Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες χωρις να ανεβει αλλο το budget, ηδη το εχω ανεβασει απο το αρχικο μου, εχω καταληξει σε αυτες τις δυο. Υπαρχει καποια αλλη καλυτερη?

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue49ku6400-49-smart-led-ultra-hd/prod8081263pp/

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue50ku6000-50-smart-led-ultra-hd/prod8081261pp/

Βασικα αν μπορειται πειτε μου και γιατι εχουν 80 ευρω διαφορα μεταξυ τους ενω εμενα μου φαινονται ιδιες

Δημοσ.

Την πρώτη μακραν. Εχει καλύτερο επεξεργαστή κινησης. Και περισσοτερα εγγεη HZ. Για το εξοχικο παντως ειναι πολυ καλες επιλογες και οι 2. Εδω αυτα τα μοντελα κανουν και για βασικες TV σε σπιτια κανονικα.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα γιατί δε πας σε 55άρα; Πόση απόσταση έχεις;

Οι 4k 55" έχουν χρήση στο μέτρο

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να πας σε φετινό μοντέλο και να το χρυσοπληρώσεις, πάνε καλύτερα σε αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/6568846/Samsung-UE55JU6400.html?from=autocomplete&keyphrase=55ju6400

55'' για να έχει και νόημα το 4Κ.

Βασικά το σκέφτηκα και εγώ και παράγγειλα την 55KU6400.

Την 55ju6800 την απέκλεισα λόγο θέματος σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό.

Η ju6400 έχει 50hz panel.

H καινούργια σειρά ku6400 παίζει HDR, έχει web browser, έχει crystal view.

Είδα από κοντά την ju6800 δίπλα με την 6400 και ήταν σαφώς καλύτερη η 6800. Είδα και δίπλα την ku6000 και ήταν εφάμιλη με την 6800. Ευελπιστώ η ku6400 να είναι εξίσου καλά.

Επίσης αν έδινε το media markt την ju6400 με 5 χρόνια εγγύηση θα την αγόραζα. Ο κωτσόβολος την έχει προσφορά με 2 χρόνια άρα αν βάλεις και επέκταση εγγύησης πάνε δίπλα δίπλα οικονομικά.

Δημοσ.

Βασικά το σκέφτηκα και εγώ και παράγγειλα την 55KU6400.

Την 55ju6800 την απέκλεισα λόγο θέματος σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό.

Η ju6400 έχει 50hz panel.

H καινούργια σειρά ku6400 παίζει HDR, έχει web browser, έχει crystal view.

Είδα από κοντά την ju6800 δίπλα με την 6400 και ήταν σαφώς καλύτερη η 6800. Είδα και δίπλα την ku6000 και ήταν εφάμιλη με την 6800. Ευελπιστώ η ku6400 να είναι εξίσου καλά.

Επίσης αν έδινε το media markt την ju6400 με 5 χρόνια εγγύηση θα την αγόραζα. Ο κωτσόβολος την έχει προσφορά με 2 χρόνια άρα αν βάλεις και επέκταση εγγύησης πάνε δίπλα δίπλα οικονομικά.

καπου σε εχασα. δεν με παιρνει 55αρα φιλε μου αρχικα. δεν φτανει ο χωρος. αποσταση ειναι 1,5-2m αναλογως που θα καθομαι. απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι η καλυτερη θα ειναι η ku6400? αλλος φιλος μου ειπε να παω με κλειστα ματια λογω HDR. τι λες και εσυ?

Δημοσ.

Το hdr εχει "ψιλα γραμματα" δεν νομιζω ενα  entry μοντελο να εχει το hardware (10bit panel) να το αποδοσει σωστα ουτε στα χρωματα ουτε στη φωτεινοτητα, λογικα απλα μπορει να διαβασει τα αρχειο, ψαχτε το στο net λεπτομεριες

Δημοσ.

καπου σε εχασα. δεν με παιρνει 55αρα φιλε μου αρχικα. δεν φτανει ο χωρος. αποσταση ειναι 1,5-2m αναλογως που θα καθομαι. απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι η καλυτερη θα ειναι η ku6400? αλλος φιλος μου ειπε να παω με κλειστα ματια λογω HDR. τι λες και εσυ?

Όχι θα σου πρότεινα την ju6400.

Βέβαια σε 50άρα υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Sony KD-49X8005C

Samsung UE50JU6400

Η sony είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Όχι θα σου πρότεινα την ju6400.

Βέβαια σε 50άρα υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Sony KD-49X8005C

Samsung UE50JU6400

Η sony είναι καλύτερη.

Γιατι ειναι η σονυ καλυτερη φιλε μου? Μπορεις να μου εξηγησεις με δυο λογια ή ειναι δυσκολο? Δε το λεω με ειρωνια. το διευκρινιζω γιατι μεσα στις γραμμες εδω μπορει να παρεξηγηθει το υφος του γραπτου.

Δημοσ.

Κοιτα, η sony ειναι στα συν οτι ειναι 100hz και εχει android και σιγουρα πιο ωραιο design.

το design ειναι υποκειμενικο. τα hz που τα γραφουν ρε γμτ γιατι δεν βγαζω ακρη. αυτη λεει 1500. προφανως δεν ειναι 1500 αλλα που το λεει ποσα ειναι?

Δημοσ.

στα ξενα site που κανουν review, googlare και θα βρεις πολλα πχ rtings.com

αν δεν κανω λαθος βεβαια η sony ειναι με ips panel.

Δημοσ.

Γενικά ή Sony στην σειρά 800x και 850x αν και φοράνε panel της lg έχουν καλύτερη εικόνα αν φοράνε VA panel.

Επίσης είναι πραγματικά 120hz panel και όχι 60αρια με emulation για περισσότερα.

Αυτό βέβαια μετράει κυρίως για action movies και αθλητικά.

Έχει Android δηλαδή kodi και browser. Έχει βέβαια και το Android τα θέματα του. Τώρα τελευταία το στρωσανε.

Αν όντως ή 49 φοράει ips τότε αστο μακρυά.

Αλλα μπορεί το ίδιο μοντέλο φοράει άλλο πάνελ ανά μέγεθος δηλαδή έλεος.και το κάνουν όλοι.

Πχ πολύ καλή επιλογή ή 50ju6800 αλλά όχι ή 55ju6800.

Δημοσ.

Το kodi με ενδιαφέρει πολύ. Αλλά τι διαφορά έχει αν δεν έχω ας πούμε Android και το κάνω share screen από το tablet μου στην οθόνη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...