Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για να βαλω το nail in the coffin,επίσημη τιμή αυστραλία 450 δολλάρια.Παρόμοιες τιμές με την msi 970 εκει,οπότε αλλη μια ενδειξη οτι θα εχει 330~ ευρώ.Δεν χωράει αμφιβολία.Που ειναι το 200~ msrp?

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορώ αν πίστεψε κανείς ότι θα έφτανε στα 200€. Δεν υπήρχε τέτοια πιθανότητα τέτοιες επιδόσεις σε τέτοια τιμή..

Δημοσ.

Αν δεν είναι ισχυρότερη από μια 970 ,τουλάχιστον ένα +15 με 20% τρώει άκυρο από μενα!

Στα ίδια με μια κλοκαρισμένη 970 θα είναι πιστεύω οπότε από εμένα έχει φάει ήδη άκυρο. :P (κάτοχος 970 G1)

Δημοσ.

Κάποιος το είχε πει μπορεί και στο ίδιο thread κράτα μικρό καλάθι. Αν δε βγουν κανονικά μετρήσεις εγώ δεν έχω άποψη επί του θέματος εύχομαι όμως να με εκπλήξει θετικά αυτή η εταιρεία.

Δημοσ.

Πολύ φθηνές 970 και 960 δεν πιστεύω να βρει κανείς, ειδικά στην ελλάδα που δεν υπάρχει κανένα σοβαρό στοκ,

να πεις ότι θα "ξεστοκάρουν". Απλά θα αποσυρθούν από την αγορά. Έτσι γινόταν πάντα.

Δημοσ.

Και για να βαλω το nail in the coffin,επίσημη τιμή αυστραλία 450 δολλάρια.Παρόμοιες τιμές με την msi 970 εκει,οπότε αλλη μια ενδειξη οτι θα εχει 330~ ευρώ.Δεν χωράει αμφιβολία.Που ειναι το 200~ msrp?

΄Οπως έχω γράψει ήδη αρκετές φορές στην ενότητα για arctic islands, η 8 GB έκδοση έχει MSRP $225 όπου πάντα η προτεινόμενη αυτή τιμή είναι ΧΩΡΙΣ φόρο προστιθέμενης αξίας. Με 24% ΦΠΑ η τιμή αυτόματα ανεβαίνει στα $279 που αντιστοιχεί στα 250+ ευρώ. ΄Ελα που υπάρχουν κι άλλες επιβαρύνσεις από κει και πέρα.

Για την 4 γίγα έκδοση που έχει MSRP $199 επίσης δεν βλέπω τιμή κάτω από 250 ευρώ.

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ φθηνές 970 και 960 δεν πιστεύω να βρει κανείς, ειδικά στην ελλάδα που δεν υπάρχει κανένα σοβαρό στοκ,

να πεις ότι θα "ξεστοκάρουν". Απλά θα αποσυρθούν από την αγορά. Έτσι γινόταν πάντα.

ε θα τις παραγγειλουμε απ εξω, αν η gtx970 εχει 200€ απ εξω εγω την παιρνω αμεσα.

Δημοσ.

250 ευρώ για την έκδοση με τα 8 γίγα μνήμης είναι μούρλια για όποιον θέλει μια φτηνή και καλή κάρτα για χαλαρό gaming. Την 4άρα ούτε εγώ θα την πρότεινα, θα 'ναι κρίμα να έχει ισχύ ο πυρήνας και να σε περιορίζει η μνήμη στις υφές.

Δημοσ.

250 ευρώ για την έκδοση με τα 8 γίγα μνήμης είναι μούρλια για όποιον θέλει μια φτηνή και καλή κάρτα για χαλαρό gaming. Την 4άρα ούτε εγώ θα την πρότεινα, θα 'ναι κρίμα να έχει ισχύ ο πυρήνας και να σε περιορίζει η μνήμη στις υφές.

Οτι μια 480 με επιδοσεις κοντα σε 980,ειναι για χαλαρο gaming.Οτι μια 290-290Χ(απο τις οποιες θα ειναι πιο γρηγορη) αυτη τη στιγμη,κανει μονο για χαλαρο gaming. :blink: Εκτος αν μιλατε για αλλη καρτα.Παντως συμφωνω οτι αν οι επιδοσεις της ειναι αυτες που λενε,τα 4GB μπορει να ειναι και σχετικα λιγα.

• Like 4
Δημοσ.

Μεσαία καρτούλα είναι, άρα ναι, για χαλαρό gaming είναι. Οι απαιτητικοί που δεν θέλουν να ρίχνουν settings κλπ θα πάνε σε ακριβότερες κάρτες.

Δημοσ.

Μεσαία καρτούλα είναι, άρα ναι, για χαλαρό gaming είναι. Οι απαιτητικοί που δεν θέλουν να ρίχνουν settings κλπ θα πάνε σε ακριβότερες κάρτες.

Για χαλαρό gaming είναι Low end κάρτες πχ RX460. Η RX 480 είναι μεσαία κάρτα και ότι πρέπει για να maxαρεις σε 1080p. Άρα ΔΕΝ  είναι για χαλαρό gaming.

Δημοσ.

Οτι μια 480 με επιδοσεις κοντα σε 980,ειναι για χαλαρο gaming.Οτι μια 290-290Χ(απο τις οποιες θα ειναι πιο γρηγορη) αυτη τη στιγμη,κανει μονο για χαλαρο gaming. :blink: Εκτος αν μιλατε για αλλη καρτα.Παντως συμφωνω οτι αν οι επιδοσεις της ειναι αυτες που λενε,τα 4GB μπορει να ειναι και σχετικα λιγα.

Μην είμαστε τόσο σιγουροι  για 290x...

Δημοσ.

Για χαλαρό gaming είναι Low end κάρτες πχ RX460. Η RX 480 είναι μεσαία κάρτα και ότι πρέπει για να maxαρεις σε 1080p. Άρα ΔΕΝ  είναι για χαλαρό gaming.

Στα παιχνίδια που ΘΑ βγουν, δεν θα max-άρει ούτε η 1070, να 'σαι σίγουρος..Και φυσικά μιλάω για 1080P@60.

Δημοσ.

250euro????????????Άρχισαν είδη οι αναφορές για άνω των 300 και βάλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...