγραψα.Η dice ανηκει στην ΕΑ απο το 2006 οπου και εξαγοραστηκε.Η frostbite ειναι η νεα μηχανη γραφικων της dice συνεπως EA και dice (frostbite στην προκειμενη περιπτωση) ειναι ενα και το αυτο.
papeipa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε σεις δεν διαφωνουμε ,αλλά άλλο στούντιο και διαφορετικά πρόσωπα ασχολουνται με τα BF άλλο στούντιο και άλλα πρόσωπα με τα φιφα....η μηχανή γραφικών ειναι μόνο ίδια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα