skiabox Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 κι εσυ στα φιλαρακια σου να πεις οτι λενε "ανοησιες" οταν κανετε σοβαρη κουβεντα γιατι εγω δεν σηκωνω και δευτερον σε οποιο site και να μπεις θα το διαβασεις, ρωτα γιατρο αν θες, δεν με αφορα Όλοι οι Έλληνες είναι έτοιμοι να αρπαχτούν με τους συμπολίτες τους εκτός και αν αυτοί ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία (απαγορεύεται από τους κανόνες του forum να την αναφέρω). Εκεί κάνουν 15 υποκλίσεις. 1
l337 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 κι εσυ στα φιλαρακια σου να πεις οτι λενε "ανοησιες" οταν κανετε σοβαρη κουβεντα γιατι εγω δεν σηκωνω και δευτερον σε οποιο site και να μπεις θα το διαβασεις, ρωτα γιατρο αν θες, δεν με αφορα Ήμουν σίγουρος πως θα το έριχνες στο καλαματιανό αλλά -πράγματικά- δεν περίμενα τόσο ανόητη απάντηση. Δεν πρόκειται να κάτσω να σε ταίσω, είναι δικό σου θέμα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Κουνούπια δεν έχουμε ακόμα πολλά, αυτή την στιγμή ρίχνω καντήλια απ' τα νεύρα μου εδώ που είμαι στο pc, τρώω ένα κρουασάν σοκολάτας και μια ενοχλητική κολόμυγα κάνει σβούρες γύρω από το κεφάλι μου, ακουμπάει και στα μαλλιά μου και μου δημιουργεί φαγούρα, κάθησε σε κάποια φάση και λίγο πάνω στο κρουασάν με αποτέλεσμα να μην δαγκώσω το κομμάτι εκείνο. 1
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ευχαριστούμε για τα links. Το 2ο νομίζω βολεύει πιο πολύ γιατί ψεκάζεις κατευθείαν χωρίς να αραιώνεις. Ξέρουμε τιμές; Το 1ο όμως, μου είπαν οι φίλοι μου, ότι το ψεκάζουν και για μέρες δεν τους ακουμπά ξανά κουνούπι, ακόμα και στον κήπο πάνω στο γκαζόν. Ίσως είναι καλύτερη λύση για κουνούπια, με κάθε επιφύλαξη. http://www.skroutz.gr/s/9016778/Gemma-Draker-RTU-400ml.html http://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control.html?keyphrase=draker+10-2
skiabox Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 BritGreek : Μα ουσιαστικά το ίδιο προϊόν είναι. Η τιμή του spray είναι και πολύ καλή από ότι βλέπω.
BritGreek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παιδιά προσοχή όταν το χρησιμοποιήσετε, γιατί όντως κάνει δουλειά ΚΑΙ για τις κατσαρίδες γιατί θα αρχίσουν να τρέχουν μπροστά σας από σημεία που δεν φαντάζεστε. Σε σπίτι με πολλές αποτυχημένες απολυμάνσεις, ψεκάζοντας με αυτό που διαλύεις εσύ σε νερό, έτρεχαν κατσαρίδες από το πουθενά. Ειδικά όταν έριξα στα σιφώνια και περιμετρικά στις ντουλάπες. Δεν χρειάζεται να περιγράψω τι έγινε από στριγκλιές των γυναικών που βρίσκονταν στο χώρο. Να πω την αλήθεια κι εγώ ψάρωσα γιατί άλλο να βλέπεις μια κατσαρίδα και να τη σκοτώνεις, κι άλλο να βλέπεις 15 να εμφανίζονται και να τρέχουν σε 15 διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Και μιλάω για σπίτι το οποίο καθαρίζεται κάθε δύο ημέρες και τα πατώματα σφουγγαρίζονται με χλωρίνη, καθώς έχουμε ένα κόλλημα με την καθαριότητα. Κάτι έχει παιχτεί στο δρόμο μας, γιατί όλες οι πολυκατοικίες έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Κουνούπια επίσης, μόνο ψόφια βρίσκουμε στο πάτωμα. Χωρίς να είναι τα παιδιά στο σπίτι, ψέκασα παντού εκτός από τα παιδικά δωμάτια, γιατί ο παιδίατρος απαγόρευσε οποιαδήποτε τέτοια απολύμανση σε χώρο που υπάρχουν παιδιά, την πυλωτή, το βόθρο και τον κήπο στις γωνίες. Δεν ήξερα ότι το σπίτι μου ήταν παράρτημα των κεντρικών των κατσαρίδων. Δουλεύει και από χτες δεν έχω δει κατσαρίδα, ούτε με έχει ενοχλήσει κουνούπι. Προφανώς δουλεύουν κι άλλες μάρκες. Εγώ δοκίμασα αυτή.
sam75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παιδιά προσοχή όταν το χρησιμοποιήσετε, γιατί όντως κάνει δουλειά ΚΑΙ για τις κατσαρίδες γιατί θα αρχίσουν να τρέχουν μπροστά σας από σημεία που δεν φαντάζεστε. Σε σπίτι με πολλές αποτυχημένες απολυμάνσεις, ψεκάζοντας με αυτό που διαλύεις εσύ σε νερό, έτρεχαν κατσαρίδες από το πουθενά. Ειδικά όταν έριξα στα σιφώνια και περιμετρικά στις ντουλάπες. Δεν χρειάζεται να περιγράψω τι έγινε από στριγκλιές των γυναικών που βρίσκονταν στο χώρο. Να πω την αλήθεια κι εγώ ψάρωσα γιατί άλλο να βλέπεις μια κατσαρίδα και να τη σκοτώνεις, κι άλλο να βλέπεις 15 να εμφανίζονται και να τρέχουν σε 15 διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Και μιλάω για σπίτι το οποίο καθαρίζεται κάθε δύο ημέρες και τα πατώματα σφουγγαρίζονται με χλωρίνη, καθώς έχουμε ένα κόλλημα με την καθαριότητα. Κάτι έχει παιχτεί στο δρόμο μας, γιατί όλες οι πολυκατοικίες έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Κουνούπια επίσης, μόνο ψόφια βρίσκουμε στο πάτωμα. Χωρίς να είναι τα παιδιά στο σπίτι, ψέκασα παντού εκτός από τα παιδικά δωμάτια, γιατί ο παιδίατρος απαγόρευσε οποιαδήποτε τέτοια απολύμανση σε χώρο που υπάρχουν παιδιά, την πυλωτή, το βόθρο και τον κήπο στις γωνίες. Δεν ήξερα ότι το σπίτι μου ήταν παράρτημα των κεντρικών των κατσαρίδων. Δουλεύει και από χτες δεν έχω δει κατσαρίδα, ούτε με έχει ενοχλήσει κουνούπι. Προφανώς δουλεύουν κι άλλες μάρκες. Εγώ δοκίμασα αυτή. εμενα μαστορας που ασχολειται με αυτα ( εντομα κλπ) μου ειπε οτι οι κατσαριδες πανε και κανουν αταξιας στα καθαρα ! Αληθεια ψεματα δεν ξερω...ΜΕ 25 ευρω φιλε δεν εχω ξαναδει ποτε κατσαριδα σπιτι μου εδω και 2 χρονια ! Σου βαζει αυτος ενα υλικο δνε ξερω τι και φευγουν ολες! Απο μυρμηγκια εχεις ;
Apoll Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Νομίζεις. Πχ Αγγλία: http://www.thegreekdeli.com/shop/index.php?route=product/category&path=10 http://agoragreekdelicacies.co.uk/shop/4570272296/tsipouro-tirnavos-500ml-without-anise/4314562 Like για το post σου. Πήρα αυτό του Τιρνάβου, με γλυκάνισο (κάμποσα μπουκάλια). Αδελφέ, η Αγγλία απέκτησε νέα όψη. 1
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 BritGreek : Μα ουσιαστικά το ίδιο προϊόν είναι. Η τιμή του spray είναι και πολύ καλή από ότι βλέπω. Τελικά δεν είναι το ίδιο προϊόν. Το 10-2 δεν είναι για κατσαρίδες. Ψεκάζουν εσωτερικά και σε κήπους κυρίως για τα κουνούπια. Μου το είπαν στο φυτώριο που πήγα.
patrickdrd Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 συναδελφος μου ειπε ψεκαζεται με hansaplast και δεν την ζυγωνουν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Υποθέτω ότι εννοείς συγκεκριμένα αυτό http://www.bestprice.gr/item/2154640188/hansaplast-insect-repellent-spray-100ml.html?qid=37sI0hFOy8k_a23e5&seq=1 κι όχι αυτά για τις πληγές 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 wtf ? , στο "δίκτυα και ασφάλεια" είμουν , πως βρέθηκα να διαβάζω για τα κουνούπια ?
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αυτή τη στιγμή έχω 2 τσιρότα για κουνούπια κολλημένα πάνω μου, ένα 'ματάκι' πρίζας εσωτερικού χώρου και έβαλα και ένα φιδάκι έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα