earl21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω στα σχέδια μου να πάρω pc (διότι με το λάπτοπ που έχω δεν την βγάζουμε ) κάπου στα 750€Ποσό που θα διαθέσω: 750€ (θα ανεβάσω φωτο π θα δείχνει κ 2 χειριστήρια XBOX 360 μην δώσετε σημασία)Χρήση υπολογιστή: Casual Gaming (PES, FIFA, NBA 2K, Need for Speed, Madden NFL, GTA 5, Call of Duty και Battlefield), κανένα βιντεάκι στο Youtube, εργασίες σχολείου Ειδικά προγράμματα: ίσως να θεωρήσουμε το Microsoft Office 2016 (όλο το pack)Οθόνη: Προς το παρόν έχω μια 27άρα TV LG, αλλά προτείνετε κάποια μέχρι 130€Πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι: Πληκτρολόγιο & ποντίκι ή θα πάρω ένα microsoft απλό ή coolermaster devastator. Ηχεία έχω την TVΤοποθεσία: Μαραθώνα μένω αλλά δεν έχει σημασία γιατί θα τα πάρω από το τοπικό μαγαζίΣυναρμολόγηση PC: Alone OS: ΌχιΣημειώσεις:1) Είχα στο νου μου να πάω μόνο σε SSD και αργότερα να πάρω μηχανικό θέλω γνώμη...2) Το όλο θέμα όσον αφορά το design θα παίξω σε μαύρο-κόκκινο3) Το Aerocool Aero-500 ΔΕΝ είναι διαθέσιμο στο κατάστημα...4) Το build π στέλνω στην φωτο είναι στα 740€ από το τοπικό κατάστημα5) Φανάκια 120mm με κόκκινο led και Led ταινία κόκκινη τι προτείνετε;;Πώς είναι;; Τι να αλλάξω;;Ευχαριστώ για το χρόνο σας EDIT: Βάλτε και SSD αν μπορείτε... θα τον χρειαστώ
cpttony Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, αρκετά καλή η σύνθεσή σου. Θα άνω όμως κάποιες αλλαγές. Κουτί θα έλεγα το Zalman Z9 Neo (από eshop, ~56 ευρώ) ή στα ίδια χρήματα με το Aero 500 από το skroutz αυτό (GPU μέχρι 37.5 εκ.). Μνήμες καλύτερα βάλε 1 dimm που να σου μείνει ένα slot άδειο και να βάλεις κάποια στιγμή άλλο ένα των 8GB. SSD θα έλεγα αυτόν. Κάρτα γραφικών δεν θα βάλεις τώρα, εξάλλου δεν υπάρχουν νέα παιχνίδια αυτή την περίοδο, θα περιμένεις σε κανένα μήνα τις νέες από πλευράς AMD (RΧ 480, RX 470 (?) ). Fans, ας πει κάποιος άλλος! Μonitor αυτό ή το νεότερο μοντέλο 22" και τα δύο, οι 24 είναι 30 ευρώ περίπου ακριβότερα. Πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι: Πληκτρολόγιο & ποντίκι ή θα πάρω ένα microsoft απλό ή coolermaster devastator Μην το πάρεις. Έχει προβλήματα. Το είχε φίλος! Δεν ξέρω τι παίζει με το 2 1
earl21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ειχα σκεψεις για rx 480 αλλα εφοσον ζουμε στην ελλαδα φοβομουν την τιμη... Οσον αφορα το κουτι ωραια και τα 2 αλλα αποτι φαινεται θ παω στο φθηνοτερο... Αν μπορεις να απαντησεις να παω κατευθειαν σε ssd; η πρωτα hdd; BTW ακυρο... παιζει να ειμαι ο μονος π τ αρεσει το Madden NFL
cpttony Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ειχα σκεψεις για rx 480 αλλα εφοσον ζουμε στην ελλαδα φοβομουν την τιμη... Οσον αφορα το κουτι ωραια και τα 2 αλλα αποτι φαινεται θ παω στο φθηνοτερο... Αν μπορεις να απαντησεις να παω κατευθειαν σε ssd; η πρωτα hdd; Κοίτα η 480 θα έρθει εδώ στα 230-250 για τα 4GB και κοντά στα 300 για τα 8GB, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού εικάζω ότι θα έχει σταθεροποιηθεί η τιμή της. Από μια γρήγορη ματιά και το Aero αλλά και το VS φαίνεται να είναι παρόμοια (διαστάσεις, χώρους κλπ). SSD θα έχεις ταχύτητες αλλά όχι τον χώρο που προσφέρει ο HDD. Από σένα εξαρτάται..
Zandim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 για απλη χρηση σου επαρκει ενας ssd αρκει να τον εχεις μονο για λειτουργικο και παιχνιδια. αν θες να αποθηκευεις ταινιες και οτι κατεβαζεις απο το ιντερνετ μεσα τοτε δε θα σου φτασει. για την καρτα γραφικων κανε λιγο υπομονη ακομα, εγω προσφατα πουλησα τη δικια μου με προοπτικη να παρω την gtx 970 αλλα θα περιμενω κι εγω την rx480. Πανω απο 250 δε θα εχει, οποτε αξιζει η αναμονη.
katerinapn85 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πολυ καλο συστημα απλα στις μνημες βαλε ενα stick των 8gb αντι για 4+4
johninio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Λοιπον απο εμενα τα εξης 1)Περιμενε τις καινουριες καρτες γραφικω 2)Βαλε ενα dimm ram 3)Οθονη απο 23 ιντσες και πανω οχι 21,5
earl21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 λοιπον τελικα το κουτι ειναι διαθεσιμο ξαναρωτησα αλλα θα κανει ενα μηνα να ερθει (το φερνει απο USA) αξιζει η αναμονη;
mikemart Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 λοιπον τελικα το κουτι ειναι διαθεσιμο ξαναρωτησα αλλα θα κανει ενα μηνα να ερθει (το φερνει απο USA) αξιζει η αναμονη; δεν νομιζω εγω θα πηγαινα ή στο zalman z9 neo ή το aerocool στα ιδια λεφτα που προτεινε και ο συμφορουμιτης ή στο agos (θα περιμενεις παλι αλλα οχι και μηνα λογικα)
earl21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 βρηκα και το corsair spec 01 με το κοκκινο φανακι μπροστα (θα βαλω και αλλο) αλλα το psu ειναι full wired δεν κανει καλο cm ειδα στο κουτιαλλο τροφοδοτικο ποιο προτεινετε; το pc τραβαει (με rx 480) καπου στα 350W) κ να ειναι semi modularνα μην πολυξεφευγει γτ με το pc, το φανακι κ 1 με 2 χειριστηρια να ειναι καπου στα 800€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα