Banousis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλημερα ενδοιαφερομαι για το redmi note 3 pro.Απο οτι βλεπω υπαρχουν καποια προβλημα απο αγορες απο εξωτερικο.Βλεπω οτι υπαρχουν προβλημα με την rom με multilanguage αλλα δν εχω καταλαβει ακομα τι προβλημα υπαρχει.Μπορει καποιος να μου εξηγησει και τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα απο κινα! Ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κατ' αρχάς να αγοράσεις από αξιόπιστο μαγαζί στην καλύτερη τιμή. Μετά έρχεσαι στο φόρουμ της xiaomi-miui.gr που θα δεις ποια είναι η διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader (5min δουλειά) και μετά εγκατάστασης της ελληνικής ρομ (30-60min βαριά).
kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Συνοπτικά: 1. Μπες στο kimovil (αντίστοιχο του σκρουτζ) 2. Μερικά αξιόπιστα μαγαζιά είναι το vickmall, honorbuy, geekbuying κλπ. 3. Κατά την αγορά θα διαλέξεις free shipping και όχι DHL από Κίνα γιατί θα ψαχνεσαι με το τελωνείο. 4. Επέλεξε την official Rom αν δεν θέλεις να σου βάλουν τη Global. 5. Σε ενημερώνω πως το μαγαζί που θα παραγγείλεις θα ανοίξει το πακέτο με το κινητό για να σιγουρευτούν πριν στο στείλουν ότι δουλεύει. Αυτό συμφέρει πρώτον εσένα για να μη παραλάβεις νεκρό κινητό και τρέχεις για επιστροφες και δεύτερον το κατάστημα για να σιγουρευτεί ότι από μεριάς του σου εχει στείλει λειτουργική συσκευή. Όπου έχω κάνει λάθη ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος. Καλές αγορές.
Banousis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την απαντηση σας!Σκεφτομαι απο το minideal ειναι αξιοπιστο ή απο ena site http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html .Eπισης αν ειναι αξιοπιστο και αυτο το site! Αν εγκαταστησω ελληνικη rom θα μπορω να κανω αναβαθμιση?!
kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την απαντηση σας!Σκεφτομαι απο το minideal ειναι αξιοπιστο ή απο ena site http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html. Δεν ξερω επισης αν ειναι αξιοπιστο και αυτο το site! Αν εγκαταστησω ελληνικη rom θα μπορω να κανω αναβαθμιση?! Διάβασε λίγο καλύτερα αυτά που σου γράφουμε. Δεν έχω ακούσει κακα λόγια για το minideal αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ κινητό από κει. Το λινκ που εβαλες βγάζει κάπου με error. Μπες στο ελληνικό φόρουμ miui και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σου για Roms.
Banousis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Διάβασε λίγο καλύτερα αυτά που σου γράφουμε. Δεν έχω ακούσει κακα λόγια για το minideal αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ κινητό από κει. Το λινκ που εβαλες βγάζει κάπου με error. Μπες στο ελληνικό φόρουμ miui και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σου για Roms. Το διορθωσα αυτο ειναι το σιτε http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html και βρηκα και απο το gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html
newsformobiles Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το διορθωσα αυτο ειναι το σιτε http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-3-pro.html και βρηκα και απο το gearbest http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html Γιατί με το που μπήκα στο λινκ μου κατέβασε στο κινητό ένα αρχείο ZAA1CPwrogU!?Το μαγαζί δεν το ξέρω και δεν γράφει minideal. Καλύτερα αυτά που σου είπαν.
Banousis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γιατί με το που μπήκα στο λινκ μου κατέβασε στο κινητό ένα αρχείο ZAA1CPwrogU!? Το μαγαζί δεν το ξέρω και δεν γράφει minideal. Καλύτερα αυτά που σου είπαν. Λαθος καταλαβες φιλε αυτο το σιτε ειναι αλλο δν ειναι απο το Minideal
ziaba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλημερα ενδοιαφερομαι για το redmi note 3 pro.Απο οτι βλεπω υπαρχουν καποια προβλημα απο αγορες απο εξωτερικο.Βλεπω οτι υπαρχουν προβλημα με την rom με multilanguage αλλα δν εχω καταλαβει ακομα τι προβλημα υπαρχει.Μπορει καποιος να μου εξηγησει και τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα απο κινα! Ευχαριστω Μέχρι να ξεκλειδώσεις τον bootloader (είναι και αυτό διαδικασία ψαξτο) δεν μπορείς να εγκαταστάσεις την ελληνική του forum ενώ αυτή που περνάνε τα κινέζομαγαζά έχει πολλά bugs .... Σύν κάθε φορά που πρέπει να κάνεις update την ελληνική του forum πρέπει να την περνάς χειροκίνητα δεν έρχεται ΟΤΑ όπως με την κανονική άγγλο-κινεζική... Τρεχαγυρευόπουλος δηλ αν θες ελληνικά στην συσκευή σου
newsformobiles Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέχρι να ξεκλειδώσεις τον bootloader (είναι και αυτό διαδικασία ψαξτο) δεν μπορείς να εγκαταστάσεις την ελληνική του forum ενώ αυτή που περνάνε τα κινέζομαγαζά έχει πολλά bugs .... Σύν κάθε φορά που πρέπει να κάνεις update την ελληνική του forum πρέπει να την περνάς χειροκίνητα δεν έρχεται ΟΤΑ όπως με την κανονική άγγλο-κινεζική... Τρεχαγυρευόπουλος δηλ αν θες ελληνικά στην συσκευή σουΟ bootloader ξεκλειδώνει πανεύκολα σε 5 min και η ρομ επίσης περνάει εύκολα. Δεν είναι υποχρεωτικό να την ενημερώνει. Με το που μπαίνει στο φόρουμ της miui, κατεβαζει την ρομ και από την δεύτερη φορά την περνάει πανεύκολα από την αναβάθμιση. Μην τα δείχνουμε τόσο τραγικά τα πράγματα... 2
ziaba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Για σένα μπορεί να ναι όλα πανεύκολα για κάποιον που ναι άσχετος (ακόμα και αγορά από έξω είναι ένα πρόβλημα γιαυτον) είναι ένα βουνό... Φαντασου σε περίπτωση τούβλου αν κάτι θα πάει στραβά τι θα κάνει αν δεν έχει κάποιον γνωστή-γνωστό να του βοηθήσει
kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τα παιδιά στο miui hellas έχουν φτιάξει οδηγούς όχι για άσχετους αλλά για χαζούς. Σου λένε μέχρι και το τελευταίο κουμπάκι που θα πατήσεις. Η εμπειρία είναι άλλο πράγμα. Έμπειρος δεν είσαι όταν ακολουθείς έναν απλό οδηγό που σου λέει τα αυτονόητα. Επίσης κάποιος που είναι άσχετος γενικά με αγορές μπορεί να την πατήσει παντού. Θα συμφωνήσω όμως οτι οι αγορές είναι πιο πολύπλοκες απο Κίνα κυρίως για τους αρχάριους γιατί δεν γνωρίζουν ακόμα πως λειτουργούν. 1
newsformobiles Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τα παιδιά στο miui hellas έχουν φτιάξει οδηγούς όχι για άσχετους αλλά για χαζούς. Σου λένε μέχρι και το τελευταίο κουμπάκι που θα πατήσεις. Η εμπειρία είναι άλλο πράγμα. Έμπειρος δεν είσαι όταν ακολουθείς έναν απλό οδηγό που σου λέει τα αυτονόητα. Επίσης κάποιος που είναι άσχετος γενικά με αγορές μπορεί να την πατήσει παντού. Θα συμφωνήσω όμως οτι οι αγορές είναι πιο πολύπλοκες απο Κίνα κυρίως για τους αρχάριους γιατί δεν γνωρίζουν ακόμα πως λειτουργούν.Συμφωνώ απόλυτα! Υπάρχουν τόσοι πολλοί και αναλυτικοί οδηγοί με φωτό δίπλα, που πραγματικά είναι εύκολο, συν την βοήθεια από διαχειριστές και μέλη που ξέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα