Ονειρολογίτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γεια σας ! Το δευτερο μου θεμα σημερα ειναι αυτο. Ελπιζω να μην κουρασω κοσμο... Λοιπον,κανω μια μεγαλη ερευνα τελευταια. Κατα βαση θελω να γινω .NET developer. Ξερω ηδη την C# σε ενα σχετικα καλο επιπεδο, και πιστευω οτι εχω τουλαχιστον καποια βαση για .NET developer. Το θεμα μου ειναι τα χαρτια. Δεν θελω να ειμαι ξεκρεμαστος γι'αυτο και βλεπω certificates και degrees. Η ερωτηση μου ειναι, τι ζηταν ? Βλεπω αγγελιες για δουλειες .NET και ζηταν ενα IT degree απο university. Τι θα ηταν ομως καλυτερο, ενα degree απο university, η ενα certificate απο την microsoft ?? Παρακαλω οι γνωμες που θα πειτε, να βασιζονται σε καποια εμπειρια. Να μην ειναι μονο υποθεσεις, μιας και ειναι δυσκολη αποφαση που θα κρινει πολλα...
tasanton Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλα κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Και στο λέω καλοπροαίρετα. Το πτυχίο πανεπιστημίου δεν ειναι ενα απλό χαρτί ωςτε να συγκρίνεται με μια πιστοποίηση μιας γλώσσας της Χ εταιρείας. Ειναι κατι πολυ περισσότερο, που θα σου ανοίξει ορίζοντες και πόρτες πιο εύκολα και, το κυριότερο, μακροπρόθεσμα. Θα σου δώσει τις βάσεις.Απο την άλλη, αν απλά θες να βρεις μια δουλεια γρήγορα, θα μπορούσες να εντρυφήσεις σε μια γλώσσα παίρνοντας τα αντίστοιχα certificates. Θα ειναι μια μονόπλευρη επιλογή, και το κυριότερο χωρίς τον πλούτο της γνώσης που σου δίνει ενα πτυχίο.Το ενα δεν αποκλείει το άλλο φυσικά κι ειναι αυτο που κάνουν οι περισσότεροι. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά σου μιλάω εκ πείρας (πτυχίο, μεταπτυχιακό, 20 χρονια εργασίας). 2
Ονειρολογίτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλα κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Και στο λέω καλοπροαίρετα. Το πτυχίο πανεπιστημίου δεν ειναι ενα απλό χαρτί ωςτε να συγκρίνεται με μια πιστοποίηση μιας γλώσσας της Χ εταιρείας. Ειναι κατι πολυ περισσότερο, που θα σου ανοίξει ορίζοντες και πόρτες πιο εύκολα και, το κυριότερο, μακροπρόθεσμα. Θα σου δώσει τις βάσεις. Απο την άλλη, αν απλά θες να βρεις μια δουλεια γρήγορα, θα μπορούσες να εντρυφήσεις σε μια γλώσσα παίρνοντας τα αντίστοιχα certificates. Θα ειναι μια μονόπλευρη επιλογή, και το κυριότερο χωρίς τον πλούτο της γνώσης που σου δίνει ενα πτυχίο. Το ενα δεν αποκλείει το άλλο φυσικά κι ειναι αυτο που κάνουν οι περισσότεροι. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά σου μιλάω εκ πείρας (πτυχίο, μεταπτυχιακό, 20 χρονια εργασίας). Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω καποια Χ ποσοτητα απο πανεπιστημια στην Αμερικη η στην Αγγλια που να εχουν .NET developer degree. Ολοι δινουν certificates. Οσα βρηκα τουλαχιστον..
SIMkartaUK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 τί τα θές τα πιστοποιητικά? για το Δημόσιο ενδιαφέρεσαι?
M2000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλό είναι να πάρει κάποιο πιστοποιητικό. Δεν το παίρνεις χωρίς να γνωρίζεις, και σίγουρα μαθαίνεις πιο συστηματικά, και αυτό έχει αξία.
SIMkartaUK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 πλάκα πλάκα γνωρίζω ένα γιατρό που έχει μαζέψει όλα τα πιστοποιητικά της Microsoft και Oracle.. όταν τον ρώτησα γιατί τα μαζεύει μου απάντησε ότι του αρέσει να πιστοποιεί τις γνώσεις του και επειδή του αρέσει το αντικείμενο.. εγώ δέν έχω καμιά αντίρρηση να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου αλλά όχι να δίνω τις ίδιες και ίδιες εξετάσεις κάθε χρόνο ή 2 χρόνια και να σπάω εξέτεστρα.. basta
tasanton Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τι άλλο θα διαβάσουμε, Θεέ μου... Τι γιατρός ειναι, ωρλ;
pmav99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τι άλλο θα διαβάσουμε, Θεέ μου... Τι γιατρός ειναι, ωρλ; Μπα... για ουρολόγο τον κόβω.
Aztec Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 πλάκα πλάκα γνωρίζω ένα γιατρό που έχει μαζέψει όλα τα πιστοποιητικά της Microsoft και Oracle.. όταν τον ρώτησα γιατί τα μαζεύει μου απάντησε ότι του αρέσει να πιστοποιεί τις γνώσεις του και επειδή του αρέσει το αντικείμενο.. εγώ δέν έχω καμιά αντίρρηση να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου αλλά όχι να δίνω τις ίδιες και ίδιες εξετάσεις κάθε χρόνο ή 2 χρόνια και να σπάω εξέτεστρα.. basta Είμαι σίγουρος οτι δεν έχει το OCM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα