Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ εύκολα. Μετακομίζεις στην Βόρεια Ευρώπη. Όχι μόνο θα έχεις δουλειά, αν έχεις όρεξη, αλλά γλυτώνεις και από τα κουνούπια αλλά και από τον καύσωνα.

Το μόνο αρνητικό, δεν έχει τσίπουρο.

Έτσι νόμιζα και εγώ, αλλά σε Νορβηγία Σουιδία κτλ γίνεται της κακομοίρας από κουνούπια το καλοκαίρι διότι έχουν πολλούς βάλτους και λίμνες.

Και επιπλέον στα δάση τους έχουν τσιμπούρια που μεταδίδουν τη νόσο του Lyme.

• Like 2
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο εξοχικο ειμαστε τιγκα στο κνουπ, τιγκα στις ελιες κιολας, μαλλον παιζουν ρολο,

τι κανουμε; σιτες στα παραθυρα, χρονια τωρα, με προσοχη τα μπαινω/βγαινω,

κλεινει η πορτα σφαιρα, (υπαρχει και γατι εξαλλου, ουτε αυτο θελουμε να την κανει

γιατι θα ρθει το πρωι), ταμπλετες βαζουμε καμια φορα, αλλα μετα απο τοσα χρονια

εχουν ληξει, πηρα κι ενα συστημα με υγρο, μετρια πραγματα δεν εμεινα ευχαριστημενος,

οποτε σε ολες τις περιπτωσεις η καλυτερη λυση ειναι ή τα κυνηγας ή

περιμενεις να στην πεσουν να τους την μπουμπουνισεις (αν σου κατσει),

γενικως παντως "στανταρ" λυση για τα κουνουπια δεν υπαρχει

Δημοσ.

Πολύ εύκολα. Μετακομίζεις στην Βόρεια Ευρώπη. Όχι μόνο θα έχεις δουλειά, αν έχεις όρεξη, αλλά γλυτώνεις και από τα κουνούπια αλλά και από τον καύσωνα.

Deal breaker, που λένε και στις προσφορές! :D

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί όχι πιο δυτικά αλλά στον ίδιο παράλληλο;

Γλυτώνεις και τα κερατιάτικα της Ευρωπαικής γραφειοκρατίας (δεν αισθάνεσαι ψυχολογικά πιεσμένος που αντί να πάνε στις τσέπες σου πάνε τόσα λεφτά σε γραφειοκράτες);

Δημοσ.

Κάτι μηχανήματα με λάμπες κάνουν δουλειά;; έχει για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Δημοσ.

Σπρέι σπιτικό,από 20 σταγόνες έλαιο σιτρονέλας και ευκαλύπτου σε 100 ml νερό.

Καλή ανακίνηση πριν το ψέκασμα,

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι μηχανήματα με λάμπες κάνουν δουλειά;; έχει για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Είναι σούπερ αυτά αλλά θέλει μεγάλο μέγεθος, ειδικά για έξω. Που και που βέβαια σκοτώνει και πεταλουδάκια που εγώ τα λυπάμαι. Μαζεύει τα πάντα δηλαδή, όχι μόνο κουνούπια.

Δημοσ.

Είναι σούπερ αυτά αλλά θέλει μεγάλο μέγεθος, ειδικά για έξω. Που και που βέβαια σκοτώνει και πεταλουδάκια που εγώ τα λυπάμαι. Μαζεύει τα πάντα δηλαδή, όχι μόνο κουνούπια.

Για μέσα τι μέγεθός θέλει; είδα στο Leroy ένα ωραίο προχτές με 15 ευρώ, αρκετά μεγάλο.

Δημοσ.

Νομίζεις.  :) Πχ Αγγλία:

http://www.thegreekdeli.com/shop/index.php?route=product/category&path=10

http://agoragreekdelicacies.co.uk/shop/4570272296/tsipouro-tirnavos-500ml-without-anise/4314562

Like για το post σου.

Δημοσ.

Αυτές οι συσκευές εσωτερικού χώρου που έχουν αυτό το μπλέ φως και καίνε τα κουνούπια μόλις πλησιάσουν αξίζουν τελικά; 

Δημοσ.

Αυτές οι συσκευές εσωτερικού χώρου που έχουν αυτό το μπλέ φως και καίνε τα κουνούπια μόλις πλησιάσουν αξίζουν τελικά;

Αυτο θέλω να μάθω κ εγώ

Δημοσ.

Εντωμεταξύ εγώ έχω θέμα και με τις νυχτοπεταλούδες.

Μιλάμε για σμήνη ολόκληρα!

Σκοτώνω 4-5 κάθε βράδυ.

Δημοσ.

Οι συσκευές με τη λάμπα που καίνε τα έντομα είναι καλές, αλλά μόνο ως συμπληρωματικές και οι πολύ μικρές δεν κάνουν τίποτα. Επίσης κάνουν και πολύ θόρυβο την ώρα που καίγονται τα έντομα, με αποτέλεσμα να τρομάζει κανείς μερικές φορές. Εμένα πχ μου ξυπνάει τα μωρά (κλαίγοντας).

Υπάρχει ένα Ιταλικό υγρό στην αγορά, το οποίο λένε ότι είναι ακίνδυνο για τους ανθρώπους. Το αγοράζουν πολλοί που έχουν κήπους με δέντρα και γκαζόν. Ψεκάζουν μέσα στο σπίτι τους στους τοίχους, έξω στα πιατάκια των γλαστρών και το γκαζόν, και μετά μπορούν και κάθονται για αρκετές ημέρες έξω χωρίς καν φιδάκι. Αν θέλετε ρωτάω για να μάθω το όνομα. Είναι πολύ δημοφιλές στα εξοχικά σπίτια εδώ που είμαι και κοστίζει περίπου 15-20 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Αραιώνεται σε νερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...