xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν θα το αγόραζα φέτος, αφού πλέον έχω το Rocket League για να καλύπτω το κενό. δε περίμενα να διαβάσω τέτοιο πράγμα από σένα!! Σα να συγκρίνουμε πατάτες με αεροπλάνο είναι αυτό που λες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω αλλα το παιχνιδι οσο πανε και το δυσκολευουν στον χειρισμο ή εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο τεσπα ενω ειναι ευκολο..... Ενω μου φτιαχνουν καποια πραγματα σε σχεση με το 16 με ζοριζουν με νεες προσθηκες.... Αλλη μια χρονια που το φιφα ειναι μονοδρομος στο πισι. Δεν εννοω το 17, γενικα μιλαω... Ενας φορουμιστας με ενημερωσε οτι για να παιξεις μεσω steam το προ εναντιον καποιου φιλου σου πρεπει να πληρωσεις, μονο με τυχαιο αντιπαλο μπορεις for free.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Aπό όσο βλέπω δεν τρέχει σε dual core... σαν το fc4 λένε κάποιοι.. το κατέβασα, το τρέχω, επιλέγω τις ρυθμίσεις που θέλω, μετά play και δεν κάνει κάτι ενώ στο task manager δείχνει να τρέχει το exe.. Άλλοι κάνουν κάτι τέτοια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 δε περίμενα να διαβάσω τέτοιο πράγμα από σένα!! Σα να συγκρίνουμε πατάτες με αεροπλάνο είναι αυτό που λες. Κοίτα, το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Από μικρός δηλαδή έπιανα τη δισκέτα του Kick Off 2 και την πέταγα στον τοίχο όποτε έχανα, χαχα. Σε αυτό το συναίσθημα είναι που είμαι εθισμένος και όχι στο gameplay αυτό καθεαυτό. Ούτως ή άλλως, όπως έχω αναφέρει, από το 12 και μετά που δημιουργήθηκαν οι διάφορες κατηγορίες, πλέον ο παράγοντας skill (του gamer, όχι των ψηφιακών ποδοσφαιριστών) έχει υποβαθμιστεί, οπότε δεν νιώθω πια τον ίδιο ενθουσιασμό, αφού IMHO τα περισσότερα γκολ μπαίνουν στην τύχη. That said, όσον αφορά σε αυτό καθεαυτό το gameplay, πιστεύω ότι το 16 είναι απλά το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει φτιαχτεί ποτέ, τελεία. Και έχω την (πολύ πρώιμη) εντύπωση ότι το 17 θα το ξεπεράσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα, το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Από μικρός δηλαδή έπιανα τη δισκέτα του Kick Off 2 και την πέταγα στον τοίχο όποτε έχανα, χαχα. Σε αυτό το συναίσθημα είναι που είμαι εθισμένος και όχι στο gameplay αυτό καθεαυτό. Ούτως ή άλλως, όπως έχω αναφέρει, από το 12 και μετά που δημιουργήθηκαν οι διάφορες κατηγορίες, πλέον ο παράγοντας skill (του gamer, όχι των ψηφιακών ποδοσφαιριστών) έχει υποβαθμιστεί, οπότε δεν νιώθω πια τον ίδιο ενθουσιασμό, αφού IMHO τα περισσότερα γκολ μπαίνουν στην τύχη. That said, όσον αφορά σε αυτό καθεαυτό το gameplay, πιστεύω ότι το 16 είναι απλά το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει φτιαχτεί ποτέ, τελεία. Και έχω την (πολύ πρώιμη) εντύπωση ότι το 17 θα το ξεπεράσει. όχι δεν το είπα για την γνώμη σου για τα φιφα,αλλά ότι τα αντικαθιστάς με το σάπιο RL ,που δεν είναι καλά καλά ποδοσφαιράκι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 "Σάπιο" το RL; Ντροπή, αίσχος! Δέκα φορές καλύτερο είναι, τουλάχιστον δεν έχει cheaters. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 όχι δεν το είπα για την γνώμη σου για τα φιφα,αλλά ότι τα αντικαθιστάς με το σάπιο RL ,που δεν είναι καλά καλά ποδοσφαιράκι.. Ε, όπως σου είπα, είναι σαν να αντικαθιστώ το ουίσκι με τη βότκα. Καμία σχέση τα δυο τους, αλλά σχετίζονται με τον ίδιο εθισμό. Προφανώς και δεν είναι ποδοσφαιράκι το RL, αλλά μεταξύ μας, προτιμώ κατά πολύ την προσέγγισή του. Σίγουρα, και στο RL πολλά (τα περισσότερα θα έλεγα) γίνονται στην τύχη, αλλά στην πραγματική τύχη, όχι στην τύχη που προσπαθεί (αποτυχημένα κατ' εμέ) να εξομοιώσει το FIFA. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, αλλά αφού "εξομοιωτής ποδοσφαίρου" δεν πρόκειται να υπάρξει (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον), φτιάξτε ένα ωραίο arcade ποδοσφαιράκι και αφήστε το skill του παίκτη να καθορίσει το αποτέλεσμα. Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε το αποτέλεσμα που εσείς θεωρείτε λογικό (μέσω της εκάστοτε μηχανής και των scripts). Τεσπά, μην αρχίσω πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 το κατέβασα για xboxone όπου έπαιξα 2-3 local multi παιχνίδια .-Καλό animation που πιστέυω με μελλοντικά patch θα γίνει καλύτερο.-Τα γραφικά στα κοντινά πλάνα είναι το κάτι άλλο.Στον αγώνα περίμενα κάτι ποιο εντυπωσιακό λόγω της πολυδιαφημισμένης νεας μηχανής.-Τα σκιλς εχουν νερφαριστεί αρκετα (θετικό,αν και θα μου λείψουν ορισμένα που χρησιμοποιούσα ενστικτωδώς)-Οι παίκτες αρκετα unresponsive (οχι κατ ανάγκη κακό,αρκεί να μην είναι το ίδιο unresponsive ο Κουτρουμπής με τον David Luis ).-μπάλα βαρύτερη-εντελώς διαφορετικός ο τρόπος των τελειωμάτων των φασεων και των σουτ που σίγουρα θέλει εξάσκηση.Γκολ σίγουράκια στο φιφα 16 ,εδω καταλήξανε στα περιστέρια.-ΑΙ των συμπαικτων μου και των συμπαικτων του αντιπάλου για τα πανηγύρια.Δεν θέλω καν να σκεφτώ σε αγωνα εναντίον μονο της ΑΙ τι θα αντικρίσω.-παιδικές ασθένειες του φιφα 16 με το κακό register στις πάσες συνεχίζονται.-Παιξαμε 2-3 παιχνίδια και το κλείσαμε.Πρωτοφανές για φιφα.Θα περιμένω το launch και αν αγοραστεί σε κανενα 2μηνο ,αφου θα εχει καταλαγιάσει ο οποιος αρχικός ενθουσιασμός και υπάρχει καποια οσο το δυνατον αντικειμενική εικόνα για το παιχνιδι ,ειδικά στο CM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 "Σάπιο" το RL; Ντροπή, αίσχος! Δέκα φορές καλύτερο είναι, τουλάχιστον δεν έχει cheaters. Ε, όπως σου είπα, είναι σαν να αντικαθιστώ το ουίσκι με τη βότκα. Καμία σχέση τα δυο τους, αλλά σχετίζονται με τον ίδιο εθισμό. Προφανώς και δεν είναι ποδοσφαιράκι το RL, αλλά μεταξύ μας, προτιμώ κατά πολύ την προσέγγισή του. Σίγουρα, και στο RL πολλά (τα περισσότερα θα έλεγα) γίνονται στην τύχη, αλλά στην πραγματική τύχη, όχι στην τύχη που προσπαθεί (αποτυχημένα κατ' εμέ) να εξομοιώσει το FIFA. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, αλλά αφού "εξομοιωτής ποδοσφαίρου" δεν πρόκειται να υπάρξει (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον), φτιάξτε ένα ωραίο arcade ποδοσφαιράκι και αφήστε το skill του παίκτη να καθορίσει το αποτέλεσμα. Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε το αποτέλεσμα που εσείς θεωρείτε λογικό (μέσω της εκάστοτε μηχανής και των scripts). Τεσπά, μην αρχίσω πάλι... δάκρυα και για τους δύο σας :΄( τί πάθατε; Μεταλλαχτήκατε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μπα,απηύδησαν οι άνθρωποι με την κοροϊδία της EA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 "Σάπιο" το RL; Ντροπή, αίσχος! Δέκα φορές καλύτερο είναι, τουλάχιστον δεν έχει cheaters. Σοβαρά τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι ακριβώς "καλύτερο", ήταν σχήμα λόγου. Πρόκειται για διαφορετικό είδος παιχνιδιού, οπότε προφανώς δεν μπορεί να γίνει απευθείας σύγκριση. Τουλάχιστον όμως πρόκειται για κάτι φρέσκο, φθηνό και απίστευτα διασκεδαστικό. Πρέπει να το έχει παίξει κάποιος για να καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε, από τα YT videos δεν αναδεικνύεται η αίσθηση του Rocket League οπότε μην προσπαθήσετε να το κρίνετε έτσι. Μπορεί να μην έχει το βάθος ενός ποδοσφαιρικού videogame, παρ' ολ' αυτά οι περισσότεροι από όσους το δοκίμασαν κόλλησαν (τουλάχιστον για κάποιο διάστημα) και αυτό λέει κάτι. Τουναντίον το Fifa με κούρασε πια, κάθε χρονιά τα ίδια και τα ίδια: Είναι ακριβό, πάνε οι εποχές του Fifa11 και 12, με την ΕΑ να το πουλάει day one λιγότερο από 20 ευρώ στα PC. Να το πάρω σε κονσόλα δεν θέλω, γιατί το Xbox One μία βδομάδα το έχω στο σαλόνι, τρεις μήνες στην ντουλάπα και πάλι απ' την αρχή. Είναι γεμάτο cheaters για τους οποίους δεν κάνει τίποτα η ΕΑ (ούτε καν στο UT, εκτός από εξαιρέσεις). Απ' ότι έχω ακούσει στο Pro η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερο, αλλά αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Ελάχιστοι παίζουν slow/manual με ομάδες Β΄ κατηγορίας, σχεδόν όλοι προτιμούν το arcade/assisted φλιπεράκι των πεντάστερων ομάδων που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Απορώ τι βρίσκουν σε αυτό το έκτρωμα. Θεωρώ πως δεν έχουμε δει καμια φοβερή βελτίωση στα offline modes εναντίον του ΑΙ, καλώς ή κακώς όλο το ζουμί εξακολουθεί να είναι το online. Το παιχνίδι δεν αλλάζει δραματικά από χρονιά σε χρονιά, τουλάχιστον όχι όπως θα το ήθελα εγώ. Απλώς έχουμε ένα αέναο κύκλο φαινομενικών ή μη βελτιώσεων (γραφικά, animations, cutscenes, physics) που πάντα καταλήγουν σε patterns του στιλ "στο Fifa12 σκοράρεις με σέντρες, στο 13 με διαγώνια σουτ, στο 14 με γιόμες, στο 15 με κάθετες στην πλάτη της άμυνας, στο 16 πάλι σέντρες, στο 17 με μακρινά σουτ" κ.ο.κ. (η παράθεση είναι τυχαία). ...για να μην πιάσουμε πάλι και την κουβέντα περί momentum, scripted ή handicapped gameplay. 20+ Fifa αργότερα (βλ. ξεκίνησα από το 1993) δεν υπάρχει πια η αίσθηση του πραγματικά καινούριου, να πω πχ. ότι παίζω ένα νέο επαναστατικό mode (πχ. online 2vs2 ή 11vs11 ή πρωτάθλημα Seasons). Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και το ότι το σημερινό real life ποδόσφαιρο πραγματικά με έχει κουράσει, βαριέμαι πλέον να παρακολουθώ αυτό το πράγμα στην τηλεόραση. Μόνο με παρέα αντέχω να δω αγώνα. Μόνος μου να κάτσω σερί 90 λεπτά δεν το κάνω ούτε για τον τελικό του Champions League (και δεν συνυπολογίζω καν ότι σχεδόν όλοι οι αγώνες είναι πια διαθέσιμοι μόνο μέσω Nova/OTE, που ούτε έχω, ούτε θέλω να βάλω). Τουναντίον το έχω γυρίσει σχεδόν αποκλειστικά στο αγαπημένο μου μπάσκετ, όπου με Euroleague/ΝΒΑ League Pass βλέπω τα πάντα όποτε θέλω, όπου θέλω. Γούστα είναι αυτά. Ακόμα κι έτσι δεν το έχω αποφασίσει ότι αποκλείεται να αγοράσω το 17. Απλώς το σκέφτομαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Nzeppos δε θελω να σε προσβαλλω αλλα συνηθως αυτες τις αποψεις τις εχουν αυτοι που δε ξερουν καλα το παιχνιδι με αποτελεσμα τις οποιες αλλαγες εχει καθε χρονο που αλλαζουν αρδην το πως παιζεται (συνηθως προς το καλυτερο) δε τις καταλαβαινουν. Το 15 κ το 16 ειναι δυο τελειως διαφορετικα παιχνιδια που απλα μοιαζουν λογω μηχανης γραφικων και μερικων animation. To fifa 16 ειναι μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι που βγηκε και πλησιαζε για μενα το τελειο οποτε δε γινεται να τα γκρεμισουν ολα και να φτιαξουν κατι τελειως απο την αρχη. Και το PES οταν ηταν στο peak του εποχες PS2 οι διαφορες απο εκδοση σε εκδοση για καποιους ηταν μηδαμηνες και για καποιους αλλους που γραφαν 1000αδες ωρες καθε χρονο ηταν τεραστιες. Για τους cheaters συνφωνω. Για το offline επισης. Τα αλλα περι scripting και manual κτλ κτλ ειναι πιπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν είναι "πίπες" γιατί εμένα μου αρέσει να παίζω μόνο με manual controls, προτιμώ το ποδόσφαιρο των χαμηλοτερων κατηγοριών και φυσικά δεν είμαι ο μόνος που έχει αναφέρει το scripted gameplay. Την άποψή σου περί Fifa 15/16 ομολογώ ότι δεν την έχω ξανακούσει αλλού, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμο, αν και παραδέχομαι ότι το περσινό το έπαιξα ελαχιστα οπότε δεν έχω πλήρη αποψη. Δεν είναι όμως εδώ το μέρος να το αναλύσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δε σε εμποδίζει κανένας να παίξεις με manual controls και ερασιτεχνική ομάδα. Διάλεξε τα στο menu και περίμενε να βρεις αντίπαλο. Για το scripted όντως καλύτερα να μη το αναλύσουμε. Πιο εύκολα πείθει ένας πιστός έναν άθεο ότι υπάρχει θεός και το ανάποδο παρά αυτό. Πάντως πολλά από τα προβλήματα που λες (cheaters, να παίζεις με ό,τι ομάδα θες και controls και να βρίσκεις πιο εύκολα αντίπαλο) λύνονται σε κονσόλα οπότε αποφάσισα μες τη βδομάδα να πάρω ενα PS4. Δε ξαναπερνάω τα ίδια στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα