BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ή η κάρτα γραφικών μου έχει παλιώσει(HD7950) ή φταίει που έχω να κάνω updates τους drivers 9 μήνες ή το demo έχει bugs ,γιατί είχε αρκετουτσικο Lag/stuttering.(στα Ultra/High) Θα κάνω Update τους drivers άυριο προς το παρόν πάω για ύπνο. Παντως έχει αρκετή βελτίωση και σε γραφικά και σε gameplay.Είναι κατα την γνωμη μου το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί μέχρι σήμερα.Το μόνο που με χάλασε οπως είπα είναι το lag/stuttering... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ανυπομονω να κυκλοφορησει να το λιωσω ονλινε χΔ Μιλάς για αυτό το mode που είναι τίγκα στους βρωμοcheaters ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πες μου ειναι game ονλινε που δεν ειναι...(εκτος του lol) εκτος αυτου που να εβλεπες στο pes16....καρκινιαζες χΔ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα στα ultra με 970 τρεχει νερο!Τι να πω...EA σε ευχαριστω που σεβαστηκες και φετος το κοινο σου με ενα πολυ ωραιο παιχνιδι και δεν μας εγραψες στα παλια σου τα παπουτσια οπως κανει η konami εδω και χρονια.Το παιχνιδι ειναι φοβερο πραγματικα λες και βλεπεις πραγματικο αγωνα...Λιγο την νυχτα μας τα χαλαει ειναι καπως ξεθωριασμενο αλλα να ειναι καλα τα sweet fx.To gameplay παρα πολυ καλο διαφορετικο απο περυσι και επισης δεν μου ετυχαν bugs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πάμε στα πολύ γρήγορα γιατί πέρασε η ώρα και θα πέσει παντόφλα: Τα γραφικά είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ειδικά στα κοντινά replay οι φωτισμοί είναι το κάτι άλλο, σε κάποια highlights έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τα ίδια ισχύουν για τα animations, ανέκαθεν πολύ δυνατό στοιχείο των σύγχρονων Fifa (2008 και ύστερα). +1 για την Frostbite λοιπόν. Παίζει τέλεια σε [email protected] και R9290X/4GB στα 1440p windowed (δώστε βάση σε αυτό, συχνά βοηθάει πολύ στο stuttering), με Ultra settings, χωρίς MSAA και με lock 60fps. Με εξαίρεση μια-δυο φάσεις που κόμπιασε ελάχιστα και στιγμιαία, σε ολόκληρο τον αγώνα δεν πρέπει να έχασε ούτε ένα καρέ. Η μπάλα φαίνεται να έχει σωστό βάρος, δεν είναι αερόμπαλα. Είδα σέντρες να παίρνουν ωραιότατα φάλτσα στο κατέβασμα ενώ έγραψα και ένα εντυπωσιακό σουτ από τα 25 μέτρα. Σπάνιο πράγμα σε παιχνίδι που παίζω για πρώτη φορά να βάζω τέτοιο γκολ. Οι επιθετικοί που δεν ελέγχουμε φαίνονται να κινούνται τουλάχιστον αξιοπρεπώς και να εκμεταλλεύονται διαδρόμους αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε. Ένα ακόμα συν είναι ότι πιέζουν αρκετά από μόνοι τους, πάει να πει ότι φέτος θα έχουμε του pressing το κάγκελο. Μακάρι αυτό να συνδυαστεί και με ρεαλιστικό fatigue model αν και πολύ αμφιβάλλω. Κουνιέται η φανέλα και το σορτσάκι, κάτι που είχα δει μόνο στα NBA 2k (η αλήθεια είναι πως στα τελευταία αυτό γίνεται πολύ καλύτερα και πιο ρεαλιστικά). Δεν θυμάμαι αν υπήρχε και στο Fifa 16 αυτό, αφού το είχα παίξει ελάχιστα. Αν υπήρχε, τότε φέτος σίγουρα γίνεται καλύτερα. Ωραίος ο νέος τρόπος εκτέλεσης κόρνερ με το στόχο μέσα στην περιοχή. Φαντάζομαι και ελπίζω όσο χειρότερος είναι ο παίκτης που εκτελεί, τόσο μεγαλύτερη ανακρίβεια θα υπάρχει ανάμεσα στην επιλογή μας και το τελικό αποτέλεσμα. Ο χρόνος του αγώνα στο demo είναι επαρκής, πρώτη φορά που λογικά δεν θα χρειαστώ trainer για μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Παίζοντας Fifa από την πρώτη του έκδοση (1993 αν θυμάμαι καλά, τότε το έλεγαν Fifa International Soccer) δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω ενθουσιαστεί από τις πρώτες εντυπώσεις αλλά ένα μήνα αργότερα ρίχνω άφθονες κατάρες στην ΕΑ. Γι' αυτό για ακόμα μια φορά θα κρατήσω μικρό καλάθι, ό,τι και να λέει ο κόσμος* και δεν θα προπαραγγείλω. *κόσμος: ξέρετε, αυτοί που κάθε χρόνο μας λένε ότι το Fifa είναι τέλειο και ό,τι καλύτερο έχει βγει ποτέ (πόση βελτίωση στην τελειότητα πια...) και αυτοί που κάθε χρόνο μας λένε ότι το φετινό Pro σπέρνει ενώ το περσινό ήταν μάπα. Δεν έχει σημασία σε ποια χρονιά είμαστε, πάντα το ένα είναι τέλειο ενώ στο άλλο το φετινό σπέρνει και το περσινό δεν βλεπόταν. Αυτά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίο φάνηκε αν και δεν αντέχω να παίξω 2ο ματς με ΑΙ οπότε το έκλεισα. Το παιχνίδι με μια πολύ γρήγορη ματιά φάνηκε και πάλι αρκετά διαφορετικό από το προηγούμενο (και πέρυσι είχα πάθει σοκ με τις αλλαγές από το 15) αλλά για όποιον θέλει να το παίξει offline vs AI απλά δεν. Είναι καθαρά για online οπότε ό,τι και να πω τώρα σε σχέση με το "βάρος" των παικτών που φαίνεται να άλλαξε κτλ. μάλλον είναι περιττό αν δεν έχουν αποβάλει τα κάθε είδους πανθηροειδή από το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ή η κάρτα γραφικών μου έχει παλιώσει(HD7950) ή φταίει που έχω να κάνω updates τους drivers 9 μήνες ή το demo έχει bugs ,γιατί είχε αρκετουτσικο Lag/stuttering.(στα Ultra/High) Θα κάνω Update τους drivers άυριο προς το παρόν πάω για ύπνο. Παντως έχει αρκετή βελτίωση και σε γραφικά και σε gameplay.Είναι κατα την γνωμη μου το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί μέχρι σήμερα.Το μόνο που με χάλασε οπως είπα είναι το lag/stuttering... και εγω σαν να εχω ενα τετοιο θεματακι ενω εχω κολλημενα 60 fps ειναι λες και κολλαει δεν ξερω τι παιζει με αυτο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Windowed mode δοκιμάσατε; Εννοείται στην ίδια ανάλυση που έχετε και το desktop σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 polonos το ιδιο που εχω και εγω μαλλον...για shuterring 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Windowed mode δοκιμάσατε; Εννοείται στην ίδια ανάλυση που έχετε και το desktop σας. Δεν δοκιμασα απλα το ανεφερα γιατι ειναι κριμα να μην παιζω κανονικα το game εφοσον το συστημα μου παιζει ανετα το Fifa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το δοκιμασα εγω σε windowed και παλι τα ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για όσους τους φαίνεται 'choppy' το παιχνίδι (ακόμα κι αν τρέχει με 60+fps), επιλέξτε το "lock to 60fps" από τα settings 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πόσες φορές έχω ενθουσιαστεί από τις πρώτες εντυπώσεις αλλά ένα μήνα αργότερα ρίχνω άφθονες κατάρες στην ΕΑ. Γι' αυτό για ακόμα μια φορά θα κρατήσω μικρό καλάθι, ό,τι και να λέει ο κόσμος* και δεν θα προπαραγγείλω. Είπες μεγάλη κουβέντα φίλε μου τώρα. Εδώ και 3-4 χρόνια παίζω FIFA. Όταν παίζαμε PRO με την παρέα και λέγαμε να δούμε τι λέει το FIFA, πάντα συνέβαινε αυτό που λες και γυρνούσαμε πάλι στο PRO. Είναι επικίνδυνο να συμβεί αυτό στο FIFA και θεωρώ ότι συμβαίνει επειδή σε ξεγελάει το ωραίο animation, αλλά στην ουσία έχει διάφορα προβλήματα. Ήδη στο demo παρατήρησα αρκετά γιουσουρούμ που λέει και ένας φίλος, δηλαδή παίχτες να σκοντάφτουν, να κοντράρει η μπάλα και γενικά ένας χάος σε μερικές φάσεις. το δοκιμασα εγω σε windowed και παλι τα ιδια.. Για όσους τους φαίνεται 'choppy' το παιχνίδι (ακόμα κι αν τρέχει με 60+fps), επιλέξτε το "lock to 60fps" από τα settings Θέλει λίγο ψάξιμο μέχρι να βρείτε τα κατάλληλα Settings. Μπορεί να θέλει απενεργοποίηση του vsync και force από τους Drivers, κλπ. Πάντα στην αρχή παιδεύει λίγο. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Από την άλλη το PES φέτος φαίνεται καλό. Άμεσο και απλό και ταυτόχρονα Arcade και διασκεδαστικό. Το PES όμως δεν βγαίνει σε καλή έκδοση στο PC και οι φίλοι μου έχουν PC για να παίζουμε Online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια οποιος αντιμετωπιζει προβληματα με μαικρο στατεριν (εννοειται να πληρει τα requirements δεν γινονται θαυματα) λογω καρτας γραφικων (οπως εγω με ASUS 7770 1G) τσεκαρετε ΑΥΤΟ!!!! Εγω καθαρισα!! (ευτυχως γλυτωσα για φετος την 200αρα). Εκανα ακριβως οτι γραφει ο τυπος. Το παιχνιδι εγινε παλι σμουθ, σαν το φιφα 16. http://www.nairaland.com/2556252/fifa-15-pc-lagging-solved Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από Platini_Athens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 εμένα γτ μου φάνηκε ότι νανε ή άμυνα; Μαρκάρουν με τα μάτια κ άθλιο πρεσιν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα