Προς το περιεχόμενο

FIFA 17 [PC]

cpttony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξαρχής όταν διάβασα για frostbite δεν ήμουν αισιόδοξος. Όσοι έχουν εμπειρία από αυτή την μηχανή γραφικών ξέρουν πολύ καλά ότι κερδίζει πόντους μόνο στο μάτι. Με αυτή την μηχανή γραφικών πάντα υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι κάνεις και το που ακριβώς βρίσκεσαι. Πέρα από την κακή αίσθηση της frostbite δεν εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά. Το γραφικό περιβάλλον είναι πολύ πιο όμορφο όχι όμως τα γραφικά στο παιχνίδι.

Αυτά όσο αφορά το οπτικό μιας και ήταν η μεγάλη διαφορά του τίτλου.

Τώρα όσο αφορά το gameplay θα πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου.

Οι αμυντικοί είναι για κλωτσιές απουσιάζει και η αίσθηση αμεσοτητας λόγο frostbite και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνεις την μπάλα στην άμυνα.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, οι παίχτες παίρνουν πολύ όμορφες θέσεις και λόγο της άμυνας για κλωτσιές το γκολ έρχεται αβίαστα και εύκολα.

Ο νέος τρόπος που χτυπάς τα στημένα με την βούλα είναι για κλάματα, πραγματικά χάνεις όλη την αίσθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Το πρώτο FIFA μετά από πολλά χρόνια που δεν μου αρέσει και δεν θα αγοράσω.

Ελπίζω να μου αρέσει pes 17 αν και αυτό έχει πάρει την κατιούσα εδώ και πολλά χρόνια και δεν είμαι αισιόδοξος.

Με βλέπω να συνεχίζω να λιώνω το 16 για όσο υπάρχει κόσμος online

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλικάρια, να αλλάξω στο σύστημα της υπογραφής τον g3260 με i3 (4130/50/70) ή την gtx 650 1gb με καμία r7 370, rx460, gtx 950 (κλπ), για να παίξω σε 1080p (και lock to 60fps) άνετα το fifa 17?

Επεξ/σία από stratigos24

Xbox 360 η Xbox one και απο μένα

Χρησιμοποιώ στο 16 το 2ο και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος το origin λεει οτι έγραψα 570 ώρες

Το χειριστήριο ειναι σαν να το αγόρασα εχθές

Το κατεβασα και γω το demo,καλο φανηκε για πρωτη ματια.Μου φαινεται λιγο περιεργο η εκτελεση κορνερ,αλλα συνηθιζεται.Εχει αρκετο πρεσινγκ απο τους παικτες πραγμα καλο.Καλες οι κινησεις των παικτων επιθετικα,πανω κατω αμυντικα το βλεπω σαν τα προηγουμενα.Οπως αναφερθηκε η μπαλα φαινεται να εχει σωστο βαρος.Θεμα με καποιο lag δεν ειχα καλα μου επαιζε.

ένα έχω να πω, ΑΛΕΞ ΧΑΝΤΕΡ και δεν είμαι καλά!!

ξέρουμε αν θα παίζεις μόνο 1 σεζόν με αυτόν ή συνεχίζει και σε άλλη χρονιά το the journey!

Τώρα το κατεβάζω και στο pc..να δω τί διαφορές μπορεί να χει από το ps4,πέρα από το μέγεθος που στην κονσόλα είναι 8.1 download :P

Τραγικό μου φάνηκε. Δεν είμαι σίγουρος γιατί χαλάστηκα τόσο πολύ, αλλά πρώτη φορά που παίζω με το ζόρι 2 ματς σε demo FIFA. Σίγουρα θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά αγορά δεν παίζει. Άλλωστε, ο χρόνος που αφιερώνω στα games είναι πια ελάχιστος.

• Like 1

ένα έχω να πω, ΑΛΕΞ ΧΑΝΤΕΡ και δεν είμαι καλά!!

ξέρουμε αν θα παίζεις μόνο 1 σεζόν με αυτόν ή συνεχίζει και σε άλλη χρονιά το the journey!

Τώρα το κατεβάζω και στο pc..να δω τί διαφορές μπορεί να χει από το ps4,πέρα από το μέγεθος που στην κονσόλα είναι 8.1 download :P

Εγώ νόμιζα ότι ο Άλεξ είναι απλά παράδειγμα και θα φτιάχνεις δικό σου χαρακτήρα. Κι αυτός τρώγεται, τέλος πάντων.  :P

• Like 1

Καλα παιδες αμα εχετε φιλαρακια για να παιξετε μαζι ειναι πολυ καλυτερο το game και το χαιρεσαι πολυ πιο πολυ .... Εχει πραγματικα τελειο gameplay!!! Οσο για φετος για το cheating και το modding στο Fifa  εχουμε και καλα και κακα νεα!!! Πλεον το Fifa απο οτι διαβασα εντοπιζει το cheat engine,trainers κτλπ (αυτο ειναι πολυ καλο νεο). Οσο για το modding τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα φετος και καποιοι που παιζον προσθετοντας αρκετα mods δυστυχως φετος δεν θα υπαρχει μαλλον αυτη η δυνατοτητα!!! 

Παντως φετος ημουν ετοιμος να παρω xbox one για να αποφυγω το cheating γιατι ειχα ξενερωσει !!!

Πλεον το Fifa απο οτι διαβασα εντοπιζει το cheat engine,trainers κτλπ (αυτο ειναι πολυ καλο νεο

Αμήν, αμήν, αμήν. Ζω για τη μέρα που θα δούμε permabans. Και player reporting με νόημα (γιατί μέχρι στιγμής όσα report και να κάνεις, γράφονται εκεί που δεν πιάνει το μελάνι).

• Like 2

Δυστυχώς το FIFA 16 στο PC, παρότι ανώτερο τεχνικά (τυχαίνει να έχω τόσο την έκδοση για PC όσο και αυτή για PS4 και ειλικρινά απορώ που ορισμένοι επιμένουν για το αντίθετο) έχει πολύ λιγότερο κόσμο από ό,τι στις κονσόλες. Με Παναθηναϊκό δυσκολευόμουν να βρω αντίπαλο μέχρι και στο πρωτάθλημα. Για κύπελλο δεν το συζητώ, δεν μου έβρισκε ούτε στον δεύτερο γύρο. Συν τοις άλλοις, οι τέσσερις στους πέντε που έπαιζα (χωρίς καμία υπερβολή) έπαιρναν Λέστερ. Οπότε από ένα σημείο και μετά αναγκάστηκα να παίρνω Ρεάλ για να βρίσκω αντίπαλο και να παίζω το φλιπεράκι που η ΕΑ αποκαλεί ποδόσφαιρο. Και, φυσικά, το κυριότερο όλων, το έχουν κυριολεκτικά ξεκωλιάσει στα cheats. Μου έχει τύχει μέχρι και να κερδίζω παιχνίδι, να βγαίνω κανονικά στο μενού, να βλέπω ότι δεν έχουν περαστεί οι βαθμοί, να μπαίνω μετά στο ιστορικό και να βλέπω ότι μου το έχει μετρήσει ως ήττα. Δεν είναι τυχαίο ότι κοντά 8 μήνες που έπαιζα στο PC χαροπάλευα ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία, ενώ στο PS4 σε ένα μήνα πήρα πρωτάθλημα σε Div. 1 (έχοντας ξεκινήσει από Div 10). Χώρια που μου βρίσκει ΠΑΝΤΑ αντίπαλο με ΠΑΟ. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο matchmaking.

Το demo του 17 μου άφησε μια θετική εντύπωση, χωρίς όμως να το έχω παίξει πολύ και χωρίς να μπορώ να επιχειρηματολογήσω επ' αυτού, είναι απλά μια γενική αίσθηση. Ως γνωστόν, όμως, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, αφού το ζήτημα είναι το online. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα φέτος, αφού πλέον έχω το Rocket League για να καλύπτω το κενό. Για PC δεν το συζητάω καν για τους λόγους που προανέφερα, ενώ στο PS4 είναι πανάκριβο. Ο μόνος λόγος να το πάρω θα είναι αν ψηθώ να παίζω co-op πρωταθλήματα με τον bro μου. Ή αν μου το δώσουν τσαμπέ για review από το byteme ;-)

• Like 1

πως γινεται με το συστημα της υπογραφης μου να τα παιζω ολα τα γραφικα στο τερμα και lock to 60 fps και να ειναι κομπλε..σκεφτομουν να αγορασω την 480 γιαυτον τον λογο..παραξενο μου φανηκε.μηπως παιζει με τα γραφικα που φτανει η καρτα και παει κιαλλο?τι να  πω.περιεργα πραγματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...