rafinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδιά. Σε ένα android webview κάνω τα παρακάτω. Έχω ένα php αρχείο σε ένα σέρβερ και το καλώ σε ένα iframe ώστε να μου εμφανίσει κάποια πράγματα. Ο τρόπος που το καλώ είναι ο εξής: $('#iframe').attr('src','mylink.php'); Με ένα άλλο κουμπί όταν πηγαίνω πίσω το κάνω clear ως εξής: $('#iframe').attr('src','about:blank'); Στο αρχείο php ανοίγω ένα txt που κάθε γραμμή του είναι της μορφής: username,password,score Την πρώτη φορά που γίνεται η κλήση στο iframe εμφανίζονται όλα όπως πρέπει. Αν γίνει όμως αλλαγή στο αρχείο text και προστεθεί κάποια γραμμή δεν μου την εμφανίζει όταν ξανακαλώ το λινκ με τον ίδιο τρόπο. Για να την εμφανίσει πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις της android συσκευής, να κάνω clear τα data της εφαρμογής και να την ξαναχρησιμοποιήσω σαν να ήταν η πρώτη φορά. Με λίγα λόγια νομίζω πως κατά κάποιο τρόπο κρατάει τα προηγούμενα αρχεία σε μια cache ή κάτι αντίστοιχο.... Αν και επειδή το τέσταρα, έσβησα γραμμές αλλά συνέχιζε να μου εμφανίζει όλες τις προηγούμενες, ενώ όταν άλλαξα το score μου το εμφάνισε κανονικά, παρόλο που συνέχιζε να εμφανίζει και τις παλιές γραμμές... Αρχικά σκέφτηκα πως φταίει το αρχείο php αλλά μέσω browser στο pc τρέχει κανονικότατα και εμφανίζει τα πάντα όπως πρέπει. Κάπου εδώ να πω ότι οι κλήσεις κτλ όπως καταλάβατε γίνονται με jquery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα