Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει κανείς να πάρει την 4άρα ακόμα και για 1080p εκτός αν σκοπεύει να κάνει αναβάθμιση σε 12-18 μήνες από τώρα.

γενικοτερα καινουργια καρτα πλεον με 4γιγα ειναι ακυρη...εδω οπως παμε σε λιγο δε θα φτανουν ουτε τα 8 "λεμε τωρα" ....

αλλα νταξ...πως θα πουλησουν και καμια καρτουλα...αν σταματησουν οι απαιτησεις σε θεμα μνημης..θα βρουν κατι αλλο να μας λειπει και να μενουμε πισω...:P ...

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πιστεύεις παραπάνω από 300;

Eγω βαζοντας χοντρα χοντρα τα εξοδα που θελει για να ερθει η καρτα πιστευω οτι θα παιξει γυρω στα 280-300 ειδικα τους πρωτους 1-2 μηνες κυκλοφοριας ,

Oσο για τα 4 η 8 Gb πιστευω οτι οταν μιλαμε για mid range καρτα τα 4 ειναι μια χαρα

• Like 2
Δημοσ.

Για 1080 δε φτανουν τα 4 γιγα?

Δε νομιζω βρε παιδια.

Περα απο το doom στα nightmare,τι ζηταει παραπανω?

Τη σκεφτομαι και εγω παρα πολυ τη 480 εαν τη βρω κανα 250αρι μετα απο λιγο καιρο.

Γλυκοκοιταζω βεβαια και τις 280Χ που τις δινουν πλεον 160 αλλα ειναι αρκετη η διαφορα στην αποδοση απο οτι φαινεται.

Δημοσ.

Προσωπικη εκτιμηση, οι καρτες των 4gb, κεντρικη Ευρωπη, θα ειναι αναλογα τον κατασκευαστη απο 230-260 ευρω,ενω αυτες με τα 8gb απο 260-300,το πολυ 320.Εγω γνωστο και θα μου την στειλει απο Πραγα,αφου τον πληρωσω μεσω western union η internet banking.

Εναλλακτικα αν καποιος αναγκαστικα θα ψωνισει απο Ελλαδα,μπορει να περιμενει λιγους μηνες να πεσουν οι τιμες.Καιρος να διαβασουν μερικοι και κανενα βιβλιο. :devil:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Προσωπικη εκτιμηση, οι καρτες των 4gb, κεντρικη Ευρωπη, θα ειναι αναλογα τον κατασκευαστη απο 230-260 ευρω,ενω αυτες με τα 8gb απο 260-300,το πολυ 320.Εγω γνωστο και θα μου την στειλει απο Πραγα,αφου τον πληρωσω μεσω western union η internet banking.

Εναλλακτικα αν καποιος αναγκαστικα θα ψωνισει απο Ελλαδα,μπορει να περιμενει λιγους μηνες να πεσουν οι τιμες.Καιρος να διαβασουν μερικοι και κανενα βιβλιο. :devil:

199 δολαρια/ευρω αναφερουν για το μοντελο τον 4GB στην παρουσιαση η AMD , μονο το ελληνικο ΦΠΑ να βαλεις πηγες μανι μανι στα 248 ,

αυτο χωρις κερδος καταστηματος, εξοδα τελωνειου, παγια εξοδα καταστηματος κτλ

Δημοσ.

ασχετος τιμης εγω το ξαναλεω να εχετε υποψιν σας και οποιος θελει ακουει...καρτα ισαξια και ανωτερη απο 960 καινουργια με 4γιγα πλεον ειναι ακυρη...θα σας περιορισει κατα πολυ... και μιλαω για 1080π .... 

ηδη με την 960 εκτος καποια παιχνιδια που ειναι κολλημενη στα 4γιγα χρηση αλλα οκ δεν εχει θεμα...αρχισαν καποια που ενω σε περνει για παραπανω σεττινγκς απο θεμα φπς...δεν σε περνει απο μνημη και τρως πακετακι...π.χ tomb raider...

ποσο μαλλον οταν μιλαμε για καρτες που θα εχουν πολυ καλυτερη αποδοση οποτε θα μπορεις να ανεβασεις και αλλο τα σεττινγκς ...

και φυσικα μελλοντικα παιχνιδια που θα εχουν αναλογες απαιτησεις κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

199 δολαρια/ευρω αναφερουν για το μοντελο τον 4GB στην παρουσιαση η AMD , μονο το ελληνικο ΦΠΑ να βαλεις πηγες μανι μανι στα 248 ,

αυτο χωρις κερδος καταστηματος, εξοδα τελωνειου, παγια εξοδα καταστηματος κτλ

Απο Ευρωπη ανεφερα που καποια μεγαλα καταστηματα εχουν καλυτερες τιμες λογω ογκου παραγγελιων.Προσωπικα μαλλον δεν θα αγορασω απο Ελλαδα.

• Moderators
Δημοσ.

Απο Ευρωπη ανεφερα που καποια μεγαλα καταστηματα εχουν καλυτερες τιμες λογω ογκου παραγγελιων.Προσωπικα μαλλον δεν θα αγορασω απο Ελλαδα.

Γιατι εξωτερικό δεν έχουν φορολογία και τελωνεια?
Δημοσ.

για μια κάρτα στο μεσαίο κομμάτι της αγοράς είναι λίγα τα 4GB για 1080 gamming?

παρε τότε μία με 104GB να μην ξεμείνεις στα σίγουρα

ΥΓ

Εχεις δει την πραγματική διαφορά απόδοσης στα 1080 μεταξύ 2GB & 4GB με ίδια gpu , ίδια συχνότητα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ΥΓ

Εχεις δει την πραγματική διαφορά απόδοσης στα 1080 μεταξύ 2GB & 4GB με ίδια gpu , ίδια συχνότητα?

Ανάλογα το παιχνίδι, και πόσα φίλτρα βάζεις στις επιλογές

Σημαντικά λιγότερα έξοδα? Η μόνη σημαντική διαφορά είναι το ΦΠΑ, μην περιμένεις τρομερές διάφορες με Ελλάδα, βέβαια αρχικά πολύ κάνουν πολύ ένα μεγάλο λάθος συγκρίνουν τιμές φυσικών καταστημάτων με τιμές eshop

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ

Εχεις δει την πραγματική διαφορά απόδοσης στα 1080 μεταξύ 2GB & 4GB με ίδια gpu , ίδια συχνότητα?

εγω τα εχω δει γιατι ειχα 960 με 2 γιγα και με 4 και ξερω ακριβως ποιες ειναι η διαφορες και δεν ειναι μονο θεμα φπς...

αλλα και το stuttering που τρως μολις τελειωνει η μνημη...

και ποσο μαλλον ξαναλεω στης καινουργιες καρτες που θα ειναι ανωτερες σε επιδοσεις απο την 960...και τα 4γιγα δε θα φτανουν ουτε για αστειο.."οχι σε ολα τα παιχνιδια φυσικα"

και αμα θες βαλε λαρα να πεξεις με 2γιγα μνημη και καλη σου τυχη με τα medium και αν......

εσυ ταχεις δει ?

και οπως ειπα οποιος θελει ας παρει και με 1γιγα κανενα προβλημα εγω τη γνωμη μου την ειπα στο θεμα..οποιος θελει ακουει...

• Like 1
Δημοσ.

εγω τα εχω δει γιατι ειχα 960 με 2 γιγα και με 4 και ξερω ακριβως ποιες ειναι η διαφορες και δεν ειναι μονο θεμα φπς...

αλλα και το stuttering που τρως μολις τελειωνει η μνημη...

και ποσο μαλλον ξαναλεω στης καινουργιες καρτες που θα ειναι ανωτερες σε επιδοσεις απο την 960...και τα 4γιγα δε θα φτανουν ουτε για αστειο.."οχι σε ολα τα παιχνιδια φυσικα"

και αμα θες βαλε λαρα να πεξεις με 2γιγα μνημη και καλη σου τυχη με τα medium και αν......

εσυ ταχεις δει ?

και οπως ειπα οποιος θελει ας παρει και με 1γιγα κανενα προβλημα εγω τη γνωμη μου την ειπα στο θεμα..οποιος θελει ακουει...

Πες του δισκέτα : 2 με 4, σε τι; Plants VS Zombies? Βάλε κανα GTA V, Shadow of Mordor, Fallout 4 και Doom και παράτα μας, ρε μεγάλε...

• Like 1
Δημοσ.

εεεεε , καλά αν στις μεσαίες κάρτες είναι λίγα τα 4GB πάρε παραπάνω , σαν έναν που μου έδειχνε όλο καμάρι την ΑΤΙ 240/2GB RAM και μου έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η 650/1GB του φίλου του είναι ποιο γρήγορη.

• Like 1
Δημοσ.

εεεεε , καλά αν στις μεσαίες κάρτες είναι λίγα τα 4GB πάρε παραπάνω , σαν έναν που μου έδειχνε όλο καμάρι την ΑΤΙ 240/2GB RAM και μου έλεγε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η 650/1GB του φίλου του είναι ποιο γρήγορη.

τουλαχιστον δε θα ειμαι εγω αυτος που θα αναρωτιεται στο μελλον γιατι ενω παω με 60φπς εχω stuttering και drop frame στο παιχνιδι...

και ας ληξει εδω το θεμα...εγω εδωσα μια συμβουλη απλα για την 480 που συζηταμε...δεν μπηκα να κανω αντιπαραθεση...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...