Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα παιχνίδια που ΘΑ βγουν, δεν θα max-άρει ούτε η 1070, να 'σαι σίγουρος..Και φυσικά μιλάω για 1080P@60.

E όταν ΘΑ βγούν ΘΑ έχουν βγεί και νέες σειρές. Απλά τα πράγματα.

250euro????????????Άρχισαν είδη οι αναφορές για άνω των 300 και βάλε.

Καλά στο Πλαίσιο περίμενε να έχει η 8άρα 350+ €.

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάω για τα παιχνίδια που θα βγουν το φθινόπωρο και αρχές της άλλης χρονιάς που είναι πάρα πολλά, max settings σε 1080P με 480 ούτε στα όνειρα. Εκτός και αν συμβιβάζεται κάποιος με <60FPS φυσικά..

Δημοσ.

Μιλάω για τα παιχνίδια που θα βγουν το φθινόπωρο και αρχές της άλλης χρονιάς που είναι πάρα πολλά, max settings σε 1080P με 480 ούτε στα όνειρα. Εκτός και αν συμβιβάζεται κάποιος με <60FPS φυσικά..

Αν εννοείς BF1, Deus Ex, CoD πιστεύω τα έχει η 480 άνετα...

Δημοσ.

Παντως χαρτια και στην θεωρια την βλεπω να ειναι καλυτερη απο την r9 280 που εχω,το θεμα ειναι,θα αξιζει να την αντικαταστησω με την 480?!

Οσο για το bf1 που λετε,μεχρι και η 280 θα το εχει,η dice θα θα βαλει και εκει το mantle,πραγμα που αξιοποιείται πληρως ο nextgen core οπως εγινε και στο bf4 και στο hardline.

Γενικα ειδωμεν στην πορεια,με το καλο να βγει και να δουμε τι εστι 480.

Δημοσ.

Παντως χαρτια και στην θεωρια την βλεπω να ειναι καλυτερη απο την r9 280 που εχω,το θεμα ειναι,θα αξιζει να την αντικαταστησω με την 480?!

Οσο για το bf1 που λετε,μεχρι και η 280 θα το εχει,η dice θα θα βαλει και εκει το mantle,πραγμα που αξιοποιείται πληρως ο nextgen core οπως εγινε και στο bf4 και στο hardline.

Γενικα ειδωμεν στην πορεια,με το καλο να βγει και να δουμε τι εστι 480.

Καθησε κοσμε και περιμενε να ασχοληθουν με το Battlefield στο pc.....Ειδαμε και στο battlefront ποσο πουλησε στις κονσολες και ποσο στο pc....Το βαρος πεφτει πρωτα στις κονσολες και μετα για το pc πιο πολυ τα παραπανω frames υπαρχουν και οι αναλυσεις και τπτ αλλο.... 

Δημοσ.

Καλά στο Πλαίσιο περίμενε να έχει η 8άρα 350+ €.

Καλα εκει μπορει να την δεις και στο χιλιαρικο και να βγαλουν και καμια διαφημιση για προσφορα στην μιση τιμη και να την δινουν ΜΟΝΟ 500 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

BF1 δε νομίζω, τα άλλα δύο ίσως λόγω underwhelming visuals. Στα υπόλοιπα θα δούμε τι θα γίνει..

EIΔΙΚΑ bf 1 το εχει ανετα ακομα και κατωτερη απο 390 ναι ειναι. DX12 babe. 

Δημοσ.

Μη βιάζεστε για το BF1, ναι μεν έχουν καλό optimization τα BF, αλλά για να έχεις 50+FPS με όλα max + 4xMSAA θες top κάρτα. Αφήστε να βγει πρώτα το παιχνίδι και βλέπουμε τι κάρτα θα ζητάει για max settings.

Δημοσ.

Μη βιάζεστε για το BF1, ναι μεν έχουν καλό optimization τα BF, αλλά για να έχεις 50+FPS με όλα max + 4xMSAA θες top κάρτα. Αφήστε να βγει πρώτα το παιχνίδι και βλέπουμε τι κάρτα θα ζητάει για max settings.

Witcher 3 ολα full ειχα 28-32 fps με 7970 και 1090τ 3.2 χωρις οβερκλοκ πουθενα.

Με επεξεργαστη της προκοπης και με 480 νομιζω θα τρεχεις τα παντα 50-60.

Τωρα αν θες 60 κολημενα πας αλλου.Βαλε οριο 50 fps και μετα 60 fps και φωναξε καποιον να σου πει αν καταλαβαινει την διαφορα.

Εγω που το δοκιμασα σε 2 φιλους δεν καταλαβε κανενας.Ουτε το δικο μου ματι επιανε την διαφορα.

Απο εκει και περα ολα ειναι και λιγο θεμα ιδεας.

Δημοσ.

Είναι μικρή η διαφορά 50>60FPS αλλά και πάλι, το σταθερό 60άρι είναι εντελώς fluid(Εφόσον έχεις και G-Sync/FreeSync monitor όμως) αλλιώς μπορεί να βλέπεις σπασίματα ή και stuttering(Με V-Sync). Και φυσικά αν έχεις monitor με πολλά Hz, βλέπεις διαφορές στην κίνηση και σε >60FPS, αλλιώς μόνο στην κίνηση του mouse καταλαβαίνεις την διαφορά(Με 60Hz monitor). Πάντως το να περιμένει κάποιος 50άρια στα νέα απαιτητικά παιχνίδια με μια μεσαία κάρτα, μάλλον είναι αθεράπευτα ρομαντικός.

Δημοσ.

Ολα αυτα που εγραψα ειναι σε μονιτορ 1080p asus v247 55-75hz λεει η asus.
Τι να πω δεν εχω κανει και ιδιαιτερη αναλυση στο θεμα.Εγω απο παλια αν επιανε το Game 40FPS ημουν ευχαριστημενος ^_^.

Οσο για την τιμη μεχρι 300ευρα για τα 8gb δινω.
Παραπανω μετα θα το αφησω κανα 2 μηνες για φθηνοτερη 980ti/1070.

Edit.Πλακα πλακα γερμανια αυτην τη στιγμη 980ti hall of fame τσιμπας με 480 ευρα.

Αν και ειμαι amdακιας λιγο παραπανω, την hall of fame την ειχα ποθο χαχα.

Δημοσ.

Ολα αυτα που εγραψα ειναι σε μονιτορ 1080p asus v247 55-75hz λεει η asus.

Τι να πω δεν εχω κανει και ιδιαιτερη αναλυση στο θεμα.Εγω απο παλια αν επιανε το Game 40FPS ημουν ευχαριστημενος ^_^.

Οσο για την τιμη μεχρι 300ευρα για τα 8gb δινω.

Παραπανω μετα θα το αφησω κανα 2 μηνες για φθηνοτερη 980ti/1070.

Και εγώ μέχρι τόσο δίνω. Η 980ti/1070 θα κοστίζουν πολύ πιο πάνω απο 300+ €...

Δημοσ.

Witcher 3 ολα full ειχα 28-32 fps με 7970 και 1090τ 3.2 χωρις οβερκλοκ πουθενα.

Με επεξεργαστη της προκοπης και με 480 νομιζω θα τρεχεις τα παντα 50-60.

Τωρα αν θες 60 κολημενα πας αλλου.Βαλε οριο 50 fps και μετα 60 fps και φωναξε καποιον να σου πει αν καταλαβαινει την διαφορα.

Εγω που το δοκιμασα σε 2 φιλους δεν καταλαβε κανενας.Ουτε το δικο μου ματι επιανε την διαφορα.

Απο εκει και περα ολα ειναι και λιγο θεμα ιδεας.

Το Witcher 3 ομως ειναι ηδη παιχνιδι πανω απο 1 ετους που βγηκε.Το νοημα δεν ειναι αν θα σηκωνει η νεα καρτα παιχνιδια προηγουμενης χρονιας αλλα τι θα κανει σε παιχνιδια του σημερα/αυριο(κυριως την ιδια χρονια).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...