dimitrisrs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παιδιά θέλω μια βοήθεια. Θέλω ν αγοράσω ένα φορητό μτχ. Η δουλειά του θα είναι η εξής ταινίες on line video 720p, youtube, σερφάρισμα και μουσική, ούτε παιχνίδια ούτε βαριά προγράμματα. Μ' ένα μονοπύρηνο (Atom N270) μπορώ να τα κάνω αυτά ή μόνο με C2D και πάνω ?? Επίσης η κάρτα γραφικών,π.χ με μια intel x3100 344mb μπορώ να κάνω τα παραπάνω??
ss13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πρέπει να πεις πόσα φράγκα θες να δώσεις , ναι με οποιαδήποτε κάρτα κάνεις τις παραπάνω δουλειές , με τον Atom θα ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες , θες μνήμη 4 gb τουλάχιστον , επίσης θες βάση ψύξης , εδώ για περισσότερη βοήθεια http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/
menostospitimou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σε ένα παλιό netbook που είχα με Atom 1.6GHz δεν μπορούσα να παίξω 720p στο Youtube (αλλά μπορούσα τοπικά). Ίσως να τα παίζει αν είναι πιό καινούργιο μοντέλο και έχει τα codec hardcoded πάνω του (ή αν πλέον έχει υποστήριξη hardware acceleration στο browser σου ενώ σε εμένα δεν είχε). Γενικά οποιαδήποτε διακριτή κάρτα γραφικών και αν έχεις θα παίζει βίντεο 720p οπωσδήποτε. Αλλά για σκέτο τον Atom και ενσωματωμένα γραφικά δεν είμαι σίγουρος. Αν μπορείς καλά θα κάνεις να το τσεκάρεις στο κατάστημα μην ξοδεύεις άδικα παραπάνω λεφτά.
dimitrisrs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ.. Για μεταχειρισμένο λέω, και από τα λεγόμενα βλέπω ότι είναι θέμα CPU πιο πολύ και όχι GPU.Aν βγάλουμε εκτός τον atom γενικά ένας μονοπύρηνος intel pentium m 1.7 ή 1.5 μπορεί να μου κάνει τα χατίρια? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από dimitrisrs
ss13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όχι γιατί θα κουράζεται το μηχάνημα και θα έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες
critel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Έπαιζε αυτό στις προσφορές αυτές τις μέρες: http://www.insomnia.gr/topic/611249-laptop-pipo-w9s-64gb-rom4gb-ram-bangood-168-euros/ Δεν θα το έπαιρνα για πρώτο λαπτοπ αλλά για την χρήση που περιγράφεις είναι κομπλέ
dimitrisrs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Λίγο εκτός τώρα... έχουμε ένα φορητό με pentium m και socket 478 μπορούμε να τον αναβαθμίσουμε και να βάλουμε C2D με το ίδιο socket??
nik0laus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Σαν χρεπολάτρης που είμαι , σου λέω να μην ασχοληθείς με netbooks και atom N270 και τα συναφή, χίλιες φορές pentium M αλλά μόνο με τα μοντέλα με 2 ΜΒ, L2 cache μνήμης και μόνο με καμιά ελαφριά διανομή linux Τώρα καλύτερα κάποιο C2D Και τουλάχιστον 2 GB Ram Όσον αφορά την αλλαγή Cpu που αναφέρεις παραπάνω νομίζω ότι δεν γίνεται
ss13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κατέβασε http://filehippo.com/download_gpuz/ ανέβασε mainboard και cpu καρτέλες , γίνεται αλλά δεν νομίζω να αξίζει
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Aν βγάλουμε εκτός τον atom γενικά ένας μονοπύρηνος intel pentium m 1.7 ή 1.5 μπορεί να μου κάνει τα χατίρια? Ο Atom με vga ετερη των Intel GMA 950 και 3150, μπορει να κανει αυτο που θες.. Pentium M απο 745 και πανω: μπορουν να κανουν αυτο που θες, και παλι ομως... με τη βοηθεια vga ετερη των Intel, για παραδειγμα τουλαχιστον ΑΤΙ 9600-9700 κλπ Λίγο εκτός τώρα... έχουμε ένα φορητό με pentium m και socket 478 μπορούμε να τον αναβαθμίσουμε και να βάλουμε C2D με το ίδιο socket?? Μονολεκτικα Οχι! Περιφραστικα αν βρεις τροπο σε φορητο πες τον και σε εμας To καλυτερο που μπορουσες να κανεις σε καποιους Pentium M ηταν pin mod Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ.. Για μεταχειρισμένο λέω, και από τα λεγόμενα βλέπω ότι είναι θέμα CPU πιο πολύ και όχι GPU. To αντιστροφο: σε μικρους επεξεργαστες, η vga ειναι που μπορει να παρει το φορτιο επανω της! Ενα παραδειγμα σε Atom, Atom + Nvidia ION παντοτε ειναι καλυτερα > απο Atom + Intel 3150
dimitrisrs Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ο Atom με vga ετερη των Intel GMA 950 και 3150, μπορει να κανει αυτο που θες.. Pentium M απο 745 και πανω: μπορουν να κανουν αυτο που θες, και παλι ομως... με τη βοηθεια vga ετερη των Intel, για παραδειγμα τουλαχιστον ΑΤΙ 9600-9700 κλπ Μονολεκτικα Οχι! Περιφραστικα αν βρεις τροπο σε φορητο πες τον και σε εμας To καλυτερο που μπορουσες να κανεις σε καποιους Pentium M ηταν pin mod To αντιστροφο: σε μικρους επεξεργαστες, η vga ειναι που μπορει να παρει το φορτιο επανω της! Ενα παραδειγμα σε Atom, Atom + Nvidia ION παντοτε ειναι καλυτερα > απο Atom + Intel 3150 Νομίζω ότι με καλύψατε ....και καλύτερα να κοιτάξω για C2D..
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Atom N450 με την Intel 3150 μονοhttp://www.notebookcheck.net/Intel-Atom-N450-Notebook-Processor.23722.0.html Ενω με τη βοηθεια της Nvidia Ion2http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Next-Generation-ION-ION2-in-review.29021.0.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα